Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto anime
hát figyeljetek...egyszerű..Naruto pasiból van
sajnálom szegény Hinatát ilyen kis majomba zúgott bele
de azért szép pár!
sajnálom szegény Hinatát ilyen kis majomba zúgott bele
de azért szép pár!
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
Ezen én is sokat gondolkodtam már. Igazából szerintem a természete is ilyen, meg ha megfigyeled, minden shounen főszereplő ilyen, nem csak Naruto... Bár a lányok se jobbak ilyen téren
beküldve: 2010-01-09 19:41:33
(#1019) Naruto alapból ilyen vak vagy csak nem veszi észre Hinata viselkedésén azt, hogy bele van zúgva Narutoba?
Ramen evő izomerő
tény hogy néha gyerekes
de hát ettől jó..hogy néha kicsit felszabadultabb abba viszont igazad van hogy a shippu annyiba jobb hogy ott már kicsit talán felnőttesebben viselkedik
shikamaru..hmm..igen-igen ő tényleg jó!
kb mint egyik bátyám..ő is olyan lusta mint ő
kulcstartót én is akarok majd!
mondjuk én jobban bírom a Lee-t meg a Kakashit de azért Shikamaru ellen se tiltakozok
de hát ettől jó..hogy néha kicsit felszabadultabb abba viszont igazad van hogy a shippu annyiba jobb hogy ott már kicsit talán felnőttesebben viselkedik
shikamaru..hmm..igen-igen ő tényleg jó!
kb mint egyik bátyám..ő is olyan lusta mint ő
kulcstartót én is akarok majd!
mondjuk én jobban bírom a Lee-t meg a Kakashit de azért Shikamaru ellen se tiltakozok
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
beküldve: 2010-01-04 20:37:21
(#1017) De én tényleg megőrülök néha tőle, olyan gyerekes, és hülye ésés érted... Azért tetszik jobban a shippu, mert már kicsit megemberelte magát, kezd felnőni lassan. Amúgy, furcsamód valahogy magamat látom benne, mégha nem is ilyen szélsőséges helyzetben, de szerintem hasonlít rám
Viszont Shikamaru-t kedvelem a legjobban, és egy csomó szokását átvettem. Énis olyan lusta disznó leszek már, és nem érdekel lassan semmi.
A mondomagazin honlap egyik forumjában sok szó esett erről, bár nem konkrétan a Naruto kapcsán, de most, és nem itt fejtem ki.
Viszont Shikamaru-t kedvelem a legjobban, és egy csomó szokását átvettem. Énis olyan lusta disznó leszek már, és nem érdekel lassan semmi.
Egy kulcstartót is beszereztem
Szerk: Merchior 2010-01-04 20:38:42
a megfogalmazás jó
egyébbként én is úgy vagyok vele hogy ez az anime nagyon élethű mintha igaz történetre alapulna!!Mert sok ilyen gyerek lehet mint pl a Naruto! Nem lehet valami király ha nincsenek szüleid..főleg ha valami olyan miatt 'utasítanak el' amiről te nem is tehetsz! Kiskorába meg milyen lehetett már neki hogy azt se tudta miért mégis mindenki olyan'hidegen nézett rá'(hogy őt idézzem) Ez volt az egyik dolog amiért beleszerettem ebbe az animébe mert olyan 'igaz alapja van' meg a történet is jó
egyébbként én is úgy vagyok vele hogy ez az anime nagyon élