Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto anime
beküldve: 2007-08-31 18:12:45
(#88) Ez tényleg egy rejtély:/
Jah, ez nem igazság, hülye kihagyások>< Asszem Shippuudennél inkább maradok a mangánál, igaz az állítás, h shippinél a manga 100szor jobb az animénél
Jah, ez nem igazság, hülye kihagyások>< Asszem Shippuudennél inkább maradok a mangánál, igaz az állítás, h shippinél a manga 100szor jobb az animénél
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-08-31 16:49:32
(#87) Nagyon rossz híreim vanak Naruto Shippuuden szeptember 6.és 20. üres hét lessz.Megjelenő részek 13. 28.-rész A feltámadt vadálat ,És hogy valami jó is legyen 27. 29.-30.-rész Naruto Shippuuden Special Irány egy másik dimenzió. Valaki elmonhatná hogy Kakashi miként tet szert ugyanolyan sharinganra mint Itachi.Ha jól tudom ahoz megkelet volna ölnie a legjobb barátját.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2007-08-30 22:36:26
(#86) Mondjuk azért nagyon örültem, hogy a kósza ötlet (alias Yondi Naruto faterja) bevált
Viszont annak nem örülnék, ha kiderülne vmi rokoni kapcsolat Naruto és Pein között, az már annyira kiszámítható lenne^^" Kishimoto-senseitől már többet várokXD
Viszont annak nem örülnék, ha kiderülne vmi rokoni kapcsolat Naruto és Pein között, az már annyira kiszámítható lenne^^" Kishimoto-senseitől már többet várokXD
pölö a Tobi a jófiúból lett az Akatsuki fő-főnöke
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Az nem zavart amikor Naruto szülei kilétére próbáltunk elméleteket felállítani? Vagy a Tobi = Obito találgatás?
Szerintem annyi féle képpen meg lehetne rajzolni egy karaktert, akkor miért pont Narutóhoz hasonlóan rajzolták meg a górét?
De persze ez is csak egy kósza ötlet, mint a többi volt, és lehet h semmi alapja, és kilóméterekre van a valóságtól. hisz csak találgatunk...
Szerintem annyi féle képpen meg lehetne rajzolni egy karaktert, akkor miért pont Narutóhoz hasonlóan rajzolták meg a górét?
De persze ez is csak egy kósza ötlet, mint a többi volt, és lehet h semmi alapja, és kilóméterekre van a valóságtól. hisz csak találgatunk...
lumana.wordpress.com
Nem kell keresni a rokonságot közöttük, viszont szerintem Naruto és Pein hasonlósága nem véletlen.
ON: lassan agyamra megy az az elmélet, h Peinnek Narutóhoz bármi köze is vanXD Nem akarom megsérteni azokat, akik hűek ehhez az elmélethez, de könyörgöm, attól hogy még 2 személynek a hajuk ugyanolyan, még nem rokonok (lásd: Ino és Deidarának is nagyon hasonló, mégsem testvérek, vagy ilyesmik )
NEm is mondazs hülyeséget lehet,hogy Deidara Inonak aaaaaaaaaa(naj csak hülyültem...) de amúgy szerintem sem igaz,hogy az Akatsuki vezető vmilyen kapcsolatban álll Narutoval...
HEHEHEJJJJ ma jelenik megelvileg a SHippuuden..de szerintem csa holnap fog...
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
[/QUOTE]
Ha te mondod, még csak 40 részt láttam ami elégé kevés, de egy biztos már így is szétröhögtem az agyam.
Az olyan műfajú animék amik humorosak és komolyak is nagyon jók szoktak lenni. Tuti, hogy végignézem az OVAk-al, filmekel...........stb eggyüt.
A Shippuudent a sima Naruto folytatása igaz?
[/QUOTE]
Igen a Shippuuden ott folytatodik ahol Naruto vissza érkezik a két éves edzésböl Jirayiaval.Körübelül ebben az időben kel Orochimarunak birtokba veni Sasuke testét,és sharinganját amire már annyira áhitozik.Szerintem ha a Narutoban elérsz kb. a 154.részig akor már belekezdhetsz a Shippuudenbe mert utána a történetek már nem kapcsolodnak annyira a főszálakhoz (persze a jó szorakozáshoz az egészet végig kel nézni).
Ha te mondod, még csak 40 részt láttam ami elégé kevés, de egy biztos már így is szétröhögtem az agyam.
Az olyan műfajú animék amik humorosak és komolyak is nagyon jók szoktak lenni. Tuti, hogy végignézem az OVAk-al, filmekel...........stb eggyüt.
[/QUOTE]
Igen a Shippuuden ott folytatodik ahol Naruto vissza érkezik a két éves edzésböl Jirayiaval.Körübelül ebben az időben kel Orochimarunak birtokba veni Sasuke testét,és sharinganját amire már annyira áhitozik.Szerintem ha a Narutoban elérsz kb. a 154.részig akor már belekezdhetsz a Shippuudenbe mert utána a történetek már nem kapcsolodnak annyira a főszálakhoz (persze a jó szorakozáshoz az egészet végig kel nézni).
