Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto anime
beküldve: 2007-08-29 18:34:04
(#73) narutard = naruto fan
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-08-29 18:06:46
(#72) Azzz az aaa paródia? azza[Link]ja nem az a raruto..de a narutard jaaa azza[Link]ez?? ez a paródia? erről van szó ugye?
elvesztem...
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2007-08-29 16:33:34
(#71) igen Tailor, Narutard is lettem, talán baj? (pedig régebben utáltamXD)
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Júúúj, hopsz ez az én félrenézésem volt!
Bocska és köszi a kijavítást!
Bocska és köszi a kijavítást!
lumana.wordpress.com
Most mélyen csalodtam benned te narutard :)
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-08-29 14:16:00
(#68) egy ideje szúrja ez a szememet, szal leíromXD
kis felcserélés volt, ugyanis aki narutóba zárta a démont, a faterja, az a 4. hokage, és a 3. volt az öreg csak kijavítom, mert egy kicsit idegesítettXD
kis felcserélés volt, ugyanis aki narutóba zárta a démont, a faterja, az a 4. hokage, és a 3. volt az öreg csak kijavítom, mert egy kicsit idegesítettXD
beküldve: 2007-08-29 12:09:29
(#67) Hát,ha kiszedték belőle akkor józan ésszel gondolkodva már nincs meg,de az animénél/mangánál szokás józan ésszel gondolkodni? Meg bele is halt a kiszedésbe de így meg úgy visszahozták...És ha az ereje már nincs meg maradhat Kazekage?Mondjátok,hogy maradhat...
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Hát akkor még jó,hogy haverok ...mármnint Naruto és Gaara meg a két falu is szövetségen van... ha összefognak...de mind1...meg azt sem értem ,hogyha az akatsuki most kiszedte gaaraból Shukakut...akor Gaara már nem is jinjuuriki???és már nincs is meg az ereje? vagy hogy mi?
Csak annyit akart, hogy az ő kicsi fia legyen a legnagyobb ninja, mert egy démon erejét tudja használni? Hm.. elég furi indok..
De bizti igaz, mert mást én se nagyon tudtam kifundálni. De attól nem parázott, hogy a róka felülkerekedik a babán?
Sztem elég nagy kockázatot válalt azzal hogy emberi testbe zárt egy démont.
De bizti igaz, mert mást én se nagyon tudtam kifundálni. De attól nem parázott, hogy a róka felülkerekedik a babán?
Ez egy kicsit durva megfogalmazás de igy van.Ha Naruto a megfelelő személy akor az erejét Konoha megvédésére használja/ ami igy is történt/.Miért kéne egy ekora erőt a pokolra küldeni ha a falu hasznára is lehet. Gaaranál más a helyzet mert az Egy Farkut elöször egy üstbe zárták vagy mi az istenbe és csak utána zárták Gaarába/egy teljesen más teknikával/ de a dolog nem ugy sikerült ahogy gondolták.Valoszinüleg mert mint fegyvere gondoltak rá nem mint a Homok védelmezőjére.Mert Gaara a Homok legerősebb fegyvere.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Ugyanazzal a technikával mint amivel a 4. Orochimarut próbálta megölni.
Csak ő nem a saját testébe zárta be a rókát, és nem vitte el a pokolba, vagy kitudja hova, hanem Narutóba zárta.
De ahogy ezt a 4. példáján is láttuk, ez a módszer elvileg mindkét fél számára halálos, ezért halt meg a 3. Hokage, miközben legyőzte a Kyuubit.
Csak ő nem a saját testébe zárta be a rókát, és nem vitte el a pokolba, vagy kitudja hova, hanem Narutóba zárta.
De ahogy ezt a 4. példáján is láttuk, ez a módszer elvileg mindkét fél számára halálos, ezért halt meg a 3. Hokage, miközben legyőzte a Kyuubit.
lumana.wordpress.com
Szerk: Lumana 2007-08-28 20:06:04
beküldve: 2007-08-28 19:57:20
(#63) És a Kazekage és Gaara az is ugyanez...csak nem tudom,hogy a Kazekage honnan szedte Shukakut...és ott egyáltalán nem szerettékl Gaarat "félresiekrült kisérletként" tekintettek rá...mindenki kidagadta...még maga a faterja is...de Yodaime akkor halt meg mikor a rókát legyőzte nem? akkor hogy zárta a testébe Narutonak? Vagy...ez nekem nem kerek
Csak annyit akart, hogy az ő kicsi fia legyen a legnagyobb ninja, mert egy démon erejét tudja használni? Hm.. elég furi indok..
lumana.wordpress.com
Jaja, bizti egész tekervényes történetet hoznak belőle össze majd!
Én arra vagyok kiváncsi, hogy a 3. miért Narutóba zárta a Kyuubit.. hiszen amikor a 4. megmutatta a technikát akkor mindig saját magába zárta be az "áldozatokat".
Miért akarta hogy a gyerekében éljen tovább a róka???
Én arra vagyok kiváncsi, hogy a 3. miért Narutóba zárta a Kyuubit.. hiszen amikor a 4. megmutatta a technikát akkor mindig saját magába zárta be az "áldozatokat".
A 3. ugy csinálta a pecsétet hogy Naruto a kilenc farku erejét használni tudja.Hogy nézet volna ki ha egy vadidegen gyerekbe zárja be /persze ez csak most derült ki hogy Naruto az ö fia,de ezt már mindenki sejtete/, igy hát a saját fiát használta fel.De visszont ugy rendelkezet hogy a fiut hősként kezeljék és ne ugy ahogy végül is alakult.Szal igy a kilenc farku ereje meg maradt.
Jaja, bizti egész tekervényes történetet hoznak belőle össze majd!
lumana.wordpress.com
ez az Obito cucc még jó is lehet....meg tobi hát nem tudom,de ha ő Obito akkor mi a fittyfenét csinál?
Hja jut eszembe....nem értem Sasukét...ha egyszer fel akarja éleszteni az Uchiha clánt...az oké..hogy megöli itachit bosszúból...de ha sasuke egyáltalán nem csajozik,akkor hogy akarja újraéleszteni a clánt...vmi jutsuval?? vagy magábasn ellesz?
(bár tobi és obito szeélyiségre is hasonlítanak és a navük is...és nem csak Holci feltételezi ezt...)
Itachi mellé áll és jómodorra bírja...vagy talán Sasukéhez áll? vagy megmarad egyedül?Hja jut eszembe....nem értem Sasukét...ha egyszer fel akarja éleszteni az Uchiha clánt...az oké..hogy megöli itachit bosszúból...de ha sasuke egyáltalán nem csajozik,akkor hogy akarja újraéleszteni a clánt...vmi jutsuval?? vagy magábasn ellesz?
Igen Sasukénak még van ideje klánt csinálni . Első a boszú második a csajozás. Na ugye hogy ez az Obito feltételezés nem is akora bar....ág .Én megmondtam. Remélem még kikerekitenek egy jó kis történetet Naruto szüleiböl, már nagyon kiváncsi vagyok a részletekre.