Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto anime
beküldve: 2007-09-16 19:32:37
(#223) hát, mivel a kövi rész címe Naruto és Gaara (meg előtte van vmi cím, az most nem jut eszembe) feltételezem végre az a special ténylegesen CSAK róluk fog szólni, meg persze Dei-chanról^^
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-09-16 19:27:54
(#222) Tobi csak Uchiha Madara erejéröl beszélt ,szerintem ez inkább a képeségekre utal/ vagy annak felélesztésére ,esetleg a klán eredeti erejének felélesztésére/.Igen ez az Anime rész dögunalmas volt ,remélem lezárják ezt Gaara üldözést és belekezdenk újult erővel a történetek többi részébe.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2007-09-16 19:13:42
(#221) Megvan! Tobi skizóXD Egyik személyisége Obito, a másik meg MadaraXD
Tudom, hülyeség, de én a narutóból már bármit kinézek
Tudom, hülyeség, de én a narutóból már bármit kinézek
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-09-16 19:01:57
(#220) JAJA szegények szerintem csak azért dobták össze ezt az episodeot,hogy megnyugtassák a jónépet.....de tényleg csak "epizód" volt...és vagy szenilis vagyok,vagy ez tényleg nem volt benn a mangában...azon gondolkodtam is,hogy mi lett Nejiékkel... üssetek le ha nincs igazam,de ugy hogy nem vlt a mangában!?
éééés....Madara bácsi viszont ...nem tudom..feltalálta az örökkéélés titkát...de akkor mondjuk nem értem,hogy miért játszotta a hülyét,és miért volt anniyra Deidara a sempai....bár az aranyos volt....jah és mi mit akar? ...áátveszi az akatsukit?
Jiraiya hát....hajrá neki...csak nem hal meg
JA meg Kakashi Sharinganja a Mangekyou az nem is úgy nézett ki mint Itachié!!! Lehet, hogy forradalmasított egy újat??
éééés....Madara bácsi viszont ...nem tudom..feltalálta az örökkéélés titkát...de akkor mondjuk nem értem,hogy miért játszotta a hülyét,és miért volt anniyra Deidara a sempai....bár az aranyos volt....jah és mi mit akar? ...áátveszi az akatsukit?
Jiraiya hát....hajrá neki...csak nem hal meg
JA meg Kakashi Sharinganja a Mangekyou az nem is úgy nézett ki mint Itachié!!! Lehet, hogy forradalmasított egy újat??
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2007-09-16 18:24:54
(#219) hmm, nice kis fejezet volt ez, még több információ drága yondimról, és kyuubiról (animéből is 1ik kedvenc részeim Naruto&Kyuubi kapcsolatának ábrázolása:3)
viszont az anime rész... nah az felháborítóan pocsék volt, beletekergettem, és egyedül a végét néztem meg teljesen. jó pont, h visszatért az opening meg az ending^^
és jövőhéten nem lesz új rész.... szipp-szipp... viszont az utána lévő duplarész überszuper lesz, hacsak nem csalnak érzékeimXD
viszont az anime rész... nah az felháborítóan pocsék volt, beletekergettem, és egyedül a végét néztem meg teljesen. jó pont, h visszatért az opening meg az ending^^
és jövőhéten nem lesz új rész.... szipp-szipp... viszont az utána lévő duplarész überszuper lesz, hacsak nem csalnak érzékeimXD
beküldve: 2007-09-16 18:22:03
(#218) Énisénisénisénis elolvastam!És avval az elfogott emböccel mi lesz?Jiraiya otthagyja örökre?A többi világos kb...
