Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto anime
beküldve: 2007-09-03 18:53:13
(#178) Lustaságban én is hasonlítok rá, meg olyan pillanataimban, amikor minden kellemetlen, és abszolút semmi sem érdekelXD
Narutora a soxor nagy szám miatt (amikor nem tudom befogniXD), Hinatára a szégyenlősségben; és talán Itachira, mert szinúgy nem igazán kedvelem a családomatXD
Narutora a soxor nagy szám miatt (amikor nem tudom befogniXD), Hinatára a szégyenlősségben; és talán Itachira, mert szinúgy nem igazán kedvelem a családomatXD
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-09-03 18:37:10
(#177) Huha szép kis hsz. áradat jött itt össze.Hát nem tudom én ugy érzem hogy a karakterek nagy része szerethető még ha rossz fiúk is, ilyen pl. Zabuza, elején nagyon visszataszitó volt nekem és a végén rájötem hogy az egyik legnagyobb arc. Shikamaru a főkedvenc valószinüleg mert hasonlitunk, a lustaságban és a visszafogodtságba.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2007-09-03 13:31:12
(#176) Igen, nagy mázlijuk van a falusiaknak, hogy Narutónak ilyen jó jelleme van, a kis optimista mindig azt nézi hogy mije van, és nem azt hogy miből szenved hiányt.
Ha mondjuk csak egy csöppet olyan a személyisége mint Gaaraé volt akkor lehet h nem úszták volna meg ennyivel..
Ha mondjuk csak egy csöppet olyan a személyisége mint Gaaraé volt akkor lehet h nem úszták volna meg ennyivel..
lumana.wordpress.com
beküldve: 2007-09-03 13:21:49
(#175) JA...nem is értem Narutot....habár addig nem is tudta,hogy benne van a 9 farú...Mizuki mondta el neki és utnána...vagyis egyidőben vele lett haver Iruka....
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2007-09-03 13:07:43
(#174) Úristen, 3 oldalt kellett végigolvasnom, rendesen belehúztatoKXD nah akkor én is visszafolyok az eseményekbe
Kedvenc szereplők: Yondaime és az AkatsukiXD Abból is főleg Itachi nagyon-nagyon Mondjuk érdekes, h Yondaime a kedvencem, miközben már az 1. részben megölikXD De akkoris, jól nézett ki, ő volt a hokage, volt egy jó fia (alias Naruto ), és oda-vissza vagyok a Yondis doujinshikért, fanficekért, és fanartokért*____*
Meg mondjuk Kakashit is szeretem, fehér és ezüst hajú bishounenekért rendesen csorgatom a nyálamat
Ami azt illeti, azért kicsit érthető a falusiak félelme Narutótól, hiszen az emberek amit nem ismernek, attól félnek, és amitől félnek, azt utálják. Gondolom mindenkiben benne volt a félelem, hogy mi van, ha a pecsét megtörik, és a Kyuubi kiszabadult. Más szempontból nézve hülyék voltak, mert mi van, ha Narutónak nincs ilyen jó személyisége, nem jön Iruka, és a falusiak ellen fordítja a Kyuubit, amiért kiközösítettékXD
Kedvenc szereplők: Yondaime és az AkatsukiXD Abból is főleg Itachi nagyon-nagyon Mondjuk érdekes, h Yondaime a kedvencem, miközben már az 1. részben megölikXD De akkoris, jól nézett ki, ő volt a hokage, volt egy jó fia (alias Naruto ), és oda-vissza vagyok a Yondis doujinshikért, fanficekért, és fanartokért*____*
Meg mondjuk Kakashit is szeretem, fehér és ezüst hajú bishounenekért rendesen csorgatom a nyálamat
Ami azt illeti, azért kicsit érthető a falusiak félelme Narutótól, hiszen az emberek amit nem ismernek, attól félnek, és amitől félnek, azt utálják. Gondolom mindenkiben benne volt a félelem, hogy mi van, ha a pecsét megtörik, és a Kyuubi kiszabadult. Más szempontból nézve hülyék voltak, mert mi van, ha Narutónak nincs ilyen jó személyisége, nem jön Iruka, és a falusiak ellen fordítja a Kyuubit, amiért kiközösítettékXD
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-09-03 11:29:18
(#173) igen...de aztán megtalálták egymást is és az tényleg rejtély,hogy sasuke miért voltegyedül...hiszen rá buktak a csajok.ha más nem a csajok futottak volna utána...bár jobb is hogy nem így lett..szegény..elég elviselhetetlen lett volna az a csomó csipogót ott elviselni...még egy kicsi Sakura is sok...
