Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto anime
beküldve: 2007-09-02 20:38:28
(#133) Igen...nekem is gyanús volt sok helyen....de szerintem is van benne igazság..sok dolog utal rá...(de az biztos,hogy eléggé túlinformált egyén lehetett o.O)
meg nem tudom,Kishimoto senseinek mennyit kellet ötölnie ezen...hatényleg igaz...én is most találgatokmagamnak storyt...nade ez dúúúúrvaaaaaa
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2007-09-02 20:07:49
(#132) Ja köszi. Nekem a képed tetszik (látom Itachi fan vagy)...Eleinte komolyan megfordult a fejemben, hogy sír, de aztán rájöttem, hogy ez tuti lehetetlen... De azért a kép jó!
Hmm...ez a leírás igen érdekes... Csak tudnám honnan szedte azt a sok előinformációt. (Annyit én is tudtam, hogy a sharingan a byakuganból ered. Na de ilyesmit!) Azért nem mondom, hogy mindent teljesen elfogadok/elhiszek amit itt olvastam, de tény, hogy csomó átfedés van benne és jól összeállított anyag...Le a kalappal, aki csinálta... Neked pedig köszi a linket!
Hmm...ez a leírás igen érdekes... Csak tudnám honnan szedte azt a sok előinformációt. (Annyit én is tudtam, hogy a sharingan a byakuganból ered. Na de ilyesmit!) Azért nem mondom, hogy mindent teljesen elfogadok/elhiszek amit itt olvastam, de tény, hogy csomó átfedés van benne és jól összeállított anyag...Le a kalappal, aki csinálta... Neked pedig köszi a linket!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2007-09-02 20:08:29
beküldve: 2007-09-02 20:05:02
(#131) Hátigen, az Uchihás elmélet tényleg elég hihető
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-09-02 19:30:20
(#130) Hát én nemt udom...illeetve én már teljesen ködös vagyok magamtól is...jah de mindenek előtt
"válasz asx üzenetér"(vagy pár részére) Tudátok,hogy tényleg létezik Naruto Híd???([Link])Majdnem teljesen Naruto,de szerintem innen jött az ötlet Kishimoto bácsinak...
Hjaj amit Itachiról mondtál az csodajó...
És én Hinatanak drukkolok...Naruto meg már elnézést,de elég suttyó ,hogy ennyi idő alatt nem vett észre,hogy szegény Hinata,hogy ... odavan érte....
ja és...van egy teória lehet láttátokmár,de(fingom nincs ki írta) szerintemlehet,hogy van benne valami igazság....az Uchiha klán története...[Link] én azért elgondolkodtam rajta... (amúgy ez madarához kapcsolódoan...van)
"válasz asx üzenetér"(vagy pár részére) Tudátok,hogy tényleg létezik Naruto Híd???([Link])Majdnem teljesen Naruto,de szerintem innen jött az ötlet Kishimoto bácsinak...
Hjaj amit Itachiról mondtál az csodajó...
( <- ez a jel olyan orochimarus... )
És én Hinatanak drukkolok...Naruto meg már elnézést,de elég suttyó ,hogy ennyi idő alatt nem vett észre,hogy szegény Hinata,hogy ... odavan érte....
ja és...van egy teória lehet láttátokmár,de(fingom nincs ki írta) szerintemlehet,hogy van benne valami igazság....az Uchiha klán története...[Link] én azért elgondolkodtam rajta... (amúgy ez madarához kapcsolódoan...van)
Szerk: Trisa 2007-09-02 19:32:08
SkizóXD De végülis már az is furcsa, hogy az Obito és a Tobi nagyon hasonlítanak egymásra Szal szerintem Tobi=Obito, én hiszek ebben az elméletben
az Itachishoz annyit, hogy
az is lehet, hogy nem is kell megölni a legjobb barátodat a Mangekyou megszerzéséhez, csak Itachi hitte ezt
Lehet hogy Sasuke apja csak ködösitett amikor azt mondta hogy ez egy nagyon nehéz teknika és csak nagyon sok gyakorlással lehet elsajátitani.De az is lehet hogy igaz csak Itachi a könnyebb modját választotta a dolgoknak.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2007-09-02 15:42:33
(#128) SkizóXD De végülis már az is furcsa, hogy az Obito és a Tobi nagyon hasonlítanak egymásra Szal szerintem Tobi=Obito, én hiszek ebben az elméletben
az is lehet, hogy nem is kell megölni a legjobb barátodat a Mangekyou megszerzéséhez, csak Itachi hitte ezt
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-09-02 15:31:09
(#127) Húúúú ez nem semmi ez egy bazi nagy H.sz..Na nézük csak,az Obito eset még a Kilencfarkú incidens előt történt és közte meg tele van kérdőjellel, senki nem tudja ki Uchiha Madara. Persze Tobi lehet Uchiha Madara, de tényleg csak az erejéröl volt szó.A kető szerintem nem zárja ki egymást,Obito lehet Uchiha Madara. Ugyanis Tobi sem az igazi neve. Na ezt jól megkavartam.Szóval a három személy lehet hogy egy,és lehet hogy ez egy nagyon vad elképzelés.
Szerk: Holci 2007-09-02 15:35:39
beküldve: 2007-09-02 14:53:04
(#126) Hmm, csak egy valamit szólnék hozzá a fejtegetésed első részéhez
Szerintem Tobi nem Uchiha Madara (nem feltétlenül), mivel attól, még, hogy övé az ereje, nem biztos, hogy Madara az (hú, remélem érthető voltXD)
Szerintem Tobi nem Uchiha Madara (nem feltétlenül), mivel attól, még, hogy övé az ereje, nem biztos, hogy Madara az (hú, remélem érthető voltXD)
beküldve: 2007-09-02 14:28:52
(#125) Na most jó ideig nem voltam és mit látok? Beindult ez a topik is! Csak így tovább!
Most csak úgy hirtelenjében olvastam végig az utóbbi 3 oldalt és annyi mindenre tudnék írni... De igyekszem sűríteni a gondolatokat.
Huhh, ez picit hoszzúra sikeredett...Gomen!
Most csak úgy hirtelenjében olvastam végig az utóbbi 3 oldalt és annyi mindenre tudnék írni... De igyekszem sűríteni a gondolatokat.
Nos, én az Obito=Tobi dologról Lumana egyik hozzászólásával értek egyet, miszerint Obito meghalt. Mellesleg a 364. fejezet végén maga Tobi mondja, hogy "My power...Uchiha Madara's power..." Ugyan nem vagyok nagy angolos, de én ezt úgy értelmeztem, hogy ő az az Uchiha Madara, akiről anno a kilencfarkú beszélt Narutonak meg Sasukenek. Kétlem, hogy a kilenfarkú Obitot említette volna. (Persze, mint mindig lehet itt is lesz vmi állati nagy csavar a sztoriban és kiderül, hogy ez a rálátás a hibás ...elvégre mangát olvasunk... )
Kakashi MSharingan: nem tudom....egyszer mitha vmi olyat olvastam volna, hogy ezt a sharingant "under special condition"(...ööö ...speciális edzettség alatt? ...nem tom hogy helyesen írtam-e) lehet előhívni. Ezt még asszem Sasukének mondta az apja, amikor megkérdezte, hogy van- e több féle sharingan. Szóval ez a megölöm a legjobb barátom dolog nekem nem nagyon fekszik. Lehet, hogy ezt átvitten kell értelmezni és vmi olyasmit jelent, hogy annyira közömbössé kell válni, hogy az ember bármire képes legyen. Ez mondjuk inkább csak Itachi esetében igaz. Kakashinak lehet azért sikerült, mert annyira sokat szenvedett már (pl.apja/barátai elvesztése), hogy ő is érzelmileg 'letisztult'. Meg persze edzett is. Vagy kitudja...?
Sasukenek nem tudom van-e Ms-ja, de valszeg igen, mert "az ő szemei túl fogják szárnyalni Itachiét".
Én alapból birom Itachit is, nagyon kidolgozott karakter és sztem 'vonzóvá' teszi, hogy alig tudunk róla vmit. Viszont csinált egy jó nagy csavart a sztoriban, így elég fontos szereplő lett.
De meg fogja érdemelni a sorsát. Azért remélem Sasuket nem viszi magával.
Tök jó, hogy Sasukeről végre mást is láttam, nemcsak azt, hogy ő a menő kemény gyerek, aki bosszúmániás, meg átállt a rosszoldalra stb. Eddig ugyanis szinte csak ezt hallottam róla.
Szerintem sem volt túlzottan ínyére az a 3 év amit Orochimaruval töltött. Az pedig elég feltűnő, amikor Suigetsuval (ez a srác amúgy haláli ) elmentek Zabuza kardjáért és Sasuke mennyire megnézte "A nagy Naruto hídat".
