![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_login.jpg)
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_kozosseg.jpg)
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_shoutbox.jpg)
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_invite.jpg)
Naruto anime
Trisa nekeed sejtem, hogy ki, de Lumana te elárulnád ki/kik a kedvenced? És mért?
![](/var/images/emotions/16.png)
:P ez visszairányul rád is
és megsúgom,hogy Deidarát is csipom :P(kb mint itachit...)meg nekem különösebbképpen senkivel nincs bajomutálni nem utálok senkit
és igen...én is kiváncsi vagyok n_nNekem Kakashi és Sasuke. Meg sokáig Itachi volt olyan harmadiknak. De ő nem kifejezetten kedvenc, csak birom. (Néha nem.)
Deidara eleinte vmiért nagyon irritált, de a végére nagyon megszerettem és sajnáltam, hogy eltávozott...
![](/var/images/emotions/21.png)
![](/var/images/emotions/21.png)
Utálni én sem utálok senkit, de Kabutot nem birom. Sztem kicsit talpnyaló és sunyi is...
![](/var/images/emotions/14.png)
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2007-09-02 22:48:06
hát...visszaadni Tobinak(vagy Obitonak) a Sharingant és akkor megvan a 3szög...meg akkor miért nem vitték el ténylegg? Kurenai meg Asuma ennyire zavarták volna őket...vagy csak nem akartk még cipelni pluszba Naruto mellett
![](/var/images/emotions/03.png)
Tudod akkor Gai szépen lerúgta Kisamet és sztem beijedtek, hogy még több leafes jöhet és gyorsan el húzták a csíkot... Szóval nem volt idejük vagy vmi ilyesmi...
![](/var/images/emotions/19.png)
Trisa nekeed sejtem, hogy ki, de Lumana te elárulnád ki/kik a kedvenced? És mért?
:P ez visszairányul rád is
és megsúgom,hogy Deidarát is csipom :P(kb mint itachit...)meg nekem különösebbképpen senkivel nincs bajomutálni nem utálok senkit
és igen...én is kiváncsi vagyok n_n"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2007-09-02 22:34:48
(#160) Trisa nekeed sejtem, hogy ki, de Lumana te elárulnád ki/kik a kedvenced? És mért?
hát...visszaadni Tobinak(vagy Obitonak) a Sharingant és akkor megvan a 3szög...meg akkor miért nem vitték el ténylegg? Kurenai meg Asuma ennyire zavarták volna őket...vagy csak nem akartk még cipelni pluszba Naruto mellett
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Hát látszik, hogy nagyon durván Itachi pártját fogod!
Nekem akkor már inkább Kakashi
De tényleg, miért veszkődött vele 24 órán keresztül? Simán ki is nyiffanthatta volna.. lehet h tényleg kell ő is.. mint fél S.
![](/var/images/emotions/02.png)
![](/var/images/emotions/09.png)
De tényleg, miért veszkődött vele 24 órán keresztül? Simán ki is nyiffanthatta volna.. lehet h tényleg kell ő is.. mint fél S.
Meg mitha vmi olyat mondott volna Kisamenek az animeben, hogy Kakashit magunkkal visszük...De mire kellett volna nekik?
![](/var/images/emotions/13.png)
De akkor ez azt bizonyítja,hogy Itachi egy igazán extrainformált személy,aki még a jövőbe is lát (XD) de akkor végképp ő a középpont...én azért tényleg drukkolok neki...hátha összejön vmi...
meg lehet,hog csak "nem veled van dolgom...meg most olyan kedvemmben vagyok..." volt a döntő...
Szerk: Trisa 2007-09-02 22:28:36
beküldve: 2007-09-02 22:26:27
(#156) ![](/var/images/emotions/14.png)
Bár az tényleg jó kérdés, hogy mért nem ölte meg...
Hát látszik, hogy nagyon durván Itachi pártját fogod!
![](/var/images/emotions/02.png)
![](/var/images/emotions/09.png)
lumana.wordpress.com
Én akkor is itachi pártját fogom...
és a kórházba jutás meg csak azért volt,mert útban álltak...itachi csak félretette kicsit...meg is ölhette volna,szóval 2 hét pihi még kedvesség is volt
(
)
![](/var/images/emotions/17.png)
![](/var/images/emotions/07.png)
beküldve: 2007-09-02 22:16:45
(#153) Ha ha. Ez jó!
De azért Kakashinak az a kis koppintás pár hetes kórházi beutalóval járt... Sztem megdolgozott érte!
![](/var/images/emotions/12.png)
De azért Kakashinak az a kis koppintás pár hetes kórházi beutalóval járt... Sztem megdolgozott érte!
Na én is igy gondolom, csak nem tudom olyan szépen megfogalmazni, meg alátámasztani
lumana.wordpress.com
beküldve: 2007-09-02 22:10:49
(#151) naj...kezdtek meggyőzni,de akkor is...hajrá itachi....milyen már?! csak azért kinyírta a haverját,és még kis dilit is összeszedett,hogy megszerzze a MS...errejön Kakashi és lekoppintja...ez azért mégis tirpák bolog...
De ha alapból megvan neki a Sharingan, akkor talááán.. nem?
![](/var/images/emotions/15.png)
Ennyi erővelnem kellett volna rejtegetni a ileltvekülönleges eszközöket használniaz Uchiha Clanban ,hogy összeszedjék a MS-t ...gondolj bele...ha Uchiha Madarának volt...akkor a kövi lazán lemásolhatta volna...
Igen, de mint már korábban írtam nem elég annyi, hogy megölöd a barátod, (vagy lemásolod az Mst), hanem nagyon edzettnek is kell lenni. Másrészt hiába vesztett akkor Kakashi, igenis jól kitanulmányozta az MS-t, hiszen a köv. találkozásukkor be is szólt Itachinak, hogy hát ez jó dolog meg minden, de mennyire romlott meg a szemed azóta, mióta ezt használod?(Erre Itachi nem is válaszolt, csak megtámadta...) Másrészt Itachi pont itt mondta neki, hogy csak egyszer láttad, de máris megcsináltad belőle az analízist...
Szerk: asx 2007-09-02 22:09:08
beküldve: 2007-09-02 22:02:37
(#149) Ja olyan lassúak vagytok,képesek vagytok összezavarni...
(de már kibogoztam)
(de már kibogoztam)
Szerk: Trisa 2007-09-02 22:02:56