Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto anime
beküldve: 2007-08-31 22:23:23
(#103) én a Kushina-Minato párosra vagyok nagyon kíváncsi mondhatni a rajongójuk vagyok
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Szerk: Moonie 2007-08-31 22:23:55
beküldve: 2007-08-31 22:03:33
(#102) Na újra itt vagyok csak volt egy kis hiba.Szoval ne feledkezünk meg Temari-Shikamaru ,Uzumaki Kushina-Namikaze Minato párosokrol se.Persze az utobbiakrol még nem sokat tudunk.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
[QUOTE]
Na ezt nem hiszem ,az én meglátásom az hogy itt szerelmi háromszög van.És a Naruto Anime,Manga sem mentes az érzelmektöl.
Na ezt nem hiszem ,az én meglátásom az hogy itt szerelmi háromszög van.És a Naruto Anime,Manga sem mentes az érzelmektöl.
A szerelmi 3szög már az anime elején egyértelmű voltXD (Naruto szereti Sakurát, Sakura szereti Sasukét, Sasuke... szereti NarutótXD najó, abbahagyom a yaoizást )
Hátigen, az érzelmi kapcsolatok tényleg szépen vannak benne ábrázolva NaruSasun kívül még Zabuza és Haku kapcsolata volt az, ami eléggé megérintett... kár hogy mind2őnek meg kellett halniuk, még mielőtt tényleg boldogok lehettek volna...
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Hm... Sakura iránt... hát nem tudom, én Sasukét valahogy csak ilyen magányos farkasként tudom elképzelni (najó, kivétel Narutóval, de ez nem yaoi, maradnak a doujinshik és fanficekXD)
Sakura meg... mondjuk jöjjön össze Lee-velXD Oké, Lee nem egy szépfiú, de aranyos volt, mikor Sakura vitt neki virágot^^ Bár az is lehet, h akkor csak sajnálatból^^"
Sakura meg... mondjuk jöjjön össze Lee-velXD Oké, Lee nem egy szépfiú, de aranyos volt, mikor Sakura vitt neki virágot^^ Bár az is lehet, h akkor csak sajnálatból^^"
beküldve: 2007-08-31 21:34:44
(#99) Hm... Sakura iránt... hát nem tudom, én Sasukét valahogy csak ilyen magányos farkasként tudom elképzelni (najó, kivétel Narutóval, de ez nem yaoi, maradnak a doujinshik és fanficekXD)
Hátigen, Naruto egyik fő erőssége a 2 főszereplő (Naruto és Sasuke) közötti mély érzelmi szál Legalábbis ilyen barátságot ritkán lát az ember, még animékben is
Ámen köszönöm.Ja és biztos hogy Sakura iránt is gyengéd szálak fűzik,csak a boszú most mindenek felet áll.Utána meg mehet a klán alapitás.
beküldve: 2007-08-31 21:26:42
(#97) Hátigen, Naruto egyik fő erőssége a 2 főszereplő (Naruto és Sasuke) közötti mély érzelmi szál Legalábbis ilyen barátságot ritkán lát az ember, még animékben is
Naná hogy még mindig érez barátságot iránta nem hiszem el a dumáját, hogy csak szeszélyből nem ölte meg a végzet völgyében, pedig 2 alkalma is lett volna rá (a fojtogatásnál, meg amikor vége lett a csatának)
Azért Sasuke sem olyan tetű, mint amilyennek kinézXD Mikor Orochimaru ad neki egy csomó shinobit, egyiket sem öli meg, szal nem öl értelmetlenül^^
Azért Sasuke sem olyan tetű, mint amilyennek kinézXD Mikor Orochimaru ad neki egy csomó shinobit, egyiket sem öli meg, szal nem öl értelmetlenül^^
Végre valaki észre vesszi Sasuke belső értékeit, általában nem szeretik mert nagyképű ,de könyörgöm senki sem nézte végig az elözményeket hogy miért lett ilyen és milyen belső barátság alakult ki közte és Naruto közt. Ez az egész rivalizálás eröl szolt.
beküldve: 2007-08-31 21:16:39
(#95) Naná hogy még mindig érez barátságot iránta nem hiszem el a dumáját, hogy csak szeszélyből nem ölte meg a végzet völgyében, pedig 2 alkalma is lett volna rá (a fojtogatásnál, meg amikor vége lett a csatának)
de-de-de...Sasuke is azért nem ölte meg Narutot,mert nem akart Itachi eszköze lenni...talál más utat,hogy megszerezze a Mangekyou-t...lehet Kakashi is rájött ,hogy hogyan lehet ezt....
a másik meg...szerintemKakshi egyáltalán nem direkt ölte meg Obitot...sőt nem is ő ölte meg...miikor meghaltt Obito ,Kakashi épp akkor kezdte el tisztelni....olvassátok vissza...nekem teljesen ez szűrődik le...akkora sikerült összefogniuk és pont haverok lettek, csak Obito hősi halált halt....
