Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto anime
beküldve: 2008-01-02 17:32:03
(#300) illetve van róla kép, de az csak ügyes photoshop munka, nem az igazi XD
ÚRISTEN!!! A szemöldöke új életet kezdett! - Egy fekete macsak ment át előttem, így egy hosszabb úton kellett jönnöm. - Naruto:? Azt mondod, hogy még nállam is jobb? Kakashi: Neeem! Te vagy a legjobb... XD
beküldve: 2008-01-02 17:31:08
(#299) Hát igen... van pár olyan sorozat... nem sok, amelyikben a magyar jangogat elég jól eltalálták (pl.: Kiddy Grade), de amikor először hallottam a Narutot szinkronnal... rettenetes O/_\o Még jó, hogy az Itachis részekig nem vették meg. Betennék neki Hamvas Dani hangját frászt is kapnék (mellesleg ő a kedvenc sz.színészem, de nem illene Itschihoz a hangja ) A japán szinkron viszont szokás szerűen király
Csak azt sajnálom, hogy nem lehet látni Kakashi arcát...
Csak azt sajnálom, hogy nem lehet látni Kakashi arcát...
ÚRISTEN!!! A szemöldöke új életet kezdett! - Egy fekete macsak ment át előttem, így egy hosszabb úton kellett jönnöm. - Naruto:? Azt mondod, hogy még nállam is jobb? Kakashi: Neeem! Te vagy a legjobb... XD
beküldve: 2008-01-01 20:53:28
(#298) Asszem rosszul fogalmaztam.. a magyar szinkront meszse elkerülöm, nekem csak a magyar felirat kellett. Már meg van és már nézem, de azért köszi
Valaki megmondaná, hogy honnan lehet leszedni magyarul narutot? Láttam egy AMV-ben magyar feliratot.. Szóval ezt hogy lehet megoldani?
Mindig azt gondoltam, hogy má csak azé sem fogom megnézni a narutot, mert a csapból is az folyik.. aztán szülinapomra megkaptram a bnőmtől az 1. kötetet. Nem folytatom
Mindig azt gondoltam, hogy má csak azé sem fogom megnézni a narutot, mert a csapból is az folyik.. aztán szülinapomra megkaptram a bnőmtől az 1. kötetet. Nem folytatom
Menj fel a www.jetix.try.hu -ra, és ott regisztrálj.
Ott megtalálhatod a részeket,és letöltheted.
Valaki meg tudná mondani hogy a sima Narutoban mettől meddig vannak a filler részek? Eddig nagyon jó volt és a maszkos részen könynesre röhögtem magam.. most, hogy tovább mentem egyre lassabban telnek a percek. Kicsit unalmas.. Hol folytatódik újra? Gondolom nem rögtön a shippuuden részeknél.
Hát ha a maszkos résznél jársz akor már nem számits érdemleges sztorira .De azért nézd végig mert még lessznek poénos részek. Sajna csak a Shipunál indul be a dolog igazán.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2007-12-28 22:05:08
(#295) Valaki meg tudná mondani hogy a sima Narutoban mettől meddig vannak a filler részek? Eddig nagyon jó volt és a maszkos részen könynesre röhögtem magam.. most, hogy tovább mentem egyre lassabban telnek a percek. Kicsit unalmas.. Hol folytatódik újra? Gondolom nem rögtön a shippuuden részeknél.
Nem azt mondom, hogy ne írd le a véleményed! de vannak olyanok, akik nem olyan kulturáltan fejezik ki mondanivalójukat! Valamint akinek nem inge, ne vegye magára!
Igen, tudnak jobb szinkront is csinálni, de valamiért ezt választották
A másik hozzászólásra, pedig nem zavar, mert láttam az eredetit, most nézem ezt és kész...
Miért zavarna, ha engem ugyanúgy érdekel, mint az eredeti
Az japán ez pedig magyar...ehhez hozzá kell szoknunk
A másik hozzászólásra, pedig nem zavar, mert láttam az eredetit, most nézem ezt és kész...
