Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto anime
Na pont ezért mondtam azt hogy lassan olvasál mert ha gyorsan hebrecs modjára olvasol akor elsíklasz a részletek felet. És igy kimaradsz a tutibol ,és még ráadásul nem fogsz érteni semit a végére.Vagy még van egy lehetöség ha mégegyszer átolvasod késöbb amin már egyszer végigszaladtál.
a Yondaime cuccot nem tudtam volna meg szerintem...és az utóbbi van érvényben....vagyis majd többször elolvasom,csak,mint mondtam nincs könű helyzetem se...
nem vagyok perfect angolos...és ráadásul olyanok a manga fejezeteim,hogy azt egy élet mire kiolvassa ( aszöveget) az ember,szóval nem megy olyan gyorsan:P és gyorsan olvasva is felfogom,hogynem értem...rájadásul két nap alatt nem tom...60 fejezet az nem gyors tempó,....(jah és egyáltalán nem ezt kéne olvasnom...van egy rakás kötelezőm is ) és még : értem amit olvasok...(kivéve néhány szót,de azt következtetem)pont most tisztázódott minden,hogy végig olvastam... <- önbizalom növelés!
de tényleg kéne kis önmoderálás...a suli mellet ugysem fogok tudni ilyen gyakran jönni he...akkor lesz hawai...nektek
(ja és amit előbb a spoilerbe irtam,az nem mind azért volt ,mert hülye vagyok...csak a pain -t nem értettem,hogyszegénynek most sok neve van...meg a családos...(mondjuk ott még mindiglenne kérdésem,de nem olyan fontos ,hogy falramásszatok tőle(m)))
Persze a suli fontos megértem. De miért nem magyar forditásban olvasod?
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Na pont ezért mondtam azt hogy lassan olvasál mert ha gyorsan hebrecs modjára olvasol akor elsíklasz a részletek felet. És igy kimaradsz a tutibol ,és még ráadásul nem fogsz érteni semit a végére.Vagy még van egy lehetöség ha mégegyszer átolvasod késöbb amin már egyszer végigszaladtál.
a Yondaime cuccot nem tudtam volna meg szerintem...és az utóbbi van érvényben....vagyis majd többször elolvasom,csak,mint mondtam nincs könű helyzetem se...
nem vagyok perfect angolos...és ráadásul olyanok a manga fejezeteim,hogy azt egy élet mire kiolvassa ( aszöveget) az ember,szóval nem megy olyan gyorsan:P és gyorsan olvasva is felfogom,hogynem értem...rájadásul két nap alatt nem tom...60 fejezet az nem gyors tempó,....(jah és egyáltalán nem ezt kéne olvasnom...van egy rakás kötelezőm is ) és még : értem amit olvasok...(kivéve néhány szót,de azt következtetem)pont most tisztázódott minden,hogy végig olvastam... <- önbizalom növelés!
de tényleg kéne kis önmoderálás...a suli mellet ugysem fogok tudni ilyen gyakran jönni he...akkor lesz hawai...nektek
(ja és amit előbb a spoilerbe irtam,az nem mind azért volt ,mert hülye vagyok...csak a pain -t nem értettem,hogyszegénynek most sok neve van...meg a családos...(mondjuk ott még mindiglenne kérdésem,de nem olyan fontos ,hogy falramásszatok tőle(m)))
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Szerk: Trisa 2007-09-01 17:20:19
Nah...megtettem fogadalmam...illetve beteljesítettem...igyekezetm nem elfelejteni amit akarok kérdezni,mert sok dolog nem kerek....
pl
pl
...ugye...Orochi lelke Kabutoban van és kezdi átvenni a testét szal...nemteljesen halt meg..és Kabuto meg is igérte,hogy kinyírja sasukét...
Meg nem értem teljesen...ugye nekem az ragadt meg,hogy a 4.hokagét "Yodaime-nek" szokták hívni...most akkor hogy van ez? úgyértem akkor nem értem kik most Kushina és Minato...mert Kushina egy uzumaki Minato meg Namikaze....itt én elvesztem...
ezen kívül...az a akatsuki leader most akkor Peinne, Pain vagy Paine?(ennyi féle nevét láttam a fordításokban"nagyon jó minőségben van meg a manga....XP")
hjah...meg Itachi cmi olyat megemlített,illetveledicsérte Sasukét,hogy meg találta az Uchiha rejtekhelyet...lehet,hogy az a helyszín ahol harcolnak nem?
Meg nem értem teljesen...ugye nekem az ragadt meg,hogy a 4.hokagét "Yodaime-nek" szokták hívni...most akkor hogy van ez? úgyértem akkor nem értem kik most Kushina és Minato...mert Kushina egy uzumaki Minato meg Namikaze....itt én elvesztem...
ezen kívül...az a akatsuki leader most akkor Peinne, Pain vagy Paine?(ennyi féle nevét láttam a fordításokban"nagyon jó minőségben van meg a manga....XP")
hjah...meg Itachi cmi olyat megemlített,illetveledicsérte Sasukét,hogy meg találta az Uchiha rejtekhelyet...lehet,hogy az a helyszín ahol harcolnak nem?
beküldve: 2007-09-01 15:09:08
(#115) A Yondis dologhoz:
Tehát hogy tisztázzuk: Yondaime annyit jelent, mint 4. hokage yon: 4 daime: hát izé, ez van a hokagék neve utánXD (mint pölö Sarutobi volt a Sandaime, avagy 3. hokage). Szal Yondaime rendes, polgári neve Namikaze Minato. Naruto anyját pedig Uzumaki Kushinának hívták.^^
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-09-01 12:40:04
(#114) Nah...megtettem fogadalmam...illetve beteljesítettem...igyekezetm nem elfelejteni amit akarok kérdezni,mert sok dolog nem kerek....
