Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto anime
Végülis egész logikus a dolog Tobival, de akkor se tetszik , bocs
Sasukének meg nem kell elkezdeni gyerekeket csinálni 15 éves fejjel. Van még ideje belehúzni sztem
Sasukének meg nem kell elkezdeni gyerekeket csinálni 15 éves fejjel. Van még ideje belehúzni sztem
lumana.wordpress.com
beküldve: 2007-08-28 10:43:40
(#57) ez az Obito cucc még jó is lehet....meg tobi hát nem tudom,de ha ő Obito akkor mi a fittyfenét csinál?
Hja jut eszembe....nem értem Sasukét...ha egyszer fel akarja éleszteni az Uchiha clánt...az oké..hogy megöli itachit bosszúból...de ha sasuke egyáltalán nem csajozik,akkor hogy akarja újraéleszteni a clánt...vmi jutsuval?? vagy magábasn ellesz?
(bár tobi és obito szeélyiségre is hasonlítanak és a navük is...és nem csak Holci feltételezi ezt...)
Itachi mellé áll és jómodorra bírja...vagy talán Sasukéhez áll? vagy megmarad egyedül?Hja jut eszembe....nem értem Sasukét...ha egyszer fel akarja éleszteni az Uchiha clánt...az oké..hogy megöli itachit bosszúból...de ha sasuke egyáltalán nem csajozik,akkor hogy akarja újraéleszteni a clánt...vmi jutsuval?? vagy magábasn ellesz?
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Szerk: Trisa 2007-08-28 10:59:10
Én ezt a Tobi = Obito elméletet nem nagyon pártolom.. valahogy sztem ez már túl komplikált. Hogyan menekült meg Obito? Ki mentette meg? És mi a csudának lett belőle Akatsuki tag?
Elvileg boldogan kellett volna hazarohannia az első adandó alkalommal hogy hello élek! Helyette meg beáll a kitaszítottak közé?
Szerintem ezt már csak túlbonyolítjátok. Bár ha meg nektek lesz igazatok, akkor előre is bocska (de ennek elég kis esélyt látok) lécce ne lincseljetek meg!
Elvileg boldogan kellett volna hazarohannia az első adandó alkalommal hogy hello élek! Helyette meg beáll a kitaszítottak közé?
Szerintem ezt már csak túlbonyolítjátok. Bár ha meg nektek lesz igazatok, akkor előre is bocska (de ennek elég kis esélyt látok) lécce ne lincseljetek meg!
Hát én csak abol indulok hogy több Uchiha nem nagyon maradt, és ez a job szem bal szem dolog mozgata meg az agyam.Hát egyenlöre ennyit tudok elképzelni, persze lehet hogy nem lessz igazam de majd meglátjuk mi kerekedik ki a sztoribol. Persze lehet hogy elökeritenek egy félszemü Uchihat a multbol, de ha belegondolsz minek ha már van elég félszemü Sharingan a történetbe.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Én ezt a Tobi = Obito elméletet nem nagyon pártolom.. valahogy sztem ez már túl komplikált. Hogyan menekült meg Obito? Ki mentette meg? És mi a csudának lett belőle Akatsuki tag?
lumana.wordpress.com
Hát nemtom , én ara tippelek hogy Tobi nem más mint Uchiha Obito. Az ő bal szemét kapja meg Kakashi ha valaki emlékszik még Kakashi történetére . Ha jól emlékszem Tobinak csak a jobb szeme van meg, ami szintén sharingan szoval ö is Uchiha. Egy baki van az elméletben Obito egy jóravaló fiú volt sőt inkább már tulságosan is emberséges, igy nem tudom hogy lehet belöle a késöbbi Tobi.
