Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto anime
beküldve: 2008-10-02 20:01:01
(#676) hi all (helo mindekinek)xd
Én itt még ujj arj vok de nagyon szeretem a narutot és az öszes részt láttam remélemm itt többet is megtudhatok és még egyszer hello
Én itt még ujj arj vok de nagyon szeretem a narutot és az öszes részt láttam remélemm itt többet is megtudhatok és még egyszer hello
beküldve: 2008-09-30 18:50:02
(#674) Upsz elírtam.nem 30 hanem 40 rész gome na sai
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-09-30 18:49:19
(#673) Énis hallottam hogy a con-on bejelentették a projekteket és újraszinkronizálva vágatlanul leadják a narutot.EZAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!Hmm...ha úgy számoljuk hogy ez 1 új projekt,és magyar szinkront használnak,akk szentem első hullám(bleachet is figyelembe véve) kb 30 rész lesz.Namármost.Ha takarékosak akk heti 1-2 rész lesz,ha nem akk minden nap 1 vagy 2.így számolva,az 1. esetben 40 hét alatt menne le az első adásidény,ami idő alatt,megvehetnék a 2. hullámot és szinkronizálhatnák is,így nem törik meg a hullám.ha viszont napi 1-2 rész(hétköznaponta) akk az már 4-8 hét ami idő alatt nem non lehet mit kezdeni...De gondolni kell a csatornának a fanokra is...Hát...Én azt mondom az 1. verzió lenne jó (Mielőtt bárki szidna,illetve lehülyézne,vagy ezt 100%-ig igaznak tartaná(amit leírtam) akk közlöm vele:EZ CSAK 1 FELTEVÉS,AMI A SAJÁT GONDOLATMENETEM!!!!szal please senki se szidjon engem ha nem így lesz)
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Gondoltam hátha hatévesek és járnak errefelé és nehogy már miattam álljanak meg a növésben, csak mert hallanak valami durvább szitokszót.
hát ez naon nagy egyre szimpibb vagy nekem meg is nézem mán a profilodat am meg ajánlom a hatéveseknek h kerüljenek,mert kisgyerekfóbiám van édes kicsi 6 éves hugocskámnak köszönhetően úgyhogy aki még nem múlt el 8,az messzire kerüljön mert kiakadok
:D
Nem tudja valaki hogy mikorra várható az Animax-no a Naruto???
én mintha azt olvastam volna valahol, h december 1-re.
Don't forget to remember me.
beküldve: 2008-09-30 17:05:34
(#670) Nem tudja valaki hogy mikorra várható az Animax-no a Naruto???
"Alkímiában mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk élnek a világ legszebb fangirl-jei! AnimeCon, én így szeretlek!" -NyaCon 2009 cosplay performance, Fullmetalt, bírod?
Gondoltam hátha hatévesek és járnak errefelé és nehogy már miattam álljanak meg a növésben, csak mert hallanak valami durvább szitokszót.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Feleslegesen tépem itt a számat? A spoiler-tag azért van, hogy használjuk! Irgum-burgum!
Irgum-burgum! ez de lol! utoljára nagymamám mondta nekem amikk 6 éves voltam de lol! már be ne sértődj mert abból kapok eleget egyik barátnőmtől mert ő mindenért besértődik,szal pls ne sértődj be mert akk padlón leszek
beküldve: 2008-09-22 19:08:53
(#667) Feleslegesen tépem itt a számat? A spoiler-tag azért van, hogy használjuk! Irgum-burgum!
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-09-22 16:58:32
(#666) A célzásokat értem és köszi a felvilágosítást is!!
Kedves mangakukac!
az a helyzet h olvasom a mangát, és meg is van mind, de az eddigi kötetekből marhára nincs szó arról h ki Naruto apja. És nekem netem sincs, így nem tom letölteni se, és a barátaim sem szeretik az ilyeneket. Így( kérdezem én) mégis honnan tudhatnám pntosan, hogy ki naruto apja?!
Azért köszönöm a válaszokat.
Kedves mangakukac!
az a helyzet h olvasom a mangát, és meg is van mind, de az eddigi kötetekből marhára nincs szó arról h ki Naruto apja. És nekem netem sincs, így nem tom letölteni se, és a barátaim sem szeretik az ilyeneket. Így( kérdezem én) mégis honnan tudhatnám pntosan, hogy ki naruto apja?!
Öhömm,öhömm...pl abban a részben mikor Jiraya harcol Peinnel,akk lepereg előtte hogy Yondi az ő könyve főszereplőjéről nevezi el a fiát de nembaj...még mondja is oh ezt ne,csak ramen evés közben jutott eszembe ez a név erre azt mondja naruto anyja hogy ez egy szép név meghogy reméljük olyan kitartó lesz mint a könyved főszereplőja bla bla...stb..szal ennyi
állítólag divat volt hogy az Apa imádott fiába zárja a nagy csúnya szörnyeken lásd Gaara vagy Naruto ^^ szerintem...
de a negyedik azért narutóba zárta, h később hősként tiszteljék, mert h ő őrzi a rókadémont. csak nem úgy alakultak a dolgok...
Don't forget to remember me.
beküldve: 2008-09-22 16:28:09
(#663) állítólag divat volt hogy az Apa imádott fiába zárja a nagy csúnya szörnyeken lásd Gaara vagy Naruto ^^ szerintem...
I my dreams I can fly (:
beküldve: 2008-09-22 15:02:04
(#662) A célzásokat értem és köszi a felvilágosítást is!!
Kedves mangakukac!
Kedves mangakukac!
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "