Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto anime
beküldve: 2007-10-12 22:09:11
(#253) Én azon idegesítettem fel magam hihetetlen,hogy még a szöveget is átírják néhol...meg hülyeséget beszélnek...RÁADÁSUL egy bunkó parasztként állítják be Nejit,amikor egyáltalán nemaz a mondanivalója annaka résznek.. .ezek után már elkapcsolok és nézek tini titánokat meg samurai Jacket
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2007-10-09 21:48:30
(#252) Én még nem láttam a magyar verziót, de nem is áll szándékomban belepillantani sem ...
Most minek idegesítsem magam?
Szerintem ti is jpbban tennétek, ha nem húznátok fel magatokat..... sajnos úgysem lehet ezen változtatni...
most már az is idegesít, hogy a Sámán megvan vágva... bár az másik fórum
Most minek idegesítsem magam?
Szerintem ti is jpbban tennétek, ha nem húznátok fel magatokat..... sajnos úgysem lehet ezen változtatni...
most már az is idegesít, hogy a Sámán megvan vágva... bár az másik fórum
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
beküldve: 2007-10-09 21:42:17
(#251) Sikeresen letöltöttem az egyik magyar részt (27) Ami termézstesen hogy elég pocsék minőségben, jelent meg, de a hang kitünő volt... Egyszerűen nem tudtam eldönteni hogy egyes szereplők új (a régihez képest) hangján sirjak e vagy nevessek. Aztán döntöttem. Inkább egyiket sem csinálom!
A vágás mellet még csak annyit füznék hozzá hogy ugye 25 perc 19-hez képest... A másik dolog ami még nagyon dühít ezzel kapcsolatban hogy van pofájuk a 27-es részel kezdeni, a teljes 26-osat kihagyták... Majdnem elmondtam hogy mint üzenek nekik...
Az meg aztán külön irritálja a fülemet hogy a neveket hogy ejtik... CsoJi, NeJi és külön élmény az is hogy a Jutsuk nevét mindig máshogy mondják... a többi névről nem is beszélve és a reklám szöveg... Na hagyuk már! Nárútó... hmmm még sorolhatnám itélet napig... Szóval szerintem bárhogy is nézzük a negatív "dolgok biztos többen" vannak mint a pozitívumok! Pozítivnak egyedűl talán azt sorolnám be hogy a sorozat eljutott szűk látókőrű magyar honfitársainkhoz a fő fejesekhez akik csináltak belőlle egy szokásosan gyenge minőségű valamit... Hisz magyarok vagyunk minek nekünk jó dolog ugye... Mi nézzük az amerikai szarságokat... és nöljünk fel az Eszmeráldán, meg a TeleTabis-on! (Ezer bocs a rajongóktól!)
A vágás mellet még csak annyit füznék hozzá hogy ugye 25 perc 19-hez képest... A másik dolog ami még nagyon dühít ezzel kapcsolatban hogy van pofájuk a 27-es részel kezdeni, a teljes 26-osat kihagyták... Majdnem elmondtam hogy mint üzenek nekik...
Az meg aztán külön irritálja a fülemet hogy a neveket hogy ejtik... CsoJi, NeJi és külön élmény az is hogy a Jutsuk nevét mindig máshogy mondják... a többi névről nem is beszélve és a reklám szöveg... Na hagyuk már! Nárútó... hmmm még sorolhatnám itélet napig... Szóval szerintem bárhogy is nézzük a negatív "dolgok biztos többen" vannak mint a pozitívumok! Pozítivnak egyedűl talán azt sorolnám be hogy a sorozat eljutott szűk látókőrű magyar honfitársainkhoz a fő fejesekhez akik csináltak belőlle egy szokásosan gyenge minőségű valamit... Hisz magyarok vagyunk minek nekünk jó dolog ugye... Mi nézzük az amerikai szarságokat... és nöljünk fel az Eszmeráldán, meg a TeleTabis-on! (Ezer bocs a rajongóktól!)
~*~A képzelet sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás véges. A képzelet felöleli az egész világot...~*~
beküldve: 2007-10-08 19:21:34
(#250) számomra a legrosszabb mégis az, h a Naruto 25 perces műsorából csináltak 19 perceset...szép munka...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-10-04 15:36:43
(#249) Ráadásul szerintem nem is fogják megvenni tehát a Shippuudenig nem jut el a dolog...vagy max 20 év múlva...
