Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto anime
beküldve: 2008-04-12 20:33:22
(#421) Hmhm az egyedi és egyedüli kedvenc Gaara!! Annyia...olyan...nemistudom milyen xD Ha nyáladzó arccal sikítom hogy Gaara olyan cukkiiiiiii *___* Az olyan idióta fangirl stílus...de mit tehetnék? Az vagyok! Úgyhogy tudja meg az egész világ!!!!
GAARA OLYAN ÉDES, CUKI, ARANYOS!!!!!!
*Bocs h eltértem az aktuális témától, de ezt moszáy volt! x3*
GAARA OLYAN ÉDES, CUKI, ARANYOS!!!!!!
*Bocs h eltértem az aktuális témától, de ezt moszáy volt! x3*
Szerk: Miyako_m 2008-04-12 20:34:29
beküldve: 2008-03-28 15:16:19
(#420) Valaki a nagyvilágban tudja hogy mikor lesznek új részek?
Én láttam a német RTLen egészen addig h Tsunade belevág a falba. De utánna már nem láttam... szeretném ha már a Shippuudennél tartanának... *ábrándozik*
Én láttam a német RTLen egészen addig h Tsunade belevág a falba. De utánna már nem láttam... szeretném ha már a Shippuudennél tartanának... *ábrándozik*
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
ez hasznos információ - nekem is sikerült kimoderáltatnom magam az első bejelentkezéseim egyikén meg is kaptam érte, hogy nem ártana elolvasnom a sabályzatot amúgy miért néznénk akárminek is? Ha nem tudsz vmit az a legjobb, ha kérdezel... ha vki ezért néz hülyének az bizony csak őt minősíti
úgy örülök, hogy Hinata magára talált bíztam benne... nemsokára befejezem a 6. évadot
Köszike
csak már párszor lehülyéztek emiatt! gondoltam előrebocsájtom...
beküldve: 2008-03-17 16:08:29
(#418) ez hasznos információ - nekem is sikerült kimoderáltatnom magam az első bejelentkezéseim egyikén meg is kaptam érte, hogy nem ártana elolvasnom a sabályzatot amúgy miért néznénk akárminek is? Ha nem tudsz vmit az a legjobb, ha kérdezel... ha vki ezért néz hülyének az bizony csak őt minősíti
úgy örülök, hogy Hinata magára talált bíztam benne... nemsokára befejezem a 6. évadot
"It doesn't matter what you do if you live and die as you like."
Figyu! Ne nézzetek hülyének a köv kérdésemért lécci!
Ki tudna nekem eligazitást adni a fórum szabályzattal kapcsolatban? Mert aki 1folytában moderálnak! Sztem pontosan ki kellene tenni vhova a szabályzatot, mert aki nem is tudja h mi van benne az honnan tudmá h mit szabad és mit nem szabad írni!?! Lécci írjatok!
Ki tudna nekem eligazitást adni a fórum szabályzattal kapcsolatban? Mert aki 1folytában moderálnak! Sztem pontosan ki kellene tenni vhova a szabályzatot, mert aki nem is tudja h mi van benne az honnan tudmá h mit szabad és mit nem szabad írni!?! Lécci írjatok!
Off: Fórum - Mangafan.hu - Mangafan.hu etikett gyorstalpaló. Ide Admin mindent leírt.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-03-17 09:37:08
(#416) Figyu! Ne nézzetek hülyének a köv kérdésemért lécci!
beküldve: 2008-03-16 19:40:41
(#415) A jetix elvileg májusban adja le az új részeket ( gondolom továbbra is az agyonvágott verziót ) .
Addig csak ismétlések lesznek.
Addig csak ismétlések lesznek.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-03-10 22:31:49
(#414) DD Képzeljétek, osztálytársam azt állította, hogy a 130-40 résztől mér nem is érdemes nézni a Narutot, mert semmi izgi nincs benne *döbbent tekintet* hát én a 156nál tartok és még élvezem
a bogaras részek kifejezetten aranyosa voltak... örülök, hogy a Hinata felfedezte magát, Sakuráról nem is beszélve
Nekem is tetszettek a filler részek is, bár az igaz, hogy hiányzik belőle Sasuke, hiszen a sorozat alaphangulatának szerves része.
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
Én igazat adok neki.:P Így is voltak benne elég unalmas részek, de a fillereket csak pár részig bírtam.
Ennek ellenére ez volt az első japán szinkronos animém, szóval mindig(legalább is sokáig...)egy kiemelt helyen lesz számomra.
Ennek ellenére ez volt az első japán szinkronos animém, szóval mindig(legalább is sokáig...)egy kiemelt helyen lesz számomra.
beküldve: 2008-03-08 19:33:51
(#411) DD Képzeljétek, osztálytársam azt állította, hogy a 130-40 résztől mér nem is érdemes nézni a Narutot, mert semmi izgi nincs benne *döbbent tekintet* hát én a 156nál tartok és még élvezem
a bogaras részek kifejezetten aranyosa voltak... örülök, hogy a Hinata felfedezte magát, Sakuráról nem is beszélve
Mi újság srácok? Olyan rég hallottam felőletek
Hmm hát nem nagyon van semmi úgy látom sztem főleg a jetixről volt szó ami nekem nincs! Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-03-07 22:03:12
beküldve: 2008-03-07 21:51:57
(#409) Mi újság srácok? Olyan rég hallottam felőletek
**** Moderálva, letöltésről ne beszéljünk az oldalon, lásd fórumszabályzat. Köszi, Admin ****
"Nem vonom vissza a szavam! Mert egy ninja nem tesz ilyet"
Szerk: Admin 2008-03-03 14:44:46
**** Moderálva, letöltésről ne beszéljünk az oldalon, lásd fórumszabályzat. Köszi, Admin ****
Szerk: Admin 2008-03-03 14:45:00