Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto anime
beküldve: 2008-11-09 20:10:25
(#766) Szentem 1-2 fejezet múlva megtudjuk:kakashi meghalt
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2008-11-09 20:10:38
beküldve: 2008-11-09 19:42:43
(#763) Nem tudjátok, hogy kakasi maszkja alatt mi, van, mert tudom, hohy egy másik masz, mert láttam azt a részt, de akkor is miért is van egyáltalán maszk rajta?
beküldve: 2008-11-08 11:11:09
(#762) Mi pontosan az alábbi felsorolt okok miatt nézzük az EREDETIt, magyar felirattal. Vagy épp angollal, mikor hogy jön... Meg hát, lássuk be: ha Naruto japán vagy magyar hangja között kéne választani, háááát...
Kolombusz felfedezte Amerikát, de azt hitte, valahol Ázsia partjainál hajózgat. Hát ennyit a földrajzi ismeretekről...
beküldve: 2008-11-08 10:13:52
(#761) Nem, egyszerűen csak töketlen a gyerek.
Vagy ez, vagy a másik
no pussy, just the dicks
Nem, egyszerűen csak töketlen a gyerek.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Na már most,a lába között nincs semmi...
Részleges rejtőzködés no jutsu!
no pussy, just the dicks
MIkor naruto vécézik,van kép amin széttárja a lábát,és nincs rajta gatya.Na már most,a lába között nincs semmi...Van sajnálatos hiányosságai vannak a fiúnak,vagy Kishi-samának nem jutott eszébe okosabb cenzúra
Ezt észre se vettem
beküldve: 2008-11-05 18:53:35
(#756) hát hát !
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
beküldve: 2008-11-05 18:45:43
(#755) beküldve: 2008-10-31 18:40:36
(#754) rudom,de ebben van valami.Naruto-nak úgy jutott eszébe a kígyóból való kijáts(lásd halál eredejében) hogy emlékezett arra,ahogyan hánytak.Amgy észrevettem valamit az első kötetben:MIkor naruto vécézik,van kép amin széttárja a lábát,és nincs rajta gatya.Na már most,a lába között nincs semmi...Van sajnálatos hiányosságai vannak a fiúnak,vagy Kishi-samának nem jutott eszébe okosabb cenzúra
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Hát igen,vágogatás 4ever.Amgy azt is kivágták,amikor sasuke meg naruto iszonyatosan zabál Tazuna-éknál,és hánynak.addig van benne,hogy egymásranéznek és kész.a hányást viszont kivágták.
ez nem meglepö....még egy csomó mindent fellehetne sorolni...
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
beküldve: 2008-10-30 21:24:52
(#752) Hát igen,vágogatás 4ever.Amgy azt is kivágták,amikor sasuke meg naruto iszonyatosan zabál Tazuna-éknál,és hánynak.addig van benne,hogy egymásranéznek és kész.a hányást viszont kivágták.