Ha visszatérne a faluba -sztem vissza fog- az érdekes szitu lenne (bár én örülnék neki,ha megint együtt lenne a csapat). Egyrészt mert igaz, hogy amikor elment elég csúnyán távozott, de mégiscsak megölte Orochimarut, vkit, akit el akarta tűntetni Konohat. Szóval biztos kapna kis dorgálást, de azért végső soron többet használt, mint ártott a falunak.
Másrészt részt vesz az Akatsuki elleni akcióban is. Azért azt nem tudom hova tenni, hogy mért nem működik együtt Narutoékkal-legalább a keresésnél. Meg az olyan kijelentéseket, hogy 'ti majd a levél ninjákal fogtok, harcolni, ha ugy jönne ki a dolog Itachival'. Az, hogy Narutoval együtt nyomják le Itachit, épp ezért szóba sem jöhet nála. Sztem Itachival van egy néma megállapodásuk miszerint valamelyik megöli majd másikat és kész.
A Narutoval való mély baráti szál nekem is nagyon tetszik a történetben. Eleinte mondjuk nem tudtam hova tenni Naruto ragaszkodását, elvégre Sasuke mégiscsak csúnyán otthagyta. De aztán kicsit elfilózgattam a dolgokon és rájöttem, hogy igaza van. És az nagyon király volt tőle, amikor Jiraya beszólása ellenére is kiállt a legjobb barátjáért. (Jiraya remélem nem hal meg ...Kakashinak egy sorscsapás lenne, ha nem olvashatna többet a Nyalifali éjszakákból. )
A szerelmi 3szögről nekem az a véleményem, hogy Sakura érdeklődése célpontot, azaz célszemélyt váltott... Bár ez igazságtalan lenne szegény Hinatával szemben, mert ő a már az elején felfedezte Narutoban az értékeket.
Az pedig tök jó volt, hogy kiderült, kik Naruto szülei és, hogy Yondaime volt az apja.
Kakashi MSharingan: nem tudom....egyszer mitha vmi olyat olvastam volna, hogy ezt a sharingant "under special condition"(...ööö ...speciális edzettség alatt? ...nem tom hogy helyesen írtam-e) lehet előhívni. Ezt még asszem Sasukének mondta az apja, amikor megkérdezte, hogy van- e több féle sharingan. Szóval ez a megölöm a legjobb barátom dolog nekem nem nagyon fekszik. Lehet, hogy ezt átvitten kell értelmezni és vmi olyasmit jelent, hogy annyira közömbössé kell válni, hogy az ember bármire képes legyen. Ez mondjuk inkább csak Itachi esetében igaz. Kakashinak lehet azért sikerült, mert annyira sokat szenvedett már (pl.apja/barátai elvesztése), hogy ő is érzelmileg 'letisztult'. Meg persze edzett is. Vagy kitudja...?
Sasukenek nem tudom van-e Ms-ja, de valszeg igen, mert "az ő szemei túl fogják szárnyalni Itachiét".
Én alapból birom Itachit is, nagyon kidolgozott karakter és sztem 'vonzóvá' teszi, hogy alig tudunk róla vmit. Viszont csinált egy jó nagy csavart a sztoriban, így elég fontos szereplő lett.
De meg fogja érdemelni a sorsát. Azért remélem Sasuket nem viszi magával.
Tök jó, hogy Sasukeről végre mást is láttam, nemcsak azt, hogy ő a menő kemény gyerek, aki bosszúmániás, meg átállt a rosszoldalra stb. Eddig ugyanis szinte csak ezt hallottam róla.
Szerintem sem volt túlzottan ínyére az a 3 év amit Orochimaruval töltött. Az pedig elég feltűnő, amikor Suigetsuval (ez a srác amúgy haláli ) elmentek Zabuza kardjáért és Sasuke mennyire megnézte "A nagy Naruto hídat".
Ha visszatérne a faluba -sztem vissza fog- az érdekes szitu lenne (bár én örülnék neki,ha megint együtt lenne a csapat). Egyrészt mert igaz, hogy amikor elment elég csúnyán távozott, de mégiscsak megölte Orochimarut, vkit, akit el akarta tűntetni Konohat. Szóval biztos kapna kis dorgálást, de azért végső soron többet használt, mint ártott a falunak.
Másrészt részt vesz az Akatsuki elleni akcióban is. Azért azt nem tudom hova tenni, hogy mért nem működik együtt Narutoékkal-legalább a keresésnél. Meg az olyan kijelentéseket, hogy 'ti majd a levél ninjákal fogtok, harcolni, ha ugy jönne ki a dolog Itachival'. Az, hogy Narutoval együtt nyomják le Itachit, épp ezért szóba sem jöhet nála. Sztem Itachival van egy néma megállapodásuk miszerint valamelyik megöli majd másikat és kész.
A Narutoval való mély baráti szál nekem is nagyon tetszik a történetben. Eleinte mondjuk nem tudtam hova tenni Naruto ragaszkodását, elvégre Sasuke mégiscsak csúnyán otthagyta. De aztán kicsit elfilózgattam a dolgokon és rájöttem, hogy igaza van. És az nagyon király volt tőle, amikor Jiraya beszólása ellenére is kiállt a legjobb barátjáért. (Jiraya remélem nem hal meg ...Kakashinak egy sorscsapás lenne, ha nem olvashatna többet a Nyalifali éjszakákból. )
A szerelmi 3szögről nekem az a véleményem, hogy Sakura érdeklődése célpontot, azaz célszemélyt váltott... Bár ez igazságtalan lenne szegény Hinatával szemben, mert ő a már az elején felfedezte Narutoban az értékeket.
Az pedig tök jó volt, hogy kiderült, kik Naruto szülei és, hogy Yondaime volt az apja.
Huhh, ez picit hoszzúra sikeredett...Gomen!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Lehet hogy az elején nem dicsérnék meg visszont ha ugy vesszük akor a falunak nem ártot,Ja és amikor Naruto ,Sakura, Sai és Yamato rátalált akor sem eset senkinek komoly baja. Még egy kérdés, milyen szerepet kaphat még Yamato és Sai a sztoriban, nekem Yamato olyan feláldozható tipusnak tünik, Sai meg hát ,neki meg még boldognak kel válnia.
Szerintem mind a kettő visszamegy főállású ANBUnak....dfe Yamato meg nem olyan ,hgyo egyszerűen megöljék...Sai meg...hát...mittudom én...feléleszti a tesóját... XD
Na látod Sai és fogadot testvére is még nagy homály, kik a szülei ,hol született, és hogy vált olyaná mint a jégcsap.Yamato-rol sem derült még ki sokminden azt kivéve hogy Orochimaru kisérletezet vele.
Lehet hogy az elején nem dicsérnék meg visszont ha ugy vesszük akor a falunak nem ártot,Ja és amikor Naruto ,Sakura, Sai és Yamato rátalált akor sem eset senkinek komoly baja. Még egy kérdés, milyen szerepet kaphat még Yamato és Sai a sztoriban, nekem Yamato olyan feláldozható tipusnak tünik, Sai meg hát ,neki meg még boldognak kel válnia.
Szerintem mind a kettő visszamegy főállású ANBUnak....dfe Yamato meg nem olyan ,hgyo egyszerűen megöljék...Sai meg...hát...mittudom én...feléleszti a tesóját... XD
beküldve: 2007-09-01 21:06:55
(#122) Lehet hogy az elején nem dicsérnék meg visszont ha ugy vesszük akor a falunak nem ártot,Ja és amikor Naruto ,Sakura, Sai és Yamato rátalált akor sem eset senkinek komoly baja. Még egy kérdés, milyen szerepet kaphat még Yamato és Sai a sztoriban, nekem Yamato olyan feláldozható tipusnak tünik, Sai meg hát ,neki meg még boldognak kel válnia.
beküldve: 2007-09-01 19:18:16
(#121) Világéletemben ,mindig angolul,nézrtem Narutot...(felirat volt mindig is angol )Szerintem magyarul nem bírnám...vagy még ennyire sem érteném...
Nem hiszem ,hogy Sasuke visszamegy...elég gáz lenne,mindenki "csúnyán nézne rá" ( igy) az utcán.Mondjuk...ott van az Uchiha ház is,bár azt szerintem már elbontották...vagy muzális érték lett...Bár jó volna,ha visszemenne...
beküldve: 2007-09-01 18:01:24
(#120) Szerintem lehetséges Sasuke rájön, h Narutoval mindig is barátok voltak, együtt legyakják Itachit, Sasuke meg visszamegy Konohába, és heppi end Hát, talán
beküldve: 2007-09-01 17:31:13
(#119) Szerintetek Sasuke vissza tér még egyáltalán Konoha-ba?