Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto anime
beküldve: 2007-10-21 22:54:40
(#268) Hát én még nem láttam a Jetixen Narutot, szóval nem tudom milyen a szinkron meg a fordítás, meg minden...de ha szinte mindenki cikizi, akkor ott már lehet vmi..
persze örüljünk, hogy van, de ha már megveszünk egy darabokra vágott sorozatot , akkor a maradékból kéne a legjobbat kihozni, mondjuk azzal hogy odafigyelnek a szinkronokra meg ilyenek.
persze örüljünk, hogy van, de ha már megveszünk egy darabokra vágott sorozatot , akkor a maradékból kéne a legjobbat kihozni, mondjuk azzal hogy odafigyelnek a szinkronokra meg ilyenek.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Sziasztok lehet, hogy idiótának fogtok gondolni, de engem nem igazán zavar a magyar fordítás. Én egész jól elvagyok vele.
a fordítás engem se zavar... csak az egyebek, de nem fogok összeroppanni azoktól se
az amerikai változat se olyan jó, tehát nincs sok okunk panaszkodni...
legalább 'van"
"hn" :/
beküldve: 2007-10-21 21:48:35
(#266) éljenek a koczkákXD én osztálytársammal MSN-eztem úgy, h infó teremben egymás mellett ültünk a gépnél... mit ne mondjak, értelmes voltXD
de ez már erősen OFF^^"
de ez már erősen OFF^^"
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Mondja az akinek a legjobb kapcsolata a 4 megás adsl XDDDDDDDDDDD
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Velem olyan is volt már,hogy egy szobában ültem a nővéremmel,és msn-ezve kommunikáltunk
TERRAKOCKÁK XD
Sziasztok lehet, hogy idiótának fogtok gondolni, de engem nem igazán zavar a magyar fordítás. Én egész jól elvagyok vele.
beküldve: 2007-10-21 18:41:08
(#262) Mit ne mondjak, engem is idegesít a szar szinkron és a vágás, de lassan már csak nevetni tudok rajta, annyira szánalmasan vicces Jetix fórumán a Naruto szobát is olvasgatni élmény, imádom amikor leszúrják a sok hülyegyereket, amikor baromságokat beszélnek össze-vissza
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-10-21 17:19:25
(#261) halál a jelenet vágásra, rossz fordításra és a rossz szinkronra
olyan szép lenne az élet ha olyan minőségű lenne mint a japán változat hiú remény
olyan szép lenne az élet ha olyan minőségű lenne mint a japán változat hiú remény
"hn" :/
ez tiszta jó...itt üznegetünk egymásnak és kb 500 km választ el bennünket
még ma is elcsodálkozom az internet csodáin
sztem is tök jó! én pl. kistelepülésen élek és nem igazán lenne kivel animezni. (na jó van egy két fan, de Naruto rajongó nem nagyon akad köztük.)
meg tök szupi, egy csomó jó fej embert ismertem meg így neten keresztül.
(bocs, hogy megint offtopicoltam. )
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2007-10-18 16:08:40
beküldve: 2007-10-13 21:52:56
(#259) Velem olyan is volt már,hogy egy szobában ültem a nővéremmel,és msn-ezve kommunikáltunk
és lásd: internet nélkül mennyi mindentől megfosztaná magát az ember(naruto, mangafan fórum stb)
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2007-10-13 00:11:31
(#258) ez tiszta jó...itt üznegetünk egymásnak és kb 500 km választ el bennünket
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szerk: Gegew40k 2007-10-13 00:11:47
merre vagy kóteros??
Egy nagy városban... Van egy hatalmas nagy református templom sárga színű... és van egy nagy egyetem mellette pedig egy hatalmas erdő...
A város keleten van 220km re szerény kis otthonmtól...
Ha eddig nem jöttél rá, akkor Debrecenbe
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
beküldve: 2007-10-13 00:06:33
(#256) merre vagy kóteros??
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-10-12 23:59:38
(#255) Ilyenkor azért örülök, hogy nekem nincs itthon kábeltv... Nincs min felhergelni magam... (na jó az fma-n, de az más)
Meg a koliban amúgy sem tudnám nézni szerintem szobatársaim így is megőrülnek az anime mániámtól... Pedig amikor bent vannak visszafogom magam
Meg a koliban amúgy sem tudnám nézni szerintem szobatársaim így is megőrülnek az anime mániámtól... Pedig amikor bent vannak visszafogom magam
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
Szerk: rikaszan 2007-10-13 00:00:20
beküldve: 2007-10-12 22:24:45
(#254) wáááá samurai jack rulez!!!