-
és igen én is így vagyok vele...pl Sasori halála a mangában csak hihetlenül elszomorított...de az animében az a tekintet...meg a hanghatások is...meg ugye a visszaemlékezés,a zene...ez mind rájátszik...hatásosabbá teszi...én csipáztam...jó fej volt...és még meg is mondta amit Sakura akart..lazán meghalhatott volna a maga kis" titkával"....
a másik meg...szerintemKakshi egyáltalán nem direkt ölte meg Obitot...sőt nem is ő ölte meg...miikor meghaltt Obito ,Kakashi épp akkor kezdte el tisztelni....olvassátok vissza...nekem teljesen ez szűrődik le...akkora sikerült összefogniuk és pont haverok lettek, csak Obito hősi halált halt....
de aztán lehet,hogy Rin visszament,és felélesztette...és akkor most Obito képében flangál..XDés tényleg mi lett Rin nel?
-
és igen én is így vagyok vele...pl Sasori halála a mangában csak hihetlenül elszomorított...de az animében az a tekintet...meg a hanghatások is...meg ugye a visszaemlékezés,a zene...ez mind rájátszik...hatásosabbá teszi...én csipáztam...jó fej volt...és még meg is mondta amit Sakura akart..lazán meghalhatott volna a maga kis" titkával"....
Persze hogy nem Kakashi ölte meg,de atol a lelkiismerete mondhatja azt hogy ö tehet a halálárol.Sasuke meg azért nem ölte meg Narutot mert nem akarta hogy Itachi mondja meg neki hogy juson erőhöz / csak megsugom hogy ez is kamu mert Sasuke csak kivülröl ilyen kemény gyerek legbelül igazi barátja Narutonak de ezt még magának sem valja be/. A Mangekyou-t megszerzéséröl akor mondot le.
Szerk: Holci 2007-08-31 21:16:10
Ezért írtam a közvetettet^^ Természetesen Kakashi nem direkt "ölte" meg Obitot, a végére rájött az igaz értékekre (álá 'teamwork' )
Sasori halálát én is sajnáltam, érdekes karakter volt... mondjuk azt nem igazán értem, miért állt a gonoszok oldalára, azt nem igazán fejtették ki^^" De sebaj, szeressük az Akatsukit
Én már csak azt remélem, hogy a manga folyamán többet tudunk meg Yondiról (najó, Kushináról is, legalább azt, h nézett ki), ő az 1ik legkedvencebb szereplőm
Szerk: Moonie 2007-08-31 21:11:17
de-de-de...Sasuke is azért nem ölte meg Narutot,mert nem akart Itachi eszköze lenni...talál más utat,hogy megszerezze a Mangekyou-t...lehet Kakashi is rájött ,hogy hogyan lehet ezt....
-
de aztán lehet,hogy Rin visszament,és felélesztette...és akkor most Obito képében flangál..XDés tényleg mi lett Rin nel?
-
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Szerk: Trisa 2007-08-31 20:36:55
Hátigen, csak animében az a baj, hogy az események rettenetesen el vannak húzva; ez az egyetlen dolog, amit rettenetesen utálok a Narutóban, hogy feleennyi részből is simán megcsinálhatták volna az animét, fölösleges volt ennyire megnyújtani:/
Egy alternatív megoldás a sharinganos rejtélyre:
mondjuk lehet, hogy ez egy hülyeségXD
Obito ugyebár meghalt, aki Kakashi legjobb barátja volt; lehetséges, h Kakashi közvetetten okozta a halálát, tehát amiért Kakashi nem akarta megmenteni Rint, ezért pöccent be Obito, és ment el egyedül, és történt az, ami történt...
Na ennek tiszteletére lecseréltem az avatarom.Lehet az elméletetbe valami,én is ilyesmibe gondolkoztam,csak ha a másik Obito Tobi elmélet igaz akor ez megdölt mert akor Obito még él. Amugy lehet ha Kakashi ugy gondolja hogy ö okozta Obito halálát, de nem tudom hogy ez lelkiismeret sikon müködik e.Hú most még jobban bekavarodtam.
Szerk: Holci 2007-08-31 20:10:53
beküldve: 2007-08-31 19:52:53
(#90) Hátigen, csak animében az a baj, hogy az események rettenetesen el vannak húzva; ez az egyetlen dolog, amit rettenetesen utálok a Narutóban, hogy feleennyi részből is simán megcsinálhatták volna az animét, fölösleges volt ennyire megnyújtani:/
Obito ugyebár meghalt, aki Kakashi legjobb barátja volt; lehetséges, h Kakashi közvetetten okozta a halálát, tehát amiért Kakashi nem akarta megmenteni Rint, ezért pöccent be Obito, és ment el egyedül, és történt az, ami történt...
Ez tényleg egy rejtély:/
Jah, ez nem igazság, hülye kihagyások>< Asszem Shippuudennél inkább maradok a mangánál, igaz az állítás, h shippinél a manga 100szor jobb az animénél
Jah, ez nem igazság, hülye kihagyások>< Asszem Shippuudennél inkább maradok a mangánál, igaz az állítás, h shippinél a manga 100szor jobb az animénél
Hát nem tudom, én mindketőt nagyon kedvelem, és egyáltalán nem zavar hogy ha már tudom mi a történet. Izgalmas animálva látni az akciokat, és a netröl Mangát olvasni nem olyan élvezet mintha a kezembe fognám, de igy is elfogadható. Ha esetleg valakinek van tippje a Sharingan rejtélyre az jelentkezzen.