De az én ingem, azért is írtam, ugye nem kel magyaráznom hogy miért mert már megtetem.
És ha valamit nem sikerült kifőzni,ehetetlen atól még nem kel ugy megeni mintha az igen jó ízü lenne.
Szerk: Holci 2007-12-22 16:49:25
beküldve: 2007-12-22 14:07:29
(#293) Nem azt mondom, hogy ne írd le a véleményed! de vannak olyanok, akik nem olyan kulturáltan fejezik ki mondanivalójukat! Valamint akinek nem inge, ne vegye magára!
Gaara21
beküldve: 2007-12-22 14:05:39
(#292) Valaki megmondaná, hogy honnan lehet leszedni magyarul narutot? Láttam egy AMV-ben magyar feliratot.. Szóval ezt hogy lehet megoldani?
beküldve: 2007-12-21 23:57:03
(#291) kb vmi ijesmit irtam volna ha nem néztem volnaa shipu különkiadást
szal nem hiszem el h téged nem zavar a 6 perces hiány...
haver is megszerezte a narutot, és megsem nézte az első 50 mittoménmennyi részt mert azt látta már dzsetixen...erre amiko mutatok neki 1 Haku-s v vmien korai AMV-t, azthitte h az AMVből bizonyos részek vmiféle különkiadásból vannak...ennyit erről...l
szal nem hiszem el h téged nem zavar a 6 perces hiány...
haver is megszerezte a narutot, és megsem nézte az első 50 mittoménmennyi részt mert azt látta már dzsetixen...erre amiko mutatok neki 1 Haku-s v vmien korai AMV-t, azthitte h az AMVből bizonyos részek vmiféle különkiadásból vannak...ennyit erről...l
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szerk: Gegew40k 2007-12-21 23:57:54
Már nem azért, de itt is az megy mint a többi fórumon, és ebből nekem már nagyon elegem van!
Miot kell fikázni a magyar szikront és a kivágásokat!
Szerintem örüljetek és örülhetünk hogy leadják magyarul! Akinek nem tetszik nézze az eredeti verziót! de igenis tessék tudomásul venni, hogy a legkisebb gyerekek és nézik, és nem mindenkinek olyan az idegzete, pl. ha lerepül egy fej
Ezt nem megbántásképp írtam, tudom, láttam az eredetit én is, de semmi bajom nincs a magyarral!
A szinkronról meg annyit, hogy ha ti jobban tudjátok, hát tessék menni és adni a hangot! Pár rész után megszokható! Én sem erre számítottam, de tökéletesen megfelel, mert magyar és magyar vagyok én is!
Akinek nem tetszik ne nézze, mert nem akarom, hogy bezsüntessék!
Szerintem örüljetek és örülhetünk hogy leadják magyarul! Akinek nem tetszik nézze az eredeti verziót! de igenis tessék tudomásul venni, hogy a legkisebb gyerekek és nézik, és nem mindenkinek olyan az idegzete, pl. ha lerepül egy fej
Ezt nem megbántásképp írtam, tudom, láttam az eredetit én is, de semmi bajom nincs a magyarral!
A szinkronról meg annyit, hogy ha ti jobban tudjátok, hát tessék menni és adni a hangot! Pár rész után megszokható! Én sem erre számítottam, de tökéletesen megfelel, mert magyar és magyar vagyok én is!
Nos csak annyit mondhatok erre az egészre hogy amedig én is a dzsetikszes verziot látam adig jó volt az is.
Mikor meguntam hogy orvérzésig ismétlik a 26 részt ,akor elkezdtem kutatni a neten és azt tapasztaltam hogy igen fontos részeket vágtak meg ,amik igen szorosan kötödnek a sztorihoz igy megfosztják a rajongokat a valodi tartalomtól.
És valóban nem gyerekeknek való dolgok ezek, de szerintem a gyerekeknek amugy sem ilyeneket kel nézniük nyugodtan nézék a Mici Mackót és barátait.
Kár megvágni valamit hogy beférjen kölyökidőbe, hiába minden szó nem ugyanaz az érzés.