nézz az avatarodra... (megvolt? ) ott van Gaara ő se épp az a vérengző szörnyeteg volt eredetileg... szóval inkább a feletti elméletben hiszek... bár engem nem zavar ha az ilyesmi nem jön be (tudom mást se)
"hn" :/
oké hát akkor
Hajrá Itachi!!! velem lehet üzletelni, nekem abból nem lesz bajom ha a másik tesó győz... és igen hajrá SENSEI!!!!
nekem nem olyan embernek tűnik aki 367 fejezet után csak úgy összecsapja sztori végét és főleg a lényeget
szegény Akatsuki, még ott a nagy kérdés hogy kicsoda Tobi...???
nekem nem olyan embernek tűnik aki 367 fejezet után csak úgy összecsapja sztori végét és főleg a lényeget
Lehet hogy
orochimaru vhogy visszament a múltba,és az egyik Uchihától megszerezte a Sharingant,és most tobi képében járkál és majd lecsap sasukkéremeg itachira amiért egyik se adta oda a sharingant sasukkéremeg azért ismert megölte!!
és az uchiha a shisui lesz...ésés akkor tobi testében két..ill 3 lélek lesz ,mert tobié,orochié,és shisuié!
és hármas erővel le a karnak csapni,de nem jö nekik össze mert itachi ésssss sauke együtt össezfognakésugy győzik le a tobi.orochi shisui t!
legalábbis szerintem ez lesz...
atya gatya (hű de gagyi vagyok ma..... sok a "gy") az bonyolult lenne, ez így már túl sok csavar
beküldve: 2007-08-27 19:34:04
(#52) Hát nemtom , én ara tippelek hogy Tobi nem más mint Uchiha Obito. Az ő bal szemét kapja meg Kakashi ha valaki emlékszik még Kakashi történetére . Ha jól emlékszem Tobinak csak a jobb szeme van meg, ami szintén sharingan szoval ö is Uchiha. Egy baki van az elméletben Obito egy jóravaló fiú volt sőt inkább már tulságosan is emberséges, igy nem tudom hogy lehet belöle a késöbbi Tobi.
oké hát akkor
Hajrá Itachi!!! velem lehet üzletelni, nekem abból nem lesz bajom ha a másik tesó győz... és igen hajrá SENSEI!!!!
Lehet hogy
orochimaru vhogy visszament a múltba,és az egyik Uchihától megszerezte a Sharingant,és most tobi képében járkál és majd lecsap sasukkéremeg itachira amiért egyik se adta oda a sharingant sasukkéremeg azért ismert megölte!!
és az uchiha a shisui lesz...ésés akkor tobi testében két..ill 3 lélek lesz ,mert tobié,orochié,és shisuié!
és hármas erővel le a karnak csapni,de nem jö nekik össze mert itachi ésssss sauke együtt össezfognakésugy győzik le a tobi.orochi shisui t!
legalábbis szerintem ez lesz...
hát igen de
a Sasuke vs. Itachi harc meg bosszú mind nagyon szép, de a sztori még mindig az hogy Naruto lesz e Hokage vagy sem, úgyhogy hajrá Sasuke, de a fő szál még mindig Naruto, szeritem
heh??? mi az hogy
hajrá sasuke?? hajrá Itachi!!!
és akkor szerintem együttesen megállapodhatunk abban,hogy nem lesz vége most...vagy...vagy...Kishimoto-s ensei vmit gyorsan összecsap....bár az nem vallana rá XD és azt hiszem abban is egyetértehetünk...legalábbis most felhozom...hooogy
hajrá SENSEI!!!
de én már olyan szomorú vagyok(vissaztérve Sasukére) kiírtja nekem itt az akatsukit... milyen már ez...semmi bajom sasukével sem...nade
asszem kicsit elbandukoltam a tárgytól...bár nem nehéz a feltélek közt mik most vannak mindenféle értelemben szoval najo befejeztem ahj...
oké hát akkor
hát igen de
a Sasuke vs. Itachi harc meg bosszú mind nagyon szép, de a sztori még mindig az hogy Naruto lesz e Hokage vagy sem, úgyhogy hajrá Sasuke, de a fő szál még mindig Naruto, szeritem
heh??? mi az hogy
hajrá sasuke?? hajrá Itachi!!!
