Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto anime
beküldve: 2007-09-06 18:52:19
(#208) FFuuuuuuuu nekem tök szar mert suli van és koleszos vok és nem nagyon tudok animétnézni ...itt jóformán senki se ismeri.... De itt az interneten megtaláltam pár részt!! de írjátok ám h mi volt!! légyszi!! puszy mindenkinek!!
Rock 4 Ever!!!!
beküldve: 2007-09-06 18:03:00
(#207) Nem, sajna ezen a héten nincsen Naruto, szal a 28-as rész jövőhéten lesz^^" azután megint 1 hét kihagyás, majd egy duplarész.
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Szerk: Moonie 2007-09-06 18:03:14
Megneztem a 27est es mar rohadtul untam, hogy meddig huztak mar a sakura harcot -.- ugy szoktam nezni hogy nem szedem le egybol mikor kijon hanem kesobb masik 2 resszel egyutt... mikor a 27.hez ertem mar rohogtem unalmamban
Igen extra hosszú lett ez a harc, ilyen hosszú még a Sasuke Naruto harc se volt, bát ott is elégé elhúzták az üldözést.De ott legalább változatosabbak voltak a helyszínek és az emberek.És már alig várom a Naruto Orochimaru harcot a hidon.Meg amikor Sasuke újra elmegy a Nagy Naruto hidhoz.
Most vagy én vagyok vak ,vagy megszünteték a Naruto Manga Topicot . Ti sem találjátok sehol?
igen tény ,kicsit..hooszú lett.De én személy szerint(a felsoroltak mellett) még a SAsuke Orochimaru harcot is várom ! meg hogy hogy néznek ki szinesen Karin,Juugo meg Suigetsu...jah és holnap lesz a 28as...elvileg ma,de mindig késik egy napot, JA és a manga is mindjárt jön,ha még nincs kint...és szerintem te a mangáknál nézted a Narutot nem a kiadvnyoknáál...mert ott van...
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Szerk: Trisa 2007-09-06 16:45:34
Most vagy én vagyok vak ,vagy megszünteték a Naruto Manga Topicot . Ti sem találjátok sehol?
Nem tudom, hogy mit néztél, ott van a helyén.
Megneztem a 27est es mar rohadtul untam, hogy meddig huztak mar a sakura harcot -.- ugy szoktam nezni hogy nem szedem le egybol mikor kijon hanem kesobb masik 2 resszel egyutt... mikor a 27.hez ertem mar rohogtem unalmamban
Igen extra hosszú lett ez a harc, ilyen hosszú még a Sasuke Naruto harc se volt, bát ott is elégé elhúzták az üldözést.De ott legalább változatosabbak voltak a helyszínek és az emberek.És már alig várom a Naruto Orochimaru harcot a hidon.Meg amikor Sasuke újra elmegy a Nagy Naruto hidhoz.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Szerk: Holci 2007-09-06 07:15:32
beküldve: 2007-09-06 01:03:26
(#203) Megneztem a 27est es mar rohadtul untam, hogy meddig huztak mar a sakura harcot -.- ugy szoktam nezni hogy nem szedem le egybol mikor kijon hanem kesobb masik 2 resszel egyutt... mikor a 27.hez ertem mar rohogtem unalmamban
-~Jibun no tame ni waratte ii yo~-
"Ha Ha Ha hullanak az Akatsuki tagok mint a legyek."
Ha...Ha...nagyon vicces
El birom képzelni...---- juuuuujjjjjj de tényleg na hljon már meg...milyen gyenge lesz ugy az akatsuki....és márnem lesz olyan jó híre....taláűn bánatukba fel is oszlanak...Kisaméből sorozatgyilkos lesz...Pain magába zuhan....Tobi elemegyógyiba kerül...a többiek megnem is nagyon komunikálnak Itachival...ők meg visszatérnek a rendes életükbe...beállnak virágárusnak...utcai bohócnak...és csupa jótét lelkek lesznek....
(XD)
(XD)
"Ha Ha Ha hullanak az Akatsuki tagok mint a legyek."
vagy Itachi cosplayerek XDD
XDDD hát vagy...(hjúúúújjjjjj )
beküldve: 2007-09-05 16:43:55
(#199) vagy Itachi cosplayerek XDD
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Szerk: Moonie 2007-09-05 16:44:11
beküldve: 2007-09-05 16:25:45
(#198) El birom képzelni...---- juuuuujjjjjj de tényleg na hljon már meg...milyen gyenge lesz ugy az akatsuki....és márnem lesz olyan jó híre....taláűn bánatukba fel is oszlanak...Kisaméből sorozatgyilkos lesz...Pain magába zuhan....Tobi elemegyógyiba kerül...a többiek megnem is nagyon komunikálnak Itachival...ők meg visszatérnek a rendes életükbe...beállnak virágárusnak...utcai bohócnak...és csupa jótét lelkek lesznek....
(XD)
(XD)
Például remélem Itachit jól kinyirja Sasuke és Naruto közös erővel A kis tömeggyilkos sztem megérdemli! Az más tészta, hogy néha nagyon bírom a fejét.. de azért csak tessék megölni őt!
Neeee, Itachit ne öljék már meg, ő Yondin kívül a kedvencem De sajna úgyis meg fog halni a kis drága Álljon be inkább apácánakXD
Ezaz...nyerjen az akatsuki...Naruto legyen nagyon mérges Sasukére...ami miatt megöli itachit(vagy csak meg akarja...mert felfedezi benne a báttyát aki nem léteztik,de itachi "örökbefogadja")... és ezért átveszi a helyét(vagy csak simán beálll)....és akkor megvannak a szörnyek és világuralom az akatsukinak...hát nem egyértelmű XD
Ez az legyen egy nagy vérfürdő ,folyon a vére mindenkinek. Várjunk mert lehet hogy akor gyorsan vége lessz a történetnek
Amugy milyen az új avatarom?
Pöööpecc iIruka XD nagyon komolyak ezek az iPodos emberkék...de nekem tetszik
Van még több is ezekböl ,egy egész gyüjteményem van avatarokbol valszín még többször lecserélem.
Ezaz...nyerjen az akatsuki...Naruto legyen nagyon mérges Sasukére...ami miatt megöli itachit(vagy csak meg akarja...mert felfedezi benne a báttyát aki nem léteztik,de itachi "örökbefogadja")... és ezért átveszi a helyét(vagy csak simán beálll)....és akkor megvannak a szörnyek és világuralom az akatsukinak...hát nem egyértelmű XD
Ez az legyen egy nagy vérfürdő ,folyon a vére mindenkinek. Várjunk mert lehet hogy akor gyorsan vége lessz a történetnek
Amugy milyen az új avatarom?
Pöööpecc iIruka XD nagyon komolyak ezek az iPodos emberkék...de nekem tetszik
Áljon be Sasuke az Akatsukiba,nyejen az Akatsuki és boldog leszek
Ez az, Sasuke-t az Akatsuki-ba!