Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto anime
Bocs, én még új vok, de nem tudnátok esetleg "néhány" honlapot írni ahol jobban utána nézhetek. Ja, és a manga 3. kötetét hol lehetne megvenni? S mikor lesznek már újabb részek???
Hát gondolom a youtube-ról hallottál ott nézzhetsz utána a Naruto 3.-at pedig itt is megtudod rendelni Köszi!
Egy 12 éves manga/anime rajongó lány
nem tudjátok mikor jön a következő naruto (4.) légyszi majd szóljatok.
Két havonta adják ki, úgy hogy február elején lesz esedékes.
(Már én is nagyon várom az új kötetet.)
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
[QUOTE]Bocs, én még új vok, de nem tudnátok esetleg "néhány" honlapot írni ahol jobban utána nézhetek. Ja, és a manga 3. kötetét hol lehetne megvenni? S mikor lesznek már újabb részek???
Hát gondolom a youtube-ról hallottál ott nézzhetsz utána a Naruto 3.-at pedig itt is megtudod rendelni [/QUOTEHa itt megnézed a sorozatok menüben -a hol kapható?
Itt fel van sorolva, hogy még hol vásárolhatod meg őket.
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
Bocs, én még új vok, de nem tudnátok esetleg "néhány" honlapot írni ahol jobban utána nézhetek. Ja, és a manga 3. kötetét hol lehetne megvenni? S mikor lesznek már újabb részek???
Hát gondolom a youtube-ról hallottál ott nézzhetsz utána a Naruto 3.-at pedig itt is megtudod rendelni Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
irjatok légyszi egy olyan lapot amin tudok naruto részeket nézni de ne a youtube-ot
Írtam dumaládába, de mondom ide is: naaagy pirospozsgás magyar anime ftp is létezik 3,5 terra cuccal, nem is oly nehéz megtalálni. Ha valakinek végképp nem megy majd én segítek.
beküldve: 2008-01-12 19:54:18
(#356) beküldve: 2008-01-12 18:02:22
(#355) Bocs, én még új vok, de nem tudnátok esetleg "néhány" honlapot írni ahol jobban utána nézhetek. Ja, és a manga 3. kötetét hol lehetne megvenni? S mikor lesznek már újabb részek???
Egy 12 éves manga/anime rajongó lány
azért lesz szó vmikor a Narutoról is?
Jó, szó lesz róla: Ha tényleg mi kerülünk az elnöki székbe, ahogy azt egy kedves tanítónéni mondotta volt, akkor lesz Naruto... Persze a legújabb részekkel, ha meg már leadtuk az összeset, akkor elrendeljük, hogy valaki csináljon meg újabbakat!
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
azért lesz szó vmikor a Narutoról is?
perszwe ha ezt kitárgyaltuk
chika edem meg a zuzádat itt még nem taliztunk..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2008-01-06 16:21:05
beküldve: 2008-01-06 13:47:20
(#351) azért lesz szó vmikor a Narutoról is?
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-01-06 13:23:55
(#350) hát igen.. akkor nem lesz ilyen h főműsor időben híradó.. felejthetitek csakis 22:00 után.. najó nem ..nem leszünk íly gonoszak.. vagy mégis..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
bocsánat de most kötekedni fogok.. van olyan kisgyerek(melesleg 5 éves) hogy south-t néz..nem ért belőle smit.. és a oviban.. mindenkit elküld a vérbe.. még az óvónőt is...ja meg anyámba belerug mikor még a seggét se tudja kitörölni.. nem azzl lenne a gond h nézi ..mert nézze az erőszakot a híradót is levehetné az ORTTa műsorrol de a gond ott kezdődik h anya meg apa nem tesz semmit a gyerekkel 16 évesen világosítják fel őket a sexről mikor ezeket folyamatosan kéne nyomni a gyerekbe... évek alatt... én már 4 évesen kérdeztem anyámat.. ő meg a felfogásomhoz mérten elmondta.. ozt megértettem.. mikor a gyerek nézi ezeket el kéne nki mondani h
: _ kincsem ez nem mind igaz .. hamormolsz vmit nem fogsz megállítani egy autót mielőtt elütne.. stb. 5viszont az életben azok az érzelmek amiket ebben látsz azokat minddd át fogod élni.. ha xar ha nem... !!! a gyerek ezt megfogadja és ami hasznos számára azt az életben hasznosítani fogja
a másik h hülyének nézzük szegényeket mikor néha 1 6 éves gyerek értelmesebb mint 1 16.. szoal az alap hozzáálláson kéne változtatni.(bocsi h novelle lett belőle)
: _ kincsem ez nem mind igaz .. hamormolsz vmit nem fogsz megállítani egy autót mielőtt elütne.. stb. 5viszont az életben azok az érzelmek amiket ebben látsz azokat minddd át fogod élni.. ha xar ha nem... !!! a gyerek ezt megfogadja és ami hasznos számára azt az életben hasznosítani fogja
a másik h hülyének nézzük szegényeket mikor néha 1 6 éves gyerek értelmesebb mint 1 16.. szoal az alap hozzáálláson kéne változtatni.(bocsi h novelle lett belőle)
Na, majd ha mi kerülünk az elnöki székbe, ugyebár...
