Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto anime
Sziasztok!
Ma néztem meg a Naruto 135. részét.. és azt hallottam, hogy a 220-ig mind filler. Na most az a kérdésem, hogy megnézzem, ne nézzem? Mennyire érdemes szerintetek? Mert ha olyan "Mi Kakashi igazi arca" szintűekkel van telenyomva, akkor lehet hogy nem kéne...
Vagy hanem nézem meg akkor nem értem majd a Shippuudent?
Ma néztem meg a Naruto 135. részét.. és azt hallottam, hogy a 220-ig mind filler. Na most az a kérdésem, hogy megnézzem, ne nézzem? Mennyire érdemes szerintetek? Mert ha olyan "Mi Kakashi igazi arca" szintűekkel van telenyomva, akkor lehet hogy nem kéne...
Én azon vagyok,hogy buli megnézni...ha van idő rá persze...de én sem láttam még mindet szoval...mindenesetre én úgy vélem ,nem jó lemaradni a Kakashi álarca-féle poénokról...kissebbnek érzi az ember magát ,ha nem láthatja...
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Ha nem nézed meg a fillereket, a shippuudent akkor is érteni fogod, mivel semmi köze az erdedeti cselekményszálhoz. Hiszen a fillerek a mangában nem is szerepelnek, mert egy animébe akkor tesznek be fillert, ha az anime utoléri a mangát.
Akár meg is nézheted őket, némelyik nagyon jó, némelyik viszomt unalmas. Eredetileg olyan küldetéseket kapnak, hogy találják meg Sasukét, (de Sasuke egyikbe sem szerepel) és aztán ezekből a küldetésekből nem lesz semmi. Viszont szerepelnek benne kisállatok, akik rátapadnak Narutora. XD
Akár meg is nézheted őket, némelyik nagyon jó, némelyik viszomt unalmas. Eredetileg olyan küldetéseket kapnak, hogy találják meg Sasukét, (de Sasuke egyikbe sem szerepel) és aztán ezekből a küldetésekből nem lesz semmi. Viszont szerepelnek benne kisállatok, akik rátapadnak Narutora. XD
Iiigenigen ezért gondoltam...
Te jó ég mi lesz itt...lehet hogy inkább megnézem mégis a fillereket is.. :/
Köszi a választ!
ANIMEmintás PÓLÓK (is)--> http://www.bomapolo.hu/store/index.php
beküldve: 2007-07-31 14:29:16
(#26) Ha nem nézed meg a fillereket, a shippuudent akkor is érteni fogod, mivel semmi köze az erdedeti cselekményszálhoz. Hiszen a fillerek a mangában nem is szerepelnek, mert egy animébe akkor tesznek be fillert, ha az anime utoléri a mangát.
Szerk: Saphira 2007-07-31 14:34:12
beküldve: 2007-07-31 14:12:54
(#25) Sziasztok!
ANIMEmintás PÓLÓK (is)--> http://www.bomapolo.hu/store/index.php
na azt mongyuk nemtom h tenten hogy lehet vki kedvence...
nincs is nála elhanyagoltabb és gyökerebb karakter...
már bocsi
már bocsi
Nekem azé Akedvencem mert cukki a haja
Hiányzott, mint léggönbárúsnak a nyílzápor
beküldve: 2007-07-27 01:02:40
(#23) Hát ezen már én is agyaltam. Sztem a 4.hokage simán lehetne Naruto apja. Külsőleg legalábbis mindenképp. (Én sokszor azon gondolkodtam, hogy amikor egy újszülött köldökébe zárta a démont, akkor honnan volt hozzá a gyerek... Talán a saját fia lett volna? ) De lehet, hogy Naruto simán csak árva, hiszen egész eddig semmi utalás nem volt arra, hogy bármi köze lenne rokonilag a 4.hokagehoz. (Vagy, hogy neki lett volna családja.)
Viszont azt sosem gondoltam, hogy a Leader = a 4.-kel. És nekem az sem tűnt fel, hogy Naruto + a Leader hasonlítanának...eddig. Bár most így elnézve a képet ...talán a hajuk hasonló...
Viszont azt sosem gondoltam, hogy a Leader = a 4.-kel. És nekem az sem tűnt fel, hogy Naruto + a Leader hasonlítanának...eddig. Bár most így elnézve a képet ...talán a hajuk hasonló...
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Nem mondod? Eltaláltam volna???
