Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto anime
Hát én nem tudom...
akkor hajrá...viva la spoiler
bár kishimoto-senseitől már minden kitelik XDde nekem vmi azt sugallja,hogy mindjárt vége,vmi meg azt,hogy nem....még ott az akatsuki mozgalom...naruto kyuubiját még nem gyűjtötték be....
akkor hajrá...viva la spoiler
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Tom, tom, de hát semmi sem tarthat örökké
De nem kell sztem még azért izgulni, hogy hamar vége lesz, simán kicsavarnak ebből a sztoriból még 300 részt.
Annak meg különösen örülök, hogy végre kiderült hogy kik is a szülei pici Narutónak Engem már nagyon piszkált ez a téma!
Akkor csak spoilerezzünk tovább
Még azt el tudom képzelni, hogy megvan a nagy verekedés, látszik hogy Sasuke fejlődött, de még nem elég erős, hiszen simán belesétált a csapdába.. de lehet hogy megint csak taktikázik.. utánna Itachi megint hagyja csöppet fejlődni, esetleg jön a felmentő sereg Sasuke mellé, és Itachinak menekülni kell.
De nem kell sztem még azért izgulni, hogy hamar vége lesz, simán kicsavarnak ebből a sztoriból még 300 részt.
Annak meg különösen örülök, hogy végre kiderült hogy kik is a szülei pici Narutónak Engem már nagyon piszkált ez a téma!
Akkor csak spoilerezzünk tovább
lumana.wordpress.com
Szerk: Lumana 2007-08-25 15:35:16
beküldve: 2007-08-25 14:57:47
(#41) de-de-de-de.... ez nem feeeeeeeer...
heh én is spoilereztem,hogy ne legyen bűntudatod n_n
mindenki akit csipázok meghal....meg naruto a nagy árva...kiderül hogy mindenki a rokona..azzz sem fer...mert ezzz....meg hogy itachi sasuke fight...azt sugajjla....mindjárt vige ...
heh én is spoilereztem,hogy ne legyen bűntudatod n_n
Ahham.. most értem a végére..
Hehe.. az egész hozzászólásom spoiler.. bocska
most akkor tényleg igaz, hogy a 4dik Naruto apja?
Én lemegyek hídba... nem hiszem el, hogy bejött az eddigi találgatásunk!
És az is nagyon tetszik, hogy az anyjáról is hintenek pár infót!
De nem akarom hogy Jiraya meghaljon!
Óóó! És akkor most mi a szitu az Akatsuki (ciki, de ötletem sincs hogy írják.. ) vezetőjével?? Lehet hogy ő Naruto nagybácsija? Mondjuk azt nem tom elképzelni, hogy a testvére, mert időben nem stimmelne a dolog.. de a nagybácsija lehetne sztem. Bár ezek már megint csak teóriák..
Én lemegyek hídba... nem hiszem el, hogy bejött az eddigi találgatásunk!
És az is nagyon tetszik, hogy az anyjáról is hintenek pár infót!
De nem akarom hogy Jiraya meghaljon!
Óóó! És akkor most mi a szitu az Akatsuki (ciki, de ötletem sincs hogy írják.. ) vezetőjével?? Lehet hogy ő Naruto nagybácsija? Mondjuk azt nem tom elképzelni, hogy a testvére, mert időben nem stimmelne a dolog.. de a nagybácsija lehetne sztem. Bár ezek már megint csak teóriák..
Hehe.. az egész hozzászólásom spoiler.. bocska
lumana.wordpress.com
Szerk: Lumana 2007-08-25 14:05:21
URISTN!!!(most ezt nem a lenyűűgöző gyüjteményre értem ,de drakulálok hozzá,) hanem....nem tuddtam jobb helyre írni....va-va-valaki olvasta a 367-es manga fejezetet???
Én igen.
Hát a találgatásoknak vége, megtudjuk kik is Naruto szülei:
[Link]
És az elmondottak és a baljos esö alapján szerintem
Jiraya
halála is borítékolható.
Szerk: Celebring 2007-08-25 13:39:54
beküldve: 2007-08-25 10:01:05
(#38) URISTN!!!(most ezt nem a lenyűűgöző gyüjteményre értem ,de drakulálok hozzá,) hanem....nem tuddtam jobb helyre írni....va-va-valaki olvasta a 367-es manga fejezetet???
Szerk: Trisa 2007-08-25 10:01:34
beküldve: 2007-08-24 20:45:04
(#37) nekem már megvan angulul feliratozva eredeti nyelven a Shippuden 26. rész (itt mindenki iktasson be egy ördögi kacajt)
és a 4. film is egy éven belül meg lesz nekem, nagyon jó kis flimnek ígérkezik
megvan az egész manga angolul (nagyon szuper) és az összes rész, kivéve a filler-ek, mert az nem tetszik
és a 4. film is egy éven belül meg lesz nekem, nagyon jó kis flimnek ígérkezik
megvan az egész manga angolul (nagyon szuper) és az összes rész, kivéve a filler-ek, mert az nem tetszik
"hn" :/
beküldve: 2007-08-24 16:17:03
(#36) Oké oké te nyertél, a megjelenések meg néha csúsznak.De egy két nap még türhető. Tudod mult honapba voltak amikor hetek maradtak ki.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Tényleg ma lessz Naruto shippuuden 26.-rész /10 báb 100 báb ellen/.Felirat valszinüleg csak hétvégén lessz.Augusztus 30.-án 27.-es rész /Beteljesületlen álom/.Akik olvasták a Shipuuden Mangát az már tudja miröl van szó, én direkt nem lövöm le a poént.
HEHE én már meg is néztem MA :P:P és most vadászom a mangát,mert nem bírok várni egye eggész hetet....
jah és elvileg tegnap kellett volna megjelennie....
Szerk: Trisa 2007-08-24 12:15:58
beküldve: 2007-08-24 11:12:41
(#34) Tényleg ma lessz Naruto shippuuden 26.-rész /10 báb 100 báb ellen/.Felirat valszinüleg csak hétvégén lessz.Augusztus 30.-án 27.-es rész /Beteljesületlen álom/.Akik olvasták a Shipuuden Mangát az már tudja miröl van szó, én direkt nem lövöm le a poént.
hát ne kövesd el a legnagyobb hibát...a 101edik rész az egyik kedvencem...
nehogy kihagyd...+ azt a részt is érdemes megnézni amejben Shino kap röhögő-mérget...az is nagyon nagy rész
nehogy kihagyd...+ azt a részt is érdemes megnézni amejben Shino kap röhögő-mérget...az is nagyon nagy rész
Ha a Shino-s részre gondolok elfog a röhögőgörcs az nagyon ottvan...
Ja és az OVA-k közül se hagyd ki a Konoha Sportfestival-t.Garantálom hogy megszakadsz a röhögéstöl.
Így van!Én azt az őszi conon láttam,de sírtam rajta...azóta vagy milliószor megnéztem...hihetetlenül jó...de van a másik OVA is amiben minden Genin-, Chuunin- és Jounin- nak van egy csengője .... .... az inkább fájdalmas.... Nem tudom Kishimoto bácsi hogy tud ilyeneket kitalálni...nekem még csak nézni is eldurran az agyam....nem hogy kitalálni...nah megnéjem véfre felrakták e a shippuut...
beküldve: 2007-08-24 00:30:07
(#32) Ja és az OVA-k közül se hagyd ki a Konoha Sportfestival-t.Garantálom hogy megszakadsz a röhögéstöl.
beküldve: 2007-08-23 22:42:31
(#31) hát ne kövesd el a legnagyobb hibát...a 101edik rész az egyik kedvencem...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-08-23 21:53:23
(#30) Valoban kár kihagyni a többi részt. Föleg nagyobb történetek közé szúrnak be ilyen egyrészes kis történeteket ami kötetlenül csak a poénokrol szól. Az utolsó részek tényleg nem olyan meghatározok visszont érdemes öket megnézni csak ugy kikapcsolodásként.
Sziasztok!
Ma néztem meg a Naruto 135. részét.. és azt hallottam, hogy a 220-ig mind filler. Na most az a kérdésem, hogy megnézzem, ne nézzem? Mennyire érdemes szerintetek? Mert ha olyan "Mi Kakashi igazi arca" szintűekkel van telenyomva, akkor lehet hogy nem kéne...
Vagy hanem nézem meg akkor nem értem majd a Shippuudent?
Ma néztem meg a Naruto 135. részét.. és azt hallottam, hogy a 220-ig mind filler. Na most az a kérdésem, hogy megnézzem, ne nézzem? Mennyire érdemes szerintetek? Mert ha olyan "Mi Kakashi igazi arca" szintűekkel van telenyomva, akkor lehet hogy nem kéne...
Vagy hanem nézem meg akkor nem értem majd a Shippuudent?
Én azon vagyok,hogy buli megnézni...ha van idő rá persze...de én sem láttam még mindet szoval...mindenesetre én úgy vélem ,nem jó lemaradni a Kakashi álarca-féle poénokról...kissebbnek érzi az ember magát ,ha nem láthatja...
Teljesen igazad van
Hiányzott, mint léggönbárúsnak a nyílzápor