Angolul is letöltöttem,de már kezdtek elvonási tüneteim lenni
Angolul is letöltöttem,de már kezdtek elvonási tüneteim lenni
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2007-09-16 18:11:47
(#217) Hmmm elolvastam a 370. fejezetet, és nagyon ugy néz ki hogy a rejtéj megoldodik. Uchiha Madara és a Kilencfarkú közti visszony kivilágosodik. Ja és hogy Minato nem véletlenül pecsételte fiába Narutoba a Kilencfarkút ez nem semmi, lassan minden kiderül. De akor mi történt Naruto anyjával?
beküldve: 2007-09-14 14:34:52
(#216) Dejóóó, kössziii az infót!!! (már be is naptáraztam magam....de sajna valszinű,hogy a mostani Shippudent csak holnap tudom letölteni....de a mangával együttt...ne áruljátok el mi lesz benne!;bár az anime az "sejthető" ; )
Szerk: Trisa 2007-09-14 14:35:29
beküldve: 2007-09-14 13:34:41
(#215) Naruto Shippuuden rész megjelenések:
>>> szeptember 27. /A Kyuubi pecsétje/Naruto és Gaara/ (29-30. )
>>> október 04. /Összejövetel! A legjobb barátok/ (31. )
>>> október 11. /Naruto nyugtalan! Egy új csapattag keresése/ (32. )
>>> október 18. /Egy rejtélyes fiú/ (33. )
>>> október 25. /Sai megérkezik/ (34. )
>>> szeptember 27. /A Kyuubi pecsétje/Naruto és Gaara/ (29-30. )
>>> október 04. /Összejövetel! A legjobb barátok/ (31. )
>>> október 11. /Naruto nyugtalan! Egy új csapattag keresése/ (32. )
>>> október 18. /Egy rejtélyes fiú/ (33. )
>>> október 25. /Sai megérkezik/ (34. )
mondjuk azért nem olyan rossz a téma látogatottsága hátigen, mondjuk a suli is nagyban besegít ahhoz, hogy ne tudjunk túl sokat írni-__- de végre 7végeX3333
Hehehehhheee így van...bár nekem ez sem kereek...ebből is vettek el de szaggááááz....nem téma....és jujj le is töltöm a MANGááT hiihih
beküldve: 2007-09-07 20:20:10
(#213) mondjuk azért nem olyan rossz a téma látogatottsága hátigen, mondjuk a suli is nagyban besegít ahhoz, hogy ne tudjunk túl sokat írni-__- de végre 7végeX3333
úgy tűnik eléggé, mert bizony ezen a héten kimaradás van^^"
viszont holnap jön a 369. chapter angolul, jupííX3
nincs ilyen animáció,de *fejét veri a falba* de legalább a manga vígasz (nem is kis kártérítés-díj)...főleg,ho gy holnap megyek sárban dagonyázni iskolai program néven,de ez már nem téma...mindenesetre...HAJRÁ ITACHIIIIII
Igen jól mondtad a Manga legalább vigaszt nyújt mindenkinek ,és végre lessznek új témák Hsz.-nek.Mert hát két napja nem sok minden történik erre felé. De lehet az iskola miat vagytok ilyen elfoglaltak.
úgy tűnik eléggé, mert bizony ezen a héten kimaradás van^^"
nincs ilyen animáció,de *fejét veri a falba* de legalább a manga vígasz (nem is kis kártérítés-díj)...főleg,ho gy holnap megyek sárban dagonyázni iskolai program néven,de ez már nem téma...mindenesetre...HAJRÁ ITACHIIIIII
beküldve: 2007-09-07 15:59:30
(#210) úgy tűnik eléggé, mert bizony ezen a héten kimaradás van^^"
Nem, sajna ezen a héten nincsen Naruto, szal a 28-as rész jövőhéten lesz^^" azután megint 1 hét kihagyás, majd egy duplarész.
De ezen a héten van....jövő héten nincs és utána dupla rész....NEM engem félreinformáltak!!! a honalpon ahonnan leszedem Sept.6 van a Wikipedián meg sept. 13 ne máááááár....teljesen félre informáltak...
Szerk: Trisa 2007-09-06 19:20:08