Ami meg a szinkront illeti...mikor még csak az első széria volt,akkor nekem fejemben már tökre jól megvoltak,hogy kinek milyen hangot,melyik szinkronszinészt kéne beállítani...olyan jól el tudtam volna úgy képzelni...de ez.. borzasztó néhol...meg ha már tudnak sensei ezni akkor miért nem bírnak Sasuke-kun ozni...
És igen a japán verzió látatlanságából adódóan vannak ezek a hibak mint "neji" ,de azért lehetne annyi sütnivalója ott bennt vkinek...hogy akkor legalább felmenjen a wikipediára ott megnézni,vagy az angolban megnézni,mert ott nem "neji"... ahj... és én sajnálom,hogy kiadták...a sok kicsi 7 éves től is sajnálom...(hehe ma láttam egy Narutos gyereket rohangálni,és megdicsértem a pólóját XD) mert amúgy ,ha rendesbe...érthetőben nyomatnák akkor egy 12 es karika rámehetne...a kicsi még nem érti meg ennnek a szépségét...
és ami meg hatalmas poén volt nekem...az az,hogy ugye az annnnnnyira durva amikor előveszi a Kunait Sasuke...(célzok arra amikor aDémon Tesókat elintézii) az egy nagyon ász akciós harcijelenet...erre belevágnak....meg az első epizód...azt haggyuk....aztán azt sem nagyon értem...hogy miért lettt 20 levél helyett csak 10 ...mikor Lee el akarja kapni őket...meg azt ha kivágták,hogy Naruto megüti Sasukét (csak anniyt látni ,hogy Naruto megindul a következő pillanatban meg repül Sasuke o.O...) akkor azt nem értem,hogy azt miért nem radírozták le mikor Zaku Sakurát veri...csajt véresre verni lehet?! meg Lee füle...ott egy baki....Nah meg az is nagyon tetszett,hogy zöld lett a háttér néhol (XD)
Szóval ez egy nagyon rossz vicc...én csak röhögni szoktam leülni...(meg mert közben jó megy a CN-ön...illetve az első rész alatt és a 3. után :PP) mind1... a lányeg...hogy ez így értelmetlen...
Ami meg a szinkront illeti...mikor még csak az első széria volt,akkor nekem fejemben már tökre jól megvoltak,hogy kinek milyen hangot,melyik szinkronszinészt kéne beállítani...olyan jól el tudtam volna úgy képzelni...de ez.. borzasztó néhol...meg ha már tudnak sensei ezni akkor miért nem bírnak Sasuke-kun ozni...
És igen a japán verzió látatlanságából adódóan vannak ezek a hibak mint "neji" ,de azért lehetne annyi sütnivalója ott bennt vkinek...hogy akkor legalább felmenjen a wikipediára ott megnézni,vagy az angolban megnézni,mert ott nem "neji"... ahj... és én sajnálom,hogy kiadták...a sok kicsi 7 éves től is sajnálom...(hehe ma láttam egy Narutos gyereket rohangálni,és megdicsértem a pólóját XD) mert amúgy ,ha rendesbe...érthetőben nyomatnák akkor egy 12 es karika rámehetne...a kicsi még nem érti meg ennnek a szépségét...
és ami meg hatalmas poén volt nekem...az az,hogy ugye az annnnnnyira durva amikor előveszi a Kunait Sasuke...(célzok arra amikor aDémon Tesókat elintézii) az egy nagyon ász akciós harcijelenet...erre belevágnak....meg az első epizód...azt haggyuk....aztán azt sem nagyon értem...hogy miért lettt 20 levél helyett csak 10 ...mikor Lee el akarja kapni őket...meg azt ha kivágták,hogy Naruto megüti Sasukét (csak anniyt látni ,hogy Naruto megindul a következő pillanatban meg repül Sasuke o.O...) akkor azt nem értem,hogy azt miért nem radírozták le mikor Zaku Sakurát veri...csajt véresre verni lehet?! meg Lee füle...ott egy baki....Nah meg az is nagyon tetszett,hogy zöld lett a háttér néhol (XD)
Szóval ez egy nagyon rossz vicc...én csak röhögni szoktam leülni...(meg mert közben jó megy a CN-ön...illetve az első rész alatt és a 3. után :PP) mind1... a lányeg...hogy ez így értelmetlen...