Ami Gaara-t illeti...nekem ő olyan semleges...volt korszak mikor nagyon sajnáltam....de aztán meg rémisző lett...most meg olyan ,mintha nem lenne semmi életvekdve...fapofával jár kel....nekem az nem tetszik
Jah meg Kabuto...őt viszont csípem...főleg azért(bár az sokáig bosszantott is) hogy mindig megölik ,de sosem hal meg XD lazán lehetne egy akatsuki tag:P és az is tény hogy csúszómászó orochimaru kedvenc....de azért hihetetlen mennyi arca van -....
Ami Gaara-t illeti...nekem ő olyan semleges...volt korszak mikor nagyon sajnáltam....de aztán meg rémisző lett...most meg olyan ,mintha nem lenne semmi életvekdve...fapofával jár kel....nekem az nem tetszik
Jah meg Kabuto...őt viszont csípem...főleg azért(bár az sokáig bosszantott is) hogy mindig megölik ,de sosem hal meg XD lazán lehetne egy akatsuki tag:P és az is tény hogy csúszómászó orochimaru kedvenc....de azért hihetetlen mennyi arca van -....
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Szerk: Trisa 2007-09-03 11:31:29
beküldve: 2007-09-02 23:54:29
(#172) Igen kicsit foglalkozni kellett volna a kölyökkel.
Én viszont azt sem értem, hogy Narutoval mért bántak így. Elvégre ő volt, aki magában hordozta a kilencfarkút, tehát egy jó időre megóvta a falut ettől a fajta kellemetlenségtől. Azt meg, hogy a kilencfarkú korábban mit tett nem rajta kellett volna leverni. Plussz egy gyerektől nem tom mért kellett nekik félni...
Bár összeségében véve neki talán nagyobb mázlija volt, mint Sasukenek, mert magtalálta a szeretet -elsőként- Iruka személyében és alapból árvaként kezdte. Fordítva sztem rosszabb...ha van családod, meg egy tök jó életed aztán hirtelen minden eltűnik. (Meg talán Naruto személyisége rugalmasabb, mint Sasuke-jé, azért ez sem hátrány. Gondolok itt arra, hogy míg Sasuke inkább bezárkózik, Naruto örül ha van vki, akivel lehet haverkodni, meg hülyülni.)
De tény, hogy mindketten szenvedtek eleget.
Én viszont azt sem értem, hogy Narutoval mért bántak így. Elvégre ő volt, aki magában hordozta a kilencfarkút, tehát egy jó időre megóvta a falut ettől a fajta kellemetlenségtől. Azt meg, hogy a kilencfarkú korábban mit tett nem rajta kellett volna leverni. Plussz egy gyerektől nem tom mért kellett nekik félni...
Bár összeségében véve neki talán nagyobb mázlija volt, mint Sasukenek, mert magtalálta a szeretet -elsőként- Iruka személyében és alapból árvaként kezdte. Fordítva sztem rosszabb...ha van családod, meg egy tök jó életed aztán hirtelen minden eltűnik. (Meg talán Naruto személyisége rugalmasabb, mint Sasuke-jé, azért ez sem hátrány. Gondolok itt arra, hogy míg Sasuke inkább bezárkózik, Naruto örül ha van vki, akivel lehet haverkodni, meg hülyülni.)
De tény, hogy mindketten szenvedtek eleget.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2007-09-03 00:00:23
Igen, azt még most se tudom megérteni, hogy hagyhatták Sasukét ennyire magára? Mert az okés, Narutótól féltek.. de Sasuke? Nem tudom felfogni..
lumana.wordpress.com
beküldve: 2007-09-02 23:26:42
(#170) Hááát jó kérdés... A fene tudja...majd talán kapunk erre is választ. De sztem Gaara elég ügyes meg biztos tehetséges is ahhoz, hogy megoldjon egy ilyen szitut.
Kiskorában tényleg egy cukipofa volt és nagyon gonoszul elbántak vele. Én állatira sajnáltam. Csakúgy mint Narutot meg Sasuket is. Pedig ők is milyen édik voltak!
Kiskorában tényleg egy cukipofa volt és nagyon gonoszul elbántak vele. Én állatira sajnáltam. Csakúgy mint Narutot meg Sasuket is. Pedig ők is milyen édik voltak!
Az igaz, Gaarától kiráz a hideg, amikor a kórházban ecseteli a srácoknak, h mindenkit kinyír aki nem szimpi neki..
Nagyon durva akkor.. de amikor pici, akkor tündéri.. annyira sajnáltam, amikor a gyerekek mind rettegtek tőle, pedig csak játszani szeretett volna velük.
Kazekagénak pedig tényleg jó!
