Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Naruto anime
Ezaz...nyerjen az akatsuki...Naruto legyen nagyon mérges Sasukére...ami miatt megöli itachit(vagy csak meg akarja...mert felfedezi benne a báttyát aki nem léteztik,de itachi "örökbefogadja")... és ezért átveszi a helyét(vagy csak simán beálll)....és akkor megvannak a szörnyek és világuralom az akatsukinak...hát nem egyértelmű XD

Ez az legyen egy nagy vérfürdő ,folyon a vére mindenkinek.

Amugy milyen az új avatarom?
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Szerk: Holci 2007-09-04 21:18:23
beküldve: 2007-09-04 19:05:50
(#192) Huh megnyugodtam, hogy nem vagyok egyedül.. én is a jófiúkat bírom jobban, bár vannak szimpi arcok a rosszak között is
Például remélem Itachit jól kinyirja Sasuke és Naruto közös erővel
A kis tömeggyilkos sztem megérdemli! Az más tészta, hogy néha nagyon bírom a fejét.. de azért csak tessék megölni őt!

Például remélem Itachit jól kinyirja Sasuke és Naruto közös erővel

lumana.wordpress.com
beküldve: 2007-09-04 19:00:09
(#191) Azta! Van ám fantáziátok...
Sztem meg nevezzük át a sorozatot Narutoról Akatsukira és akkor minden passzolni fog.
Na jó. Bevallom... én a jófiúknak szurkolok,
bár nem haragszom a gonoszakra sem.

Sztem meg nevezzük át a sorozatot Narutoról Akatsukira és akkor minden passzolni fog.

Na jó. Bevallom... én a jófiúknak szurkolok,

^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2007-09-04 18:41:45
(#190) Sőt, a végén minden jófiú álljon az Akatsuki oldalára, úgy az igazi!XD Mondjuk akkor nem lesz, akik ellen harcolhatnának. Sebaj, elmennek majd a vidámparkbaX3
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Ezaz...nyerjen az akatsuki...Naruto legyen nagyon mérges Sasukére...ami miatt megöli itachit(vagy csak meg akarja...mert felfedezi benne a báttyát aki nem léteztik,de itachi "örökbefogadja")... és ezért átveszi a helyét(vagy csak simán beálll)....és akkor megvannak a szörnyek és világuralom az akatsukinak...hát nem egyértelmű XD

Iggen,ez lenne a legjobb!De ahogy Kisame mondottavolt:"hullanak az akatsukisok mint a legyek".Áljon be Sasuke az Akatsukiba,nyejen az Akatsuki és boldog leszek

"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2007-09-04 17:12:00
(#188) Ezaz...nyerjen az akatsuki...Naruto legyen nagyon mérges Sasukére...ami miatt megöli itachit(vagy csak meg akarja...mert felfedezi benne a báttyát aki nem léteztik,de itachi "örökbefogadja")... és ezért átveszi a helyét(vagy csak simán beálll)....és akkor megvannak a szörnyek és világuralom az akatsukinak...hát nem egyértelmű XD

"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Szerk: Trisa 2007-09-04 17:13:25
beküldve: 2007-09-04 16:18:43
(#187) Nem lehet hogy ne nyerjen senki ugy igazán, és folytatodna a pofon osztás orvérzésig?

beküldve: 2007-09-03 21:42:19
(#186) Hát én már ezt szajkózom mióta :P lehet nem egyértelműen de evvan...
Moonie azok a karakterek ,amiknek behatároltadmagad...őszintén szólva...akkor és is sok szorszoros skizo vagyok ilyen szinten...haverok azt mondják Naruto vagyok,de ez szerntem teljesen lehetetlen egyszerűen ilyen nem lehet...van egy személy ,aki állítja,hogy mikor olyan hanguatomba kerülök Neji leszek
de én őszintén egyedül Deidaraban találtam meg a legtöbb hasonlóágot...magamhoz mérve...de egyszer egy karakter teszten Kabuto lettem,amin elcsodálkoztam...meg azon is mikor egyszer egy NARTUO teszten vámpír lettem...
jah én 'szondom...hajrá gonoszok és mint mondtam
ez orochimarus...és egy ideig beletartozott az akatsukiba és mondtam ,hogy az akatsuki az úgy jó ahogy van...de megmondom,hogy nekem a démonok is bejönnek...ezalatt értem a farkas démonokat mega zabuza féle démonokat is és szegényt én is hiányolom...kívácsi lennék eljutott-e Hakuhoz...
Moonie azok a karakterek ,amiknek behatároltadmagad...őszintén szólva...akkor és is sok szorszoros skizo vagyok ilyen szinten...haverok azt mondják Naruto vagyok,de ez szerntem teljesen lehetetlen egyszerűen ilyen nem lehet...van egy személy ,aki állítja,hogy mikor olyan hanguatomba kerülök Neji leszek

jah én 'szondom...hajrá gonoszok és mint mondtam

"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2007-09-03 21:33:43
(#185) Tudom, de akkoris milyen jólenne már, ha a gonosz győzne

Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-09-03 21:23:37
(#184) Orot valamiért én is birom.
Sztem olyan félőrült hatást kelt néha. Meg olykor ahogy hangsúlyoz... Nem is tudom kifejezni, milyen... Amikor meg ideg, akkor is nagyon ott van a topon...
Zabuzának volt néhány jó kis beállása! Tetszett, bár ő elég keveset szerepelt, szóval én olyan nagyon nem rajongtam érte.
Te jó ég!!! Ha ők elfoglalnák a világot...akkor nekünk annyi lenne...
De nem fogják!
Ahhoz meg kéne ölni Narutot és egy pár száz részes sorozatnál elég keserű szájízt hagyna az emberekben a főhős elhalálozása...
Szóval sztem életben marad...

Zabuzának volt néhány jó kis beállása! Tetszett, bár ő elég keveset szerepelt, szóval én olyan nagyon nem rajongtam érte.

Te jó ég!!! Ha ők elfoglalnák a világot...akkor nekünk annyi lenne...

De nem fogják!

^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2007-09-03 20:12:38
(#183) Orochimarut én is szeretem, a gonoszok a legjobbak
Milyen jólenne, ha Naruto végén az Akatsuki nyerne, és elfoglalná a világot!XD Hajrá Akatsuki!!

Orochimaru télleg ott van.
A gonosz arcok szerintem amúgy is érdekesebbek.

Zabuza végig nagyon nagy arc volt. Az egyik kedvencem.

Ha nem mondod akor is rájötem volna.A rejtöző köd démona, király.Érdekes hogy Orochimaru-t sem tudom kelően utálni, nem semmi egy személyiség ,és az a hang ,a legjobban eltalált hang az egész Anime-ben.

beküldve: 2007-09-03 18:54:52
(#179) Furcsa módon személyisségben képtelen vagyok behatárolni magam teljesen, mert rettenetesen hangulatfüggő ember vagyok (egyik pillanatban társaságkedvelő, másikban depis, aztán csendes majd nagyszájú... fene sem értiXD). Úgyhogy maradok az előbbi változatoknál, meg még mondjuk minden szereplőből egy kicsi