Szerk: Trisa 2007-10-04 15:39:30
beküldve: 2007-10-04 13:59:07
(#248) csak nem annak aki szeretne normális magyar nyelvű, nem megvágott animét nézni...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-10-04 13:19:54
(#247) Egy kész animébe belevagdosni szentségtörés...
Az egész dolog önmagában bosszantó...
Sőt úgy is mondhatnám hogy az egész egy sz@r...
Az egyetlen pozitívum az ,hogy megnézi a sok 7 éves Pistike
és utána megveteti anyuval a sok figurát, mangát, Mondót stb.
A kiadóknak meg több pénzük lesz kiadni igényes cuccokat.
És az pedig jóóóóóóóó!
Az egész dolog önmagában bosszantó...
Sőt úgy is mondhatnám hogy az egész egy sz@r...
Az egyetlen pozitívum az ,hogy megnézi a sok 7 éves Pistike
és utána megveteti anyuval a sok figurát, mangát, Mondót stb.
A kiadóknak meg több pénzük lesz kiadni igényes cuccokat.
És az pedig jóóóóóóóó!
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
A leges legrosszabb az egészben nem is a magyar hang hanem hogy az animét megvágják, és hát akinek nincs leheősége arra hogy le tudja tölteni az internetről elhiszi hogy csak ennyi az anime.
A reklám miatt én személy szerint örülök hogy megvásárólta a Jetix a folytatást... De az hogy ennyire eltudják baltázni az animét... (és sajnos nem csak ezt ) nagyon elszomorító.
Az az igazság hogy személy szerint egyik szinkron hanngal nincs problémám, külön külön mindegyik nagyszerű ember és biztos vagyok hogy kiemelkedő munkái vannak. De szerintem vannak olyan dolgok amit nem ismernek, és ez úgy néz ki a japáno dolgokra igaz... Ha valamit nem ismrek akkor nem csinálok úgy mintha ismerném... Tehát felesleges lenne béna munkát kiadni a kezemközűl ha egyszer a szerencsétlen kölök tud olvasni is!
A másik meg a vagdosás... Ugye miegveszük a amcsi verzíot amit megröviditenek nyisz egy kicsit az elejéből, közepéből, és a végéből... Meg ugye még mindenhonann, egy keveset... Megérkezik ide... Nos a magyar társaink fent a fejesek közül a gyermekek lelki egészségére és hogy ne harapdáld az újadat véresre, mondva csinált okból ezt meg azt meg még emezt is kinyirja a filmből... Mért is ne... És mikor már az átlag 25 perces (lehet hogy tévedek) animét 19 percre vágják és szinezik meg csökentik... (csökentés alat: vér radírozása kardok eltünteése... stb) Szóval borzalom hogy mit művelnek vele, és hogy még végletekig fokozzák az elcsépelt trágár munkájukat op-nak és Endingnek összevagdosnak valami nem odaillő akármit... Nem is mertem megnézni eddig még a mostani részeket a tv-ben és most hogy Orochimarunak női hangot említettek lehet hogy jobban is teszem ha csak a japánt nézegetem mert nem szeretek ordibálni a TV-vel...
A reklám miatt én személy szerint örülök hogy megvásárólta a Jetix a folytatást... De az hogy ennyire eltudják baltázni az animét... (és sajnos nem csak ezt ) nagyon elszomorító.
Az az igazság hogy személy szerint egyik szinkron hanngal nincs problémám, külön külön mindegyik nagyszerű ember és biztos vagyok hogy kiemelkedő munkái vannak. De szerintem vannak olyan dolgok amit nem ismernek, és ez úgy néz ki a japáno dolgokra igaz... Ha valamit nem ismrek akkor nem csinálok úgy mintha ismerném... Tehát felesleges lenne béna munkát kiadni a kezemközűl ha egyszer a szerencsétlen kölök tud olvasni is!
