Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto anime
De ha alapból megvan neki a Sharingan, akkor talááán.. nem?
Asx: ahham, tök logikus, csak én vok lassú
Á, csak nekem meg az a bajom, hogy mostanában az agyam nagy százalékát ezt foglalja le. Tudod, még nincs suli...van idő jobban beleásni magam. (De a kommentekkel meg én vok lassú...)
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2007-09-02 22:00:12
Ennyi erővelnem kellett volna rejtegetni a ileltvekülönleges eszközöket használniaz Uchiha Clanban ,hogy összeszedjék a MS-t ...gondolj bele...ha Uchiha Madarának volt...akkor a kövi lazán lemásolhatta volna... és csakegyszer találkoztak...harcolva..meg amúgy is...akkor Kakashi kómában kötött ki ,nem tom mennyi ideje lett volna tanulmányozni....
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Szerk: Trisa 2007-09-02 21:57:24
[
Végülis, akkor Tobi se egész emberke.. szal akkor mindketten kellenének? (már ha igaz h Obito=Tobi.. de én ezt még mindig nem pártolom )
Ééés nem lehet h Kakashi csak simán lemásolta Itachi Msét, amikor rajta használta? Mert végig nyitva volt a szeme, amikor kínozta, mármint a sharinganos. De persze a bűntudat is stimmelhet.. csak mióta tudja használni az Mst? Eddigis ment neki, csak ezt mi nem tudtuk?
Asx: Én annyira nem tudom megállapítani, h ki hány éves..
Végülis, akkor Tobi se egész emberke.. szal akkor mindketten kellenének? (már ha igaz h Obito=Tobi.. de én ezt még mindig nem pártolom )
Ééés nem lehet h Kakashi csak simán lemásolta Itachi Msét, amikor rajta használta? Mert végig nyitva volt a szeme, amikor kínozta, mármint a sharinganos. De persze a bűntudat is stimmelhet.. csak mióta tudja használni az Mst? Eddigis ment neki, csak ezt mi nem tudtuk?
Nem hiszem ,hgoy lemaásolhatta,mert a Sharingan Kekei Genkai ...azaz nem tudta lemásolni...
De Sharinganja Kakashinak is van...szóval akár le is másolhatta. De lehet, hogy csak megfigyelte/megtapasztalta, hogy miről van szó és csinált egy sajátot.
lumana.wordpress.com
Szerk: Lumana 2007-09-02 21:53:27
[/QUOTE]
Asx: Én annyira nem tudom megállapítani, h ki hány éves.. [/QUOTE]
Én is csak abból gondolom, hogy Kakashival egy csapatban voltak és nagyjából hasonló korúnak tűntek...
Asx: Én annyira nem tudom megállapítani, h ki hány éves.. [/QUOTE]
Én is csak abból gondolom, hogy Kakashival egy csapatban voltak és nagyjából hasonló korúnak tűntek...
[
Nem hiszem ,hgoy lemaásolhatta,mert a Sharingan Kekei Genkai ...azaz nem tudta lemásolni...
beküldve: 2007-09-02 21:48:30
(#142) Még a végén meggyőztök az Obito-s elméletről...Épp most olvastam egy korábbi hozzászólást.... És így elég jól összevágnak a dolgok. (De azért még kitartok. ) Mellesleg, ha nem Tobi az igazi neve akkor mi?
Hűűűű....szeritenm Kakashi is lehetne egy fél ember...mármint MS terén....és olyan jutott eszembe...nem lehet,hogymivel asziszi,hogyő ölte meg Obitót...akkor úgy tudta a MS t megkaparintani...???
lumana.wordpress.com
Szerk: Lumana 2007-09-02 21:47:52
beküldve: 2007-09-02 21:41:42
(#140) Hát ha ez a feltételezés igaz /link/ akor itt még nagyon sok titok és akció kerül a menüre.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2007-09-02 21:35:43
(#139) Obito tuti idősebb volt Itachinál, mert ő kb. Kakashi korabeli lehet. Sztem Itachinak nem feltétlenül kellett ismernie Obitot elég volt, ha tudott az AK fővezérről annyit, hogy Uchiha. Sztem Itachi tudja, hogy mi a dörgés ilyen téren(azt hogy nem Pain a fővezető) mert amikor kint állt az esőben és beszélgetett Kisamevel, Kisame mondta neki, hogy mostmár csak ő az egyedüli tag a klánból. Erre Itachi vmi olyat mondott, hogy "Nem, ő(Sasuke) még nem halt meg...Mellesleg..." És itt félbemaradt a mondat...
beküldve: 2007-09-02 21:34:53
(#138) Hűűűű....szeritenm Kakashi is lehetne egy fél ember...mármint MS terén....és olyan jutott eszembe...nem lehet,hogymivel asziszi,hogyő ölte meg Obitót...akkor úgy tudta a MS t megkaparintani...??? meg...ha Itachit kinyírja Sasuke...biztos nem fogja akkor,ha ez igaz...mert Itachinak szükségre van magára,meg Sasukére is szal őt sem kéne megölnie...és szerintem is Obito vagy mi Tobi lehet a 3. tag...de azt honnan tudja itachi??? végig tudta,hogy ott van Tobi-Obito és ...eléri a célját??? áhh ez sántít...
beküldve: 2007-09-02 21:20:30
(#137) Szerintem ez is ugynolyan találgatás mint a mienk,tény hogy szépen össze rakot és elgondolgotató.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Szerk: Holci 2007-09-02 21:20:44
Akkor megint egy lehet h buta kérdés:
Tobi tud MSt használni? És ha igen, akkor nem zárja ki azt hogy ő Obito? Mert hát akkor meg kellett volna ölnie Kakashit, nem?
És Obitót ismerhette Itachi? Együtt voltak gyerekek?
Tobi tud MSt használni? És ha igen, akkor nem zárja ki azt hogy ő Obito? Mert hát akkor meg kellett volna ölnie Kakashit, nem?
És Obitót ismerhette Itachi? Együtt voltak gyerekek?
lumana.wordpress.com
beküldve: 2007-09-02 20:58:51
(#135) Na ezen hirtelen én elgondolkodtam... sztem Itachi, Sasuke és Obito vagy Tobi kinek, hogy tetszik.
Hát ez meredek!
Nem mondom, hogy elhiszem az egészet, de nagyon hihetően van kidolgozva. Nagyon részletes! Csak ámultam miközben olvastam.. mennyit dolgozhatott vele.
És tényleg rengeteg az átfedés. De vajon honnan szerezte be ehhez az infókat?
Sztem csak én vok ennyire lassú, de ki is volna a 3dik MS használó? (bocska ha nagyon alap a kérdés.. )
Nem mondom, hogy elhiszem az egészet, de nagyon hihetően van kidolgozva. Nagyon részletes! Csak ámultam miközben olvastam.. mennyit dolgozhatott vele.
És tényleg rengeteg az átfedés. De vajon honnan szerezte be ehhez az infókat?
Sztem csak én vok ennyire lassú, de ki is volna a 3dik MS használó? (bocska ha nagyon alap a kérdés.. )
lumana.wordpress.com