Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto anime
beküldve: 2007-09-18 17:57:28
(#238) A fillerek közül nagyon jók a 157 körüli részek...meg a 101 persze...meg a bogár keresés...Hinata val XDDD
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2007-09-18 17:45:33
(#237) én mostanában a filler részeket nézegetem, ugyanis azokat mind kihagytamXD nézegetek fórumot, meg barátnőm is mondják, melyik részek jók a fillerekből, és azt megnézemX)
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
He he megint megelőztelek én is most kezdtem újra nézni már az 59. résznél tartok.
jovan jovan....nem kell aggódni...ugyis megnézem őketeeet...:PXD amugy a 60-61-62 az egyik kedvenc részem (ill részeim)
beküldve: 2007-09-18 17:11:32
(#235) He he megint megelőztelek én is most kezdtem újra nézni már az 59. résznél tartok.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2007-09-18 16:43:00
(#234) Így van ezt én is támogatom...de be kell valljam,hogy a Naruto episodok 95% át opening nélkül néztem XD... de bepótoltam azzal,hogy külön megnéztem az openingeket...(az endingekkel ugyan ez)mostmár nincs szívem áttekerni...meg ... nincsis értelme...egyzserűen van(amugy szerintem a Movies openingek miatt nem tekertem át...kíváncsi voltam miben lesz más a kövi,vagy visszarakják é az eredetit)
de már végignézem minden esetben....és az össze fillerem is nemsokára meglesz..akkor maratont tartok és elkezdem nézni előről az egészet....(persze az új Shippuudeneket is külön nézem...ugyértve,hogy nem nézem végig mindet mire oda eljutok...azok külön vannak...külön kategória... XD)
de már végignézem minden esetben....és az össze fillerem is nemsokára meglesz..akkor maratont tartok és elkezdem nézni előről az egészet....(persze az új Shippuudeneket is külön nézem...ugyértve,hogy nem nézem végig mindet mire oda eljutok...azok külön vannak...külön kategória... XD)
beküldve: 2007-09-18 13:40:17
(#233) Ahogy mondod, az opening, ending fontos
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Én is beletekertem pedig ez nálam nem jellemző...uncsi,na
Egyébként nálam se jellemző az ilyen... sőt az op/ed-et is megnézem általában mindig...
Az op/ed-ek felrázák az embereket és levezetik öket. Anime nézéshez kihagyhatatlanok olyanok mint egy istentisztelet.
Én is beletekertem pedig ez nálam nem jellemző...uncsi,na
Egyébként nálam se jellemző az ilyen... sőt az op/ed-et is megnézem általában mindig...
ejnye na! milyen ez már?!?! nem szabad iylet mondani...még a végén abbafejezik aztán lesz nekünkmit nézni...de amúgymeg...a manga az nagyon pöppec...lehet,hogy Kishimitot senseinek az animére már nem volt ereje...és remélem be fog indulni..ettől a dupla résztől várok egyet s mást....(bár a gaara föléled cuccot még a mangában sem díjaztam teljesen.....de majd megszokom,ha többször olvasom XD)
Hát én ugy látom élvezetes események csak Gaara feléledése után fognak történi. Valószinű a dupla epizodban egy mély érzelmi szálat eresztenek el. De nem sokára újra láthatjuk Orochimarut, már alig várom hogy a reszelös hangján megszolaljon, és az utána levő Akatsuki küzdelmek na az igazán király lessz.
Szerk: Holci 2007-09-17 22:02:12
beküldve: 2007-09-17 20:41:44
(#229) ejnye na! milyen ez már?!?! nem szabad iylet mondani...még a végén abbafejezik aztán lesz nekünkmit nézni...de amúgymeg...a manga az nagyon pöppec...lehet,hogy Kishimitot senseinek az animére már nem volt ereje...és remélem be fog indulni..ettől a dupla résztől várok egyet s mást....(bár a gaara föléled cuccot még a mangában sem díjaztam teljesen.....de majd megszokom,ha többször olvasom XD)
beküldve: 2007-09-17 18:24:57
(#228) Én is beletekertem pedig ez nálam nem jellemző...uncsi,na
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2007-09-17 08:14:01
(#227) Eléggé húzzák a shippuden animét, már van, amikor tekeréssel nézem végig, annyira lapos. A 20-21-es részek fertelmesek! Csak a mérgezett tűket kerülgetik és egymással szemeznek. Mindenki monnyon' le, aki készítette!
de nemár!!! ez most komoly,hogy mind a két episode arról fog szólni,hogy milyen sok a hasonlóság köztük??? (nameg Deidara másik keze )éssss....szerintem az akatsuki...amúgysem egy nagyon komor valami...annyit röhögtem a beszólásokon....(ez is tényező ami miatt nagyon szeretem őket)<- ez amúgy a "vicces akatsuki szemszögről" jutott eszembe
És fogjunk össze!!! hátha Tobi-Obito-Madara feléleszti Deidara-sempai -át!!!!
IGGEN!!!Akatsuki a kedvencem,minden halott tagot hozzunk vissza,de elsőnek Deidarát...erre a remek ötletre avatart váltok...húúú ez az ötlet földobott
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2007-09-16 19:44:49
(#225) de nemár!!! ez most komoly,hogy mind a két episode arról fog szólni,hogy milyen sok a hasonlóság köztük??? (nameg Deidara másik keze )éssss....szerintem az akatsuki...amúgysem egy nagyon komor valami...annyit röhögtem a beszólásokon....(ez is tényező ami miatt nagyon szeretem őket)<- ez amúgy a "vicces akatsuki szemszögről" jutott eszembe
Szerk: Trisa 2007-09-16 19:46:19
beküldve: 2007-09-16 19:44:05
(#224) Aha...nekem speicel a komoly kedvenceim közé tartozik Gaara és Deidara,úgyhogy én lelki traumát szenvedtem mikor harcolnak...tiszta skrizo lettem,félig Deinek félig meg Gaara-nak drukkoltam Most a Dei-es oldalam ír,úgyhogy azt kell mondjam mióta a Mangában meghalt elég furcsa elvonási tüneteim vannak...