A másik meg a vagdosás... Ugye miegveszük a amcsi verzíot amit megröviditenek nyisz egy kicsit az elejéből, közepéből, és a végéből... Meg ugye még mindenhonann, egy keveset... Megérkezik ide... Nos a magyar társaink fent a fejesek közül a gyermekek lelki egészségére és hogy ne harapdáld az újadat véresre, mondva csinált okból ezt meg azt meg még emezt is kinyirja a filmből... Mért is ne... És mikor már az átlag 25 perces (lehet hogy tévedek) animét 19 percre vágják és szinezik meg csökentik... (csökentés alat: vér radírozása kardok eltünteése... stb) Szóval borzalom hogy mit művelnek vele, és hogy még végletekig fokozzák az elcsépelt trágár munkájukat op-nak és Endingnek összevagdosnak valami nem odaillő akármit... Nem is mertem megnézni eddig még a mostani részeket a tv-ben és most hogy Orochimarunak női hangot említettek lehet hogy jobban is teszem ha csak a japánt nézegetem mert nem szeretek ordibálni a TV-vel...
Orochimarunak az eredetibe is nöi hangja van adig amig fel nem fedi magát ez a Sasuke harc után történik, a Jetixes vertióba is ugyanaz a téma utána már ö is megkapja a saját hangját, ez a szinkron nem lett olyan rossz de az igazi érces Orochimaru hangot szerintem itthon is megtudták volna csinálni.Igen én is azt gyanitom hogy az amerikai megvágott verziot még tovább vágdosták ,és igen a szinkron studionak meg kellet volna néznie az eredeti japo verziot és nem az amerikait venie alapnak.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Szerk: Holci 2007-10-04 07:53:24
beküldve: 2007-10-04 02:16:02
(#245) A leges legrosszabb az egészben nem is a magyar hang hanem hogy az animét megvágják, és hát akinek nincs leheősége arra hogy le tudja tölteni az internetről elhiszi hogy csak ennyi az anime.
~*~A képzelet sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás véges. A képzelet felöleli az egész világot...~*~
beküldve: 2007-10-03 21:25:47
(#244) + nem vágták volna ki a fél animét...
beküldve: 2007-10-03 21:18:01
(#243) Én azt hiszem ezt sokkal de sokkal jóbban meglehetett volna csinálni.A magyar színkron amugy nagyon jó és hires ,lehet hogy a szinkron studióval van probléma/ valószínű nagyon kevés volt a rászánt pénz/.Teljesen szétvágdosták a részeket.Örültem a folytatásnak de, ez most nagy csalodás volt nekem.Inkább hagyták volna az Animax-nak ott legalább nem szokták nagyon elrontani a szinkront, vagy hagyták volna japo nyelven felírattal.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2007-10-03 19:51:26
(#242) az is ku***ra zavar h Nejit "nejinek" Choujit meg "csojinak" ejtik...
beküldve: 2007-10-03 18:37:21
(#241) Itachi hangja télleg szar lett, orochié viszont jó sztem(naraku rulez )
és már rájöttem a dolog nyittyára orochival kapcsban
és hidd el tuttam h naruto hangja nő...
és már rájöttem a dolog nyittyára orochival kapcsban
és hidd el tuttam h naruto hangja nő...
nem mongyátok...lécci neeee...
én emlékszem rosszul v az eredetibe is női hangja volt Orochimarunak????
viszont Kabutoé teccik
ááááááá choujiiiii neeeeeeee
Nejié és Rocklee-é is jó, de nem hasonlít az eredetire sztem...
Shikamarué 1 sz*r...
Kibáén végre változtattak...
viszont Kabutoé teccik
Shikamarué 1 sz*r...
Huhúúú heheee Kiba hangja az valami kibe***ott jó lettt..(lehet csak elfogult vagyok,mert már anno nagyon réges régen beszéltem a magyarhangjával) és orochimarunak meg olyan (szerintem) ffi hangja van a japánban ,mint annak rendje..de a magyar az túl Lightos lett neki...(de Itachi hangja nem volt annyir borzasztó.... ) ami meg a női hangot illeti Orochival kapcs...megsúgom,hogy Naruto Japán hangja nő n_n de attól független annál jobb nincsen
beküldve: 2007-10-01 19:05:00
(#239) nem mongyátok...lécci neeee...
viszont Kabutoé teccik
Shikamarué 1 sz*r...
viszont Kabutoé teccik
Shikamarué 1 sz*r...
Szerk: Gegew40k 2007-10-01 19:12:53