pl
pl
...ugye...Orochi lelke Kabutoban van és kezdi átvenni a testét szal...nemteljesen halt meg..és Kabuto meg is igérte,hogy kinyírja sasukét...
beküldve: 2007-09-01 12:08:49
(#113) Á, ez bármikor előferdülhet
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
A szülők kiderítése még a Deidara-Sasuke harc után volt, jóóóval^^ Majdnem a legfrissebb fejezetben.
igen pontosan a 367 esben volt...tudomm...de lehet tényleg vizsgáltatonom kéne magam...elég "feledékeny vagyok" vag ycsak nem jegyzelk meg dolgokat rendesen..ejj...
beküldve: 2007-09-01 11:32:54
(#111) A szülők kiderítése még a Deidara-Sasuke harc után volt, jóóóval^^ Majdnem a legfrissebb fejezetben.
Igy van nem kel pánikolni még böven beérhetsz minket, inkább élvezettel olvassál. A kapkodással csak elveszted az élvezetet, és a szemed is karikás lessz.
Ja valószinüleg ebbe az új számban derül majd ki hol lessz majd Sasuke és Itachi harca Hú ne haragudj egy kicsit gonosz voltam, de most tényleg csak élvezettel olvas
Igazából az van...hogy akkor kapcsolódtam be amanga olvasásba...mikor orochimarut kinyírta Sasuke utána nem olvastam...nem is töltöttem...illetve de...Karin ig olvastam...meg láttam a Sasuke x Sai-t is khm...de utána csak akkor kapcsolódtam be,mikor Deidara és Sasuke harcol....szóval a végét tudom...ezért is ciki,hogy nem tudtam Minato-t és Kushinát...meg velem.az van...ha egyszer izgatott vagyok...akkor muszáj gyorsan átrágnom magam rajta különben nem nyugahtok...szal szerintem minimum kétszer kell nekiesnem az egésznek,mivel így is megértem...csak nem ragad meg...csak a nekem fontos részek...pl hogy tudom ,hogy kik a szülei narutonak,de ha nevet mondanak..akoor ciki...szal ezvan...
Szerk: Trisa 2007-09-01 10:43:18
beküldve: 2007-09-01 05:40:36
(#109) Igy van nem kel pánikolni még böven beérhetsz minket, inkább élvezettel olvassál. A kapkodással csak elveszted az élvezetet, és a szemed is karikás lessz.
Ja valószinüleg ebbe az új számban derül majd ki hol lessz majd Sasuke és Itachi harca Hú ne haragudj egy kicsit gonosz voltam, de most tényleg csak élvezettel olvas
Jézusom, nyugi^^" Nem pánikolhat be valaki, akinek ilyen jó avája van!XD *"síró" Itachi rulz^__^*
igen? aszondod? akkor lehet csak 1 ig maradok fenn mangát olvasni...félkettő....kettő lett belőle
Szerk: Trisa 2007-09-01 02:09:24
beküldve: 2007-09-01 00:03:06
(#107) Jézusom, nyugi^^" Nem pánikolhat be valaki, akinek ilyen jó avája van!XD *"síró" Itachi rulz^__^*
Kushina és Minato Naruto szülei, de nem is mondok többet róluk, majd meglátod, h a 367. chapterhez érsz
Hátegen, végülis a Naruto shounen (inkább fiúknak készült) anime, amikben nem a csöpizés a lényeg, arra ott van a shoujo^^
uhjujujjjj mindjárt elásom magam a kertben ..mégígy éjjel is..megkérem amacskámat ásson nekem gödröt rám is csinálhat,mert megérdemlem...hogy merek így narutot olvasni jesszus.....
hú de ciki....uh...de ráfogom,hogy"nem vagyok fiatal" de az nemjo..akkor csak "előjött a szenilisségem"ez márlehet...és ,hogy reggel van..iletve icaka...jesszus...lehet egy hétig csak megfigyelő leszek a frumon...Xs
beküldve: 2007-08-31 23:12:54
(#105) Kushina és Minato Naruto szülei, de nem is mondok többet róluk, majd meglátod, h a 367. chapterhez érsz
Hátegen, végülis a Naruto shounen (inkább fiúknak készült) anime, amikben nem a csöpizés a lényeg, arra ott van a shoujo^^
beküldve: 2007-08-31 23:07:08
(#104) Najó azt hiszem lebuktatom magam...még csak most pótlom a Shippuudeneket arra sincs mindig időm,pedig olvasám nagyon...csak olyankor szünetett tartok és elképedek röhögök,mikor orochi úgy köszön el narutoéktól..."my darling..." ...szóval olyankor röhögök egy jót...de...lényegre vissza...lehet lehüléztek...de Kushina...és Minato
amúgy azt is szeretem a Narutoban...,hogy nem olyan"love story" ,nem csöpög minden sarkon...és meg tudod fogni anélkül,hogy nyálassá válnál...
az két akatsuki?
vmi rmlik...(de nem vagyok biztos...és tényleg...ne néjjetek baromnak..igyexek pótolni..már csak kb 100 fejezet van...vagy kevesebb...) amúgy azt is szeretem a Narutoban...,hogy nem olyan"love story" ,nem csöpög minden sarkon...és meg tudod fogni anélkül,hogy nyálassá válnál...