Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto anime
Visszakézből szájon vágni nem lényegre törőbb? x)
Nem. Az miért jó? Ezeknek direkt az a céljuk h idegesítsenek, ezért csinálják...
Ha szájon vágom akkor sikerült neki...
Okos enged, szamár szenved
MIANEVED?!
én is megnézem de remélem jo lesz amugy inkább nézem felíratal meg japán szinkronal de érdekel hogy mijen lesz
nekem meg van DVD-n az összes része
japán magyar v angol szöveg és a fleiratokkal is ugyanez barátnőm bátyja kiírta nekem csupán 11 DVd xD
nekem is megvan de most inkább a shippuuden érdekel
BANKAI:"hihio Zabimaru"
Őszintén?
1. Ránéznék
2. Felvonnám a szemoldököm
3. Mosoly
4. Kitörne belőlem a röhögés
5. Oda vetném: "Ügyes vagy, jól van! Büdös animációs film, ejha tudsz valamit"
6. Elfordulnék és beszélgetnék tovább
7. Profit?
Visszakézből szájon vágni nem lényegre törőbb? x)
beküldve: 2008-12-09 21:40:01
(#823) nemjó,az csak 4.-nek jó
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Ti hogyan reagálnátok hogy ha az egyik barátnőmmel a narutoról beszélgetek és a másik oda jön és azt mondja : a büdös anime. Ha???
Őszintén?
1. Ránéznék
2. Felvonnám a szemoldököm
3. Mosoly
4. Kitörne belőlem a röhögés
5. Oda vetném: "Ügyes vagy, jól van! Büdös animációs film, ejha tudsz valamit"
6. Elfordulnék és beszélgetnék tovább
7. Profit?
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-09 21:11:19
(#821) De kár, hogy nincs meg nekem a Naruto dvd. Most kérdezek valamit: Ti hogyan reagálnátok hogy ha az egyik barátnőmmel a narutoról beszélgetek és a másik oda jön és azt mondja : a büdös anime. Ha???
én is megnézem de remélem jo lesz amugy inkább nézem felíratal meg japán szinkronal de érdekel hogy mijen lesz
nekem meg van DVD-n az összes része
japán magyar v angol szöveg és a fleiratokkal is ugyanez barátnőm bátyja kiírta nekem csupán 11 DVd xD
×.musz.musz.×
beküldve: 2008-12-08 20:09:04
(#819) én is megnézem de remélem jo lesz amugy inkább nézem felíratal meg japán szinkronal de érdekel hogy mijen lesz
BANKAI:"hihio Zabimaru"
beküldve: 2008-12-08 19:56:42
(#818) heh,azt hittem a csatorna fogott ki rajtam,ztán rájöttem,hogy van kompromisszum.Szerdán,én Dr. House-t nézek,majd szombat hajnali 00:15-kor és 35-kor pedig megnézem az ismétlést.Éjjel,kimerülten meg biztos nem fog zavarni,a szinkron
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-12-08 19:09:09
(#817) De szerintem ebben van igazság, ha már mindenki annyira várta!!! Akko adjunk neki egy eséjt úgy is van már pár nap 1 vagy 2. ÚGY HOGY FEL A FEJJEL!!!!! ÉS NE GONDOLJUNK ROSSZRA! Ha elcseszték akko elcseszték. Akkó tovább nézzük az interneten azt jó van.
Szerk: Fan 2008-12-08 19:11:26
beküldve: 2008-12-08 19:06:01
(#816) Meg aztán ha szar is lesz a szinkron (kívánom, hogy ne olyan legyen) akko is MEG KELL NÉZNEM AZ ELSŐ KÉT RÉSZT. ha má ennyit vártam rá.
beküldve: 2008-12-06 19:37:49
(#815) Jaj ne, ezzel a reményhalos dologgal a volt matektanárom szokott poénkodni XD Úgy tűnik, ez a tanárok kedvenc vicce XD
Na de már csak pár nap, és megtudjuk, hogy mennyire lett rossz a Naruto szinkronja (mert hát a japánnál, vagyis az eredetinél jobb nem lehet )
Na de már csak pár nap, és megtudjuk, hogy mennyire lett rossz a Naruto szinkronja (mert hát a japánnál, vagyis az eredetinél jobb nem lehet )
"Az emberekből általában nem az erő hiányzik, hanem az akarat."
beküldve: 2008-12-06 10:51:58
(#814) hátja...a szomorú igazság az,hogy az eredetinek nem érhet semmilyen szinkron a nyomába ='(
de azért én még reménykedem hogy az új szinkron legalább közelebb araszol a japánhoz
ahogy a magyartanárom szokta volt mondani: "a remény hal meg utoljára" xD
de azért én még reménykedem hogy az új szinkron legalább közelebb araszol a japánhoz
ahogy a magyartanárom szokta volt mondani: "a remény hal meg utoljára" xD
:D
A japán szinkron valami félelmetesen jó. Remélem, ha egyszer kiadják itthon DVD-n, az is rajta lesz.
Egyetértek, szerintem is jó Ha kiadják szerintem tuti rajta lesz, az anime dvd-ken általában a magyar meg a japán szinkron van rajta.
Ha ahhoz képest összehoznának egy korrekt magyar szinkront, az már bőven szép munkának számítana.
Újfent egyetértek, de a szinkront hallgatva gyakran az az érzésem, hogy meg sem hallgatták az eredetit Tisztelet a kivételnek!!
"Az emberekből általában nem az erő hiányzik, hanem az akarat."
beküldve: 2008-12-06 10:06:25
(#812) A japán szinkron valami félelmetesen jó. Remélem, ha egyszer kiadják itthon DVD-n, az is rajta lesz. Ha ahhoz képest összehoznának egy korrekt magyar szinkront, az már bőven szép munkának számítana.
"Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még annál is szebb."