és akkor szerintem együttesen megállapodhatunk abban,hogy nem lesz vége most...vagy...vagy...Kishimoto-s ensei vmit gyorsan összecsap....bár az nem vallana rá XD és azt hiszem abban is egyetértehetünk...legalábbis most felhozom...hooogy
hajrá SENSEI!!!
de én már olyan szomorú vagyok(vissaztérve Sasukére) kiírtja nekem itt az akatsukit... milyen már ez...semmi bajom sasukével sem...nade
asszem kicsit elbandukoltam a tárgytól...bár nem nehéz a feltélek közt mik most vannak mindenféle értelemben szoval najo befejeztem ahj...
de-de-de-de.... ez nem feeeeeeeer...
heh én is spoilereztem,hogy ne legyen bűntudatod n_n
mindenki akit csipázok meghal....meg naruto a nagy árva...kiderül hogy mindenki a rokona..azzz sem fer...mert ezzz....meg hogy itachi sasuke fight...azt sugajjla....mindjárt vige ...
heh én is spoilereztem,hogy ne legyen bűntudatod n_n
hát igen de
Szerk: Formel 2007-08-25 20:02:52
URISTN!!!(most ezt nem a lenyűűgöző gyüjteményre értem ,de drakulálok hozzá,) hanem....nem tuddtam jobb helyre írni....va-va-valaki olvasta a 367-es manga fejezetet???
igen én is most olvastam pár órája és ÁÁÁÁÁÁ na végre amit mindenki sejtett vagy legalábbis remélt...
alig várom a jövő hetet
Amúgy sztem naruto kyuubiját nem is fogják megkaparintani!
Eddig olyan szépen megvolt vele, sztem nem tudják majd megszerezni.
És általa lesz majd nagy harcos, mert nem csak a külvilággal áll harcban, hanem "önmagával" is, és persze mindkettő fölött győzedelmeskedik majd.
Eddig olyan szépen megvolt vele, sztem nem tudják majd megszerezni.
És általa lesz majd nagy harcos, mert nem csak a külvilággal áll harcban, hanem "önmagával" is, és persze mindkettő fölött győzedelmeskedik majd.
lumana.wordpress.com
beküldve: 2007-08-25 17:08:42
(#45) Bizony bizony még nagyon sokat ki lehet hozni a sztoribol, még elhúzhatják jöhetnek még új szereplök is mint Sai,elökerülhetnek régi Konoha shinobik stb stb stb.......! Mert ugye Orochimarut is hány részen keresztül üldözték.
Azért nem csak annyi van még hátra a sztoriból!
Naruto még nem Hokage! És Sasuke se támasztotta fel a klánját!
És a szerelmi szálak? Sasuke csak simán visszajön, hirtelen beleszeret Sakurába, majd élnek boldogan amig meg nem halnak??
És Hinata???
Meg még szerintem annyi mindent nem mondtak el, annyi dolgot lehet még beleírni ebbe a világba, hogy nem hagyhatja csak úgy abba egy 20 évvel késöbbi hepiendel. Szerintem.
Mamám! Nem volt spoiler!!! Most mi lesz?!
Naruto még nem Hokage! És Sasuke se támasztotta fel a klánját!
És a szerelmi szálak? Sasuke csak simán visszajön, hirtelen beleszeret Sakurába, majd élnek boldogan amig meg nem halnak??
És Hinata???
Meg még szerintem annyi mindent nem mondtak el, annyi dolgot lehet még beleírni ebbe a világba, hogy nem hagyhatja csak úgy abba egy 20 évvel késöbbi hepiendel. Szerintem.
Mamám! Nem volt spoiler!!! Most mi lesz?!
lumana.wordpress.com
Szerk: Lumana 2007-08-25 16:12:50