Engen személy szerint nem érdekel hogy adják le, ugysem nézem csak az eredetit. A szinkron meg csapni való akárhogy véded a Magyarok enél sokal jóbbat tudnak csinálni. Valószínü azért olvasod mindenhol ezeket a hozászólásokat mert több embernek van izlése ,elentétben azokkal akiknek minden jó amit elétálalnak. Miért kéne halgatnunk ha ez a véleményünk. Etöl fügetlenül jó Fórumozást kívánok neked.
beküldve: 2007-12-21 20:07:10
(#289) beküldve: 2007-12-21 20:02:58
(#288) bar en meg csak a 90 -edik resznel tartok de egyetertek az elottem szoloval
naruto 4ever
naruto 4ever
beküldve: 2007-12-21 19:08:12
(#287) Már nem azért, de itt is az megy mint a többi fórumon, és ebből nekem már nagyon elegem van!
Gaara21
A Dzsetikszes Narutoval anyi a baj hogy a vágot szagtalan Amerikai verziohoz nyultak hozá bár ne teték volna meg mert még az is elég gyatra színkront kapot.
Teljesen igazad van akor inkább valami langyos kis Anime-t kelet volna müsora rakniuk pl. Kukucskát.
De egy korábbi Hsz.-embe beszúrtam egy levelet ahol az Animax válaszlevelébe azt irta hogy jövöre lehet hogy lessz náluk Naruto. Szerintem ök már az eredeti verziot rakják müsora ,és a néluk megszokot színkronnal ami elfogadható.
Na de itt van mégegyszer a levél ,csak az újak miat:
Kedves Ferenc!
Köszönjük kedves szavait, és azt is hogy érdeklődik csatornánk műsorai iránt. Nagy örömünkre szolgál, hogy Önt is nézőink táborában tudhatjuk!
Az új Animax csatorna műsorkínálata folyamatosan bővül, hiszen szeretnénk kielégíteni a csatornánkat választó anime rajongók minden igényét. Az Ön által említett színvonalas animék közül egyelőre a Narutóról és a Hellsingről tudjuk biztosan, hogy idén már nem kerülnek sajnos adásba, de mindenképp szeretnénk műsorra tűzni.
Addig is, a várakozás idejére hadd kívánjak izgalmas tévézést az Animax jelenleg futó újdonságaihoz!
Üdvözlettel:
Ivan Somlo
ANIMAX Regional Marketing Coordinator
AXN Central Europe
Teljesen igazad van akor inkább valami langyos kis Anime-t kelet volna müsora rakniuk pl. Kukucskát.
De egy korábbi Hsz.-embe beszúrtam egy levelet ahol az Animax válaszlevelébe azt irta hogy jövöre lehet hogy lessz náluk Naruto. Szerintem ök már az eredeti verziot rakják müsora ,és a néluk megszokot színkronnal ami elfogadható.
Na de itt van mégegyszer a levél ,csak az újak miat:
Kedves Ferenc!
Köszönjük kedves szavait, és azt is hogy érdeklődik csatornánk műsorai iránt. Nagy örömünkre szolgál, hogy Önt is nézőink táborában tudhatjuk!
Az új Animax csatorna műsorkínálata folyamatosan bővül, hiszen szeretnénk kielégíteni a csatornánkat választó anime rajongók minden igényét. Az Ön által említett színvonalas animék közül egyelőre a Narutóról és a Hellsingről tudjuk biztosan, hogy idén már nem kerülnek sajnos adásba, de mindenképp szeretnénk műsorra tűzni.
Addig is, a várakozás idejére hadd kívánjak izgalmas tévézést az Animax jelenleg futó újdonságaihoz!
Üdvözlettel:
Ivan Somlo
ANIMAX Regional Marketing Coordinator
AXN Central Europe
Azért én a narutot még valószinütlennek tartom, mivel már megy egy másik csatornán, viszont jó lenne ha leadnák egy ÚJ, !!!FASZA!!! szinkronnal.