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
beküldve: 2008-01-06 13:08:13
(#348) bocsánat de most kötekedni fogok.. van olyan kisgyerek(melesleg 5 éves) hogy south-t néz..nem ért belőle smit.. és a oviban.. mindenkit elküld a vérbe.. még az óvónőt is...ja meg anyámba belerug mikor még a seggét se tudja kitörölni.. nem azzl lenne a gond h nézi ..mert nézze az erőszakot a híradót is levehetné az ORTTa műsorrol de a gond ott kezdődik h anya meg apa nem tesz semmit a gyerekkel 16 évesen világosítják fel őket a sexről mikor ezeket folyamatosan kéne nyomni a gyerekbe... évek alatt... én már 4 évesen kérdeztem anyámat.. ő meg a felfogásomhoz mérten elmondta.. ozt megértettem.. mikor a gyerek nézi ezeket el kéne nki mondani h
Kedves hölgyek és urak, nagyszerű véleményeket hallhattunk:
,,-Ja. Sztem ez az egész kérdés rosszul van megközelítve. Rengeteg gyerek néz olyat, ami ártalmas lehet a pici lelkére, de mindig a rajzfilmeken csattan az ostor. ami még érhető is,csak mivel veszélyesebb egy Naruto a Batmannél? Vagy bármelyiknél, ahol lőnek, meg robbantanak? vágatlanul.-
-Egyébként: mit féltik annyira a gyerekeket? Éppen az h sok vért látnak akk tök erős felnőttek lesznek (lelkileg) nem azt mondom h azt nézzék de a vér, a perverzió az élet része-
- Ez kicsit túlzás, de nem a narutotól romlanak el a gyerekek. Elég ha suliba/oviba járnak- ,,
Mindhárommal MAXimálisan egyetértek. A Vér, Brutalitás, Perverzió, az Élet része. Ha ez kimarad, akkor a gyerek 14 éves korára oda jut, h south park-ot néz, mert hudekemény, csúnyán beszélnek benne! Egyébként, ami büntei a csatornákat ha jogos bejelentés érkezik, az az ORTT, de az csak akkor lendül ha pénzhiánya van.
Jó, én megértem, hogy nem minden műsort hagyhatnak megnézni, mert a dragonball miatt egy gyerek kiállt a sínre és meg akarta állítani a vonatot. Nem sikrült neki. Jött a vonat, átment rajta. De egy ellenpélda: Egy anyuka a Kisvakondot(!) is be akarta tiltatni, mert amiatt a kisfia megpróbálta magát elásni a kertben. Szóval hülyegyerekek mindenhol vannak.
,,-Ja. Sztem ez az egész kérdés rosszul van megközelítve. Rengeteg gyerek néz olyat, ami ártalmas lehet a pici lelkére, de mindig a rajzfilmeken csattan az ostor. ami még érhető is,csak mivel veszélyesebb egy Naruto a Batmannél? Vagy bármelyiknél, ahol lőnek, meg robbantanak? vágatlanul.-
-Egyébként: mit féltik annyira a gyerekeket? Éppen az h sok vért látnak akk tök erős felnőttek lesznek (lelkileg) nem azt mondom h azt nézzék de a vér, a perverzió az élet része-
- Ez kicsit túlzás, de nem a narutotól romlanak el a gyerekek. Elég ha suliba/oviba járnak- ,,
Mindhárommal MAXimálisan egyetértek. A Vér, Brutalitás, Perverzió, az Élet része. Ha ez kimarad, akkor a gyerek 14 éves korára oda jut, h south park-ot néz, mert hudekemény, csúnyán beszélnek benne! Egyébként, ami büntei a csatornákat ha jogos bejelentés érkezik, az az ORTT, de az csak akkor lendül ha pénzhiánya van.
Jó, én megértem, hogy nem minden műsort hagyhatnak megnézni, mert a dragonball miatt egy gyerek kiállt a sínre és meg akarta állítani a vonatot. Nem sikrült neki. Jött a vonat, átment rajta. De egy ellenpélda: Egy anyuka a Kisvakondot(!) is be akarta tiltatni, mert amiatt a kisfia megpróbálta magát elásni a kertben. Szóval hülyegyerekek mindenhol vannak.
Egy keménytetőset, jókora motorral!
A lényeg az h mi nem maradunk le az eredetiről És kit érdekelnek az előítéletek.. majd a mi gyerekeink már máshogy fogják látni (nem hiszem el h ezt mondtam )
Előítéletek akadnak nap mint nap.Meg hülye emberek is
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.