Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto anime
Egy: Jetixesek, meg azok akik kitalálták hogy butítani kell inkább vettek volna parappa the rappert, abban nincs vér.
Kettő: Egyszerűen nem hiszem el hogy ennyien nem ismerik azt a bizonyos nagy magyar ftp-t......
Ja és még annyit hogy nekem van azért bőven HD-s animém is, szal be lehet azt szerezni.
Kettő: Egyszerűen nem hiszem el hogy ennyien nem ismerik azt a bizonyos nagy magyar ftp-t......
Segítek U-val kezdődik. Sőt továbbmegyek, ezek szerint az animeaddicts.hu-t sem, mert annak a fórumán személyes üzenetben már tuti felvilágosítottak volna mindenkit, hogy hogy is van az úgyvan.
Ja és még annyit hogy nekem van azért bőven HD-s animém is, szal be lehet azt szerezni.
A Dzsetikszes Narutoval anyi a baj hogy a vágot szagtalan Amerikai verziohoz nyultak hozá bár ne teték volna meg mert még az is elég gyatra színkront kapot.
Teljesen igazad van akor inkább valami langyos kis Anime-t kelet volna müsora rakniuk pl. Kukucskát.
De egy korábbi Hsz.-embe beszúrtam egy levelet ahol az Animax válaszlevelébe azt irta hogy jövöre lehet hogy lessz náluk Naruto. Szerintem ök már az eredeti verziot rakják müsora ,és a néluk megszokot színkronnal ami elfogadható.
Na de itt van mégegyszer a levél ,csak az újak miat:
Kedves Ferenc!
Köszönjük kedves szavait, és azt is hogy érdeklődik csatornánk műsorai iránt. Nagy örömünkre szolgál, hogy Önt is nézőink táborában tudhatjuk!
Az új Animax csatorna műsorkínálata folyamatosan bővül, hiszen szeretnénk kielégíteni a csatornánkat választó anime rajongók minden igényét. Az Ön által említett színvonalas animék közül egyelőre a Narutóról és a Hellsingről tudjuk biztosan, hogy idén már nem kerülnek sajnos adásba, de mindenképp szeretnénk műsorra tűzni.
Addig is, a várakozás idejére hadd kívánjak izgalmas tévézést az Animax jelenleg futó újdonságaihoz!
Üdvözlettel:
Ivan Somlo
ANIMAX Regional Marketing Coordinator
AXN Central Europe
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2007-12-13 14:58:27
(#284) Egy: Jetixesek, meg azok akik kitalálták hogy butítani kell inkább vettek volna parappa the rappert, abban nincs vér.
Segítek U-val kezdődik. Sőt továbbmegyek, ezek szerint az animeaddicts.hu-t sem, mert annak a fórumán személyes üzenetben már tuti felvilágosítottak volna mindenkit, hogy hogy is van az úgyvan.
Szerk: Rockypapa 2007-12-13 15:00:42
beküldve: 2007-12-13 14:20:00
(#283) Nagyon tré dolgot művelnek a Jetix-es emberek. Általában nem szoktam Naruto animét nézni, de múltkor láttam az egyik részt. A mangában ennél a résznél az volt, amikor találkoznak Zabuzával és Naruto démonszélshurikenné változik. Mikor visszaváltozik a levegőben, Zabuza felé hajít egy kunai kést, ami telibetrafálja a ködnindzsa kezét és megkarcolja az arcát. Ekkor kb. 10 csepp vér folyik. A Jetixes verzióból még azt is kispórolták. Zabuza elmozdítja a kezét és Kakashi kiszabadul. Nem értem, mi értelme volt kivenni azt a kevés vért. Nem valószínű, hogy 5 évesnél fiatalabbak nézték. Ha meg igen akkor se álmodtak volna tőle rosszat.
hm. sztem aki kicsit is respects 1 sorozatot, az nem youtubeon nézi. XD de ez csak olyan mellékszálas gondolat. ;)
Szerintem a sorozat akkor sorozat ha benne van minden amit leadtak, amikor ki van vágva a fele, el van ferdítve, kiretusálva, és egy teljesen más történet van belőle kerekítve, azt nem lehet respektálni. A legjobb amit tehetünk szerintem az (feltéve hogy támogatni akarjuk a készítőket), hogy megvesszük az itt megjelent mangákat.
Aki akarja úgyis le tudja tölteni, legtöbben ismerjük az ftp-t ahol fenn van sacc 3,5 terra anime, szal ezzel nincs probléma. Mondjuk végső soron sajnálom hogy elcseszték, és főleg hogy az amerikai verziót vették meg.
YohxRen = something kinda love thing XD
hm. sztem aki kicsit is respects 1 sorozatot, az nem youtubeon nézi. XD de ez csak olyan mellékszálas gondolat. ;)
Szerintem a sorozat akkor sorozat ha benne van minden amit leadtak, amikor ki van vágva a fele, el van ferdítve, kiretusálva, és egy teljesen más történet van belőle kerekítve, azt nem lehet respektálni. A legjobb amit tehetünk szerintem az (feltéve hogy támogatni akarjuk a készítőket), hogy megvesszük az itt megjelent mangákat.