Szerk: Holci 2007-08-30 05:39:41
Narutard?Ezt igy ebben a topicban?Most lenézés van?
Olyasvalakinél aki azt hangoztatja hogy a Bleach mindig is az No:1 lesz mint most Moonie esetében úgy szabad :)
Következő conon már Nyárutó vagy Szászukénak öltözöl Moonie? :) xDDD
Vigyázz Tailor, nem laksz ám olyan messze, vérengzést csinálok
Akatsukisnak szívesen beöltöznék, eccer majd kölcsönkérem barátnőm akatsuki kabátjátXD De a conon shinigami ruhában fogok flangálni De ez nem a Bleach, és nem is az Animecon topic, szal itt abba is hagyom
ON: lassan agyamra megy az az elmélet, h Peinnek Narutóhoz bármi köze is vanXD Nem akarom megsérteni azokat, akik hűek ehhez az elmélethez, de könyörgöm, attól hogy még 2 személynek a hajuk ugyanolyan, még nem rokonok (lásd: Ino és Deidarának is nagyon hasonló, mégsem testvérek, vagy ilyesmik )
Én ezt a Tobi = Obito elméletet nem nagyon pártolom.. valahogy sztem ez már túl komplikált. Hogyan menekült meg Obito? Ki mentette meg? És mi a csudának lett belőle Akatsuki tag?
Elvileg boldogan kellett volna hazarohannia az első adandó alkalommal hogy hello élek! Helyette meg beáll a kitaszítottak közé?
Szerintem ezt már csak túlbonyolítjátok. Bár ha meg nektek lesz igazatok, akkor előre is bocska (de ennek elég kis esélyt látok) lécce ne lincseljetek meg!
Elvileg boldogan kellett volna hazarohannia az első adandó alkalommal hogy hello élek! Helyette meg beáll a kitaszítottak közé?
Szerintem ezt már csak túlbonyolítjátok. Bár ha meg nektek lesz igazatok, akkor előre is bocska (de ennek elég kis esélyt látok) lécce ne lincseljetek meg!
jó ég... hát nem én írom a sztorit... (akkor most lenne egy kicsi házam Olaszországban és lenne egy Ferrarim vagy valami...) nem tudok a kérdésekre válaszolni majd a mangaka felfedi az összes rejtélyt (remélem)
úgyhogy nem kell bocsánatot kérni se, semmi lincselés, az csúnya dolog, mert... ööö... na, csúnya és kész
"hn" :/
[QUOTE]
Hát haver...akkor biztan állíthatom,hogy neked eddig nem volt kerek az életed...de már elkezdted kerekíteni,mivel elkezdted a Narutot...azt is mondhatom,hogy rengeteg kalandban és sírásban leszen részed... de leginkább halálra fogod magad röhögni...vagy csak alapjáraton...de azért van némi komolyság is a dologban,de azt ajánlom,hogy a fillereket se hagyd ki...a Shippuudent meg majd ,ha meg van az alap...küldönben nem élvezetes...
Khm...najó befejezem pampogásom,meg még le leszek oltva dikk....
Hát haver...akkor biztan állíthatom,hogy neked eddig nem volt kerek az életed...de már elkezdted kerekíteni,mivel elkezdted a Narutot...azt is mondhatom,hogy rengeteg kalandban és sírásban leszen részed... de leginkább halálra fogod magad röhögni...vagy csak alapjáraton...de azért van némi komolyság is a dologban,de azt ajánlom,hogy a fillereket se hagyd ki...a Shippuudent meg majd ,ha meg van az alap...küldönben nem élvezetes...
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Szerk: Bendzsi 2007-08-29 21:08:36
Én 5 napal ezelőt kezdtem bele, eddig valahogy kimaradt az animés életemből, de most bepótolom. Eddig igazán bejött, harcal teli és humoros + a részek száma is teszik.
Jól elleszek vele.
Jól elleszek vele.
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Narutard?Ezt igy ebben a topicban?Most lenézés van?
Olyasvalakinél aki azt hangoztatja hogy a Bleach mindig is az No:1 lesz mint most Moonie esetében úgy szabad :)
Következő conon már Nyárutó vagy Szászukénak öltözöl Moonie? :) xDDD
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-08-29 20:26:06
(#76) Én 5 napal ezelőt kezdtem bele, eddig valahogy kimaradt az animés életemből, de most bepótolom. Eddig igazán bejött, harcal teli és humoros + a részek száma is teszik.
Jól elleszek vele.
Jól elleszek vele.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
beküldve: 2007-08-29 18:40:30
(#74) Narutard?Ezt igy ebben a topicban?Most lenézés van?Vagy mi. Köszi a ki javitást valoban a 4. volt.Trisa atol hogy Gaarabol kiszedték az Egy Farkút atol még meg van az ereje,az Egy Farku ereje csak akor jött elő ha Gaara Chakrája elfogy ,de igy simán is elég erős.