De most nem lesz neki abból baja, hogy kivették belőle a démont? Mármint azon kivűl h kicsit meghalt? Szal mennyire lett gyengébb?
Amúgy jaja, bizti az lesz h Karinék összejönnek, hiszen Sasukéhoz más barátnő illik
Nagyon durva akkor.. de amikor pici, akkor tündéri.. annyira sajnáltam, amikor a gyerekek mind rettegtek tőle, pedig csak játszani szeretett volna velük.
Kazekagénak pedig tényleg jó!
De most nem lesz neki abból baja, hogy kivették belőle a démont? Mármint azon kivűl h kicsit meghalt? Szal mennyire lett gyengébb?
Amúgy jaja, bizti az lesz h Karinék összejönnek, hiszen Sasukéhoz más barátnő illik
lumana.wordpress.com
Szerk: Lumana 2007-09-02 23:21:22
Már azt hittem mindenki csicsikálni ment!
Köcce
Ahham ők nagyon jól elvannak
Meg milyen édi volt, amikor ők marták egymást, Sasuke meg elaludt ülve
Köcce
Na az előbb én is azt hittem, mikor nem írt senki...
Jó, hogy mondod, nekem akkor nem jött le, hogy Sasuke elaludt. S
ztem Karin inkább Suigetsuhoz illik...főleg, mert mindig marják egymást...
Szerk: asx 2007-09-02 23:20:26
beküldve: 2007-09-02 23:12:30
(#167) Hát Gaara nekem félelmetes volt főleg kicsi korában...de amióta nagy egész máshogy néz ki és tök komoly. sztem jó kazekage. Meg így jobban bírom, hogy jófiú.
Már azt hittem mindenki csicsikálni ment!
Köcce
Köcce
lumana.wordpress.com
beküldve: 2007-09-02 23:05:12
(#165) Ő Juugo asszem...
Jó, hogy mondod...Hebi...sztem onnan Suigetsu nagyon király karakter! Annyit szoktam nevetni rajta. Azért Karin se semmi...jól el vannak együtt...
Jó, hogy mondod...Hebi...sztem onnan Suigetsu nagyon király karakter! Annyit szoktam nevetni rajta. Azért Karin se semmi...jól el vannak együtt...
Szerk: asx 2007-09-02 23:07:05
beküldve: 2007-09-02 22:56:49
(#164) Ááá!!! Leamaradtam!! 20 percre megy el az ember lánya, és máris írtok mint a güzük!
Hm.. hogy ki a kedvenc? Kakashi, Shikamaru (olyan fiatalka még, tök pedonak érzem magam), Gaara ..na jó bevallom még talán Sakura, de csakis a Shippudenben, onnantól használható a csajszi
Óóó és az őrült srácot majnem kihagytam.. haj a nevekkel mindig bibiben vok.. Sasuke Hebi bandájában van.. aki olyan cukin nem tudta eldönteni, hogy most nőt öljön meg vagy pasit.. Na érte is odavok
Oh és h mért? hm.. Kaksahit nem kell magyarázni sztem, okos, jó shinobi, rejtélyes .. mellesleg bizti jóképű, és imádom a szürke hajszínt , és mindent megtesz a barátaiért! Hát nem ilyen pasiról álmodik minden lány???
Shikamarut az eszéért bírom.
Gaara a tipikus ments meg fiú tipus, akire ránézel és kapásból dédelgetni akarod , mert látszik rajta h rossz sorsa volt.
Sakura, mert végre egy életerős női karakter, amiból olyan kevés van itt.
Hm.. hogy ki a kedvenc? Kakashi, Shikamaru (olyan fiatalka még, tök pedonak érzem magam), Gaara ..na jó bevallom még talán Sakura, de csakis a Shippudenben, onnantól használható a csajszi
Óóó és az őrült srácot majnem kihagytam.. haj a nevekkel mindig bibiben vok.. Sasuke Hebi bandájában van.. aki olyan cukin nem tudta eldönteni, hogy most nőt öljön meg vagy pasit.. Na érte is odavok
Oh és h mért? hm.. Kaksahit nem kell magyarázni sztem, okos, jó shinobi, rejtélyes .. mellesleg bizti jóképű, és imádom a szürke hajszínt , és mindent megtesz a barátaiért! Hát nem ilyen pasiról álmodik minden lány???
Shikamarut az eszéért bírom.
Gaara a tipikus ments meg fiú tipus, akire ránézel és kapásból dédelgetni akarod , mert látszik rajta h rossz sorsa volt.
Sakura, mert végre egy életerős női karakter, amiból olyan kevés van itt.
lumana.wordpress.com
Szerk: Lumana 2007-09-02 23:03:34