Aki akarja úgyis le tudja tölteni, legtöbben ismerjük az ftp-t ahol fenn van sacc 3,5 terra anime, szal ezzel nincs probléma. Mondjuk végső soron sajnálom hogy elcseszték, és főleg hogy az amerikai verziót vették meg.
hmm..a Jetixen senki nem nézze.az egy nagy rakás sz*r de csak utólag jöttem rá.mivel láttam a vágatlan verziót XD nagyon nagyon utálom ezt a hülye vagdosást.az hagyján de az olyan dolgokat még ki is retusálják...hát ez szánalmas így semmi értelme az egésznek..de sebaj,ott a youtube igaz angol felirattal de nekem jo mert értem.nem mindenkinek dehát ez van...NARU4EVER/NINJA rulZ --Kakashi Sensei--=^^=
hm. sztem aki kicsit is respects 1 sorozatot, az nem youtubeon nézi. XD de ez csak olyan mellékszálas gondolat. ;)YohxRen = something kinda love thing XD
beküldve: 2007-12-11 21:34:44
(#277) hmm..a Jetixen senki nem nézze.az egy nagy rakás sz*r de csak utólag jöttem rá.mivel láttam a vágatlan verziót XD nagyon nagyon utálom ezt a hülye vagdosást.az hagyján de az olyan dolgokat még ki is retusálják...hát ez szánalmas így semmi értelme az egésznek..de sebaj,ott a youtube igaz angol felirattal de nekem jo mert értem.nem mindenkinek dehát ez van...NARU4EVER/NINJA rulZ --Kakashi Sensei--=^^=
TrixieRyuu
beküldve: 2007-12-07 19:47:30
(#276) Én nem régen láttam a Naruto első sorozatát.
Nagyon megszerettem ezt az animét, már alig várom, hogy a folytatást is sikerüljön megnéznem. A zenék az elején, a végén és közben is nagyon találóak, ezt különösképpen szeretem benne.
Nagyon megszerettem ezt az animét, már alig várom, hogy a folytatást is sikerüljön megnéznem. A zenék az elején, a végén és közben is nagyon találóak, ezt különösképpen szeretem benne.
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
beküldve: 2007-12-07 19:27:57
(#275) bocsika! Bocsika!
az előző hozzászólásom tekintsétek tárgytalannak, most látom, hogy rosszz oldalba olvastam bele...
az előző hozzászólásom tekintsétek tárgytalannak, most látom, hogy rosszz oldalba olvastam bele...
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
egy ideje szúrja ez a szememet, szal leíromXD
kis felcserélés volt, ugyanis aki narutóba zárta a démont, a faterja, az a 4. hokage, és a 3. volt az öreg csak kijavítom, mert egy kicsit idegesítettXD
kis felcserélés volt, ugyanis aki narutóba zárta a démont, a faterja, az a 4. hokage, és a 3. volt az öreg csak kijavítom, mert egy kicsit idegesítettXD
Igen én is épp ezt akartam írni, hogy a 3. Hokage akkor halt meg, amikor Orochimaruval harcolt (ő volt az öreg). A 4. Hokage volt a fiatal szőke, aki akkor halt meg fiatalon, amikor Kyuubival harcolt Konoha védelmében, és Narutoba zárta a démont.
beküldve: 2007-12-04 22:42:21
(#273) Hűűű hát nekem a fordítssal is vannak néhol gondjaim..de egy konkrétumot tudok igy hirtelen, a Neji vs. Hinata meccset...ott egy Bunkooooo parasztnak állítják be Nejit... de tényleg....ennyire a japánban sem fajult el
és a jetix fórumot megnézném....abból okulva ,hogy pár narutos rámszabadult emtom honnan és én nekem lkell felvilágosítani őket dolgokról pl.: mi az a Rasengan meg ilyenenek...egy embert már át is neveltem a Japántra a másik kettő meg amától nézi vegyesen n_n
és a jetix fórumot megnézném....abból okulva ,hogy pár narutos rámszabadult emtom honnan és én nekem lkell felvilágosítani őket dolgokról pl.: mi az a Rasengan meg ilyenenek...egy embert már át is neveltem a Japántra a másik kettő meg amától nézi vegyesen n_n
És te vagy a népek felszbadítója
Mondjuk sztem ius jobb a japán
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-10-23 19:10:47
(#271) Hűűű hát nekem a fordítssal is vannak néhol gondjaim..de egy konkrétumot tudok igy hirtelen, a Neji vs. Hinata meccset...ott egy Bunkooooo parasztnak állítják be Nejit... de tényleg....ennyire a japánban sem fajult el
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Szerk: Trisa 2007-10-23 19:12:01
Sokat nem vesztetél ,sőt ha teheted meg se nézd. Igy eltolni valamit ,nem is értem pedig olyan jó szinkronokat csinálnak egyébként.
Hát mivel nincs Jetixem nem hiszem, hogy meg tudnám nézni.
Egyébként sem akarom elrontani az eddigi tapasztalataim...én sokáig az Rtl 2-n néztem és meg voltam elégedve vele (na ja, leszámítva hogy ott is darabokra vágott verziót adtak ...) De a szinkronok nálam rendben voltak...talán Kisamenek picit fiatalos hangot adtak a korához. A kinézetéhez képest meg lágy volt. viszont Itachi hangja meg jobban tetszett a japánnál.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Hát én még nem láttam a Jetixen Narutot, szóval nem tudom milyen a szinkron meg a fordítás, meg minden...de ha szinte mindenki cikizi, akkor ott már lehet vmi..
persze örüljünk, hogy van, de ha már megveszünk egy darabokra vágott sorozatot , akkor a maradékból kéne a legjobbat kihozni, mondjuk azzal hogy odafigyelnek a szinkronokra meg ilyenek.
persze örüljünk, hogy van, de ha már megveszünk egy darabokra vágott sorozatot , akkor a maradékból kéne a legjobbat kihozni, mondjuk azzal hogy odafigyelnek a szinkronokra meg ilyenek.
Sokat nem vesztetél ,sőt ha teheted meg se nézd. Igy eltolni valamit ,nem is értem pedig olyan jó szinkronokat csinálnak egyébként.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!