Végülis bizti nem véletlenül hasonlítanak annyira egymásra. Mert annyi féleképpen meg lehetne rajzolni egy karit.. de mégis olyanra rajzolták mint Narutót, akkor az csak jelent vmit..
Vagy csak túl sokat kombinálok?
Amúgy ezt az infót honnan szedted? Ki állítja még?
Végülis bizti nem véletlenül hasonlítanak annyira egymásra. Mert annyi féleképpen meg lehetne rajzolni egy karit.. de mégis olyanra rajzolták mint Narutót, akkor az csak jelent vmit..
Vagy csak túl sokat kombinálok?
Amúgy ezt az infót honnan szedted? Ki állítja még?
lumana.wordpress.com
Szerk: Lumana 2007-07-26 22:22:24
beküldve: 2007-07-26 21:27:13
(#21) hátt elvileg ő lenne az apja... sokan is állítják... csak nem bizonyított.... legalább is én erről tudok ... lehet hogy tévedek
beküldve: 2007-07-26 02:56:33
(#20) Azon töpregtetek már, hogy vajon kik lehettek Naruto szülei?
Mert az okés hogy szegény árvácska, de egyszer neki is voltak szülei.. és ha akkortájt született amikor a rókával harcoltak akkor valószinüleg abban a csatában haltak meg, akkor viszont akár nagy harcosok is lehettek.
Néha még azt is meg merném kockáztatni hogy talántalán a 4dik Hokage volt az apucikája.. hiszen annyi a hasonlóság köztük! És azt egy csomószor az orrunk alá is dörgölik.
De azért ez egy elég merész teória
Na ez csak arról ugrott be hogy azon filóztam vajon direkt hasonlit ennyire a Leader Narutora, vagy csak tök véletlenül. Lehetne ő is az apuci.. de akkor értelemszerüen nem lenne árva, szal megbukott az ötletem
Mert az okés hogy szegény árvácska, de egyszer neki is voltak szülei.. és ha akkortájt született amikor a rókával harcoltak akkor valószinüleg abban a csatában haltak meg, akkor viszont akár nagy harcosok is lehettek.
Néha még azt is meg merném kockáztatni hogy talántalán a 4dik Hokage volt az apucikája.. hiszen annyi a hasonlóság köztük! És azt egy csomószor az orrunk alá is dörgölik.
De azért ez egy elég merész teória
Na ez csak arról ugrott be hogy azon filóztam vajon direkt hasonlit ennyire a Leader Narutora, vagy csak tök véletlenül. Lehetne ő is az apuci.. de akkor értelemszerüen nem lenne árva, szal megbukott az ötletem
lumana.wordpress.com
Mmm... A kedvenc karakterem Sasuke, Sakura (csak a Shippuuden széria óta), Shikamaru, Naruto, Itachi és persze a Leader (aki szerintem majdnem úgy néz ki, mint Naruto)
A Leader?? mint Naruto??? ebben nem értünk egyet a Leader-t én még csak holografikusan láttam....és vagy hé...lehet láttam rendesben is de nem biztos, lehet hogy hülyeséget beszélek,de mindenesetre nem hasonlítanak... szerintem....
Ti hol láttátok a Leadert annyira, hogy bárkivel is össze tudjátok hasonlítani? Nekem csak a szeme dereng, meg esetleg a sziluetje. Vagy rosszul emlékszem?
Na, azt hiszem elmegyek keresgélni...
Mmm... A kedvenc karakterem Sasuke, Sakura (csak a Shippuuden széria óta), Shikamaru, Naruto, Itachi és persze a Leader (aki szerintem majdnem úgy néz ki, mint Naruto)
A Leader?? mint Naruto??? ebben nem értünk egyet a Leader-t én még csak holografikusan láttam....és vagy hé...lehet láttam rendesben is de nem biztos, lehet hogy hülyeséget beszélek,de mindenesetre nem hasonlítanak... szerintem....
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2007-07-23 21:30:44
(#15) Mmm... A kedvenc karakterem Sasuke, Sakura (csak a Shippuuden széria óta), Shikamaru, Naruto, Itachi és persze a Leader (aki szerintem majdnem úgy néz ki, mint Naruto)
beküldve: 2007-07-23 15:54:48
(#14) na azt mongyuk nemtom h tenten hogy lehet vki kedvence...
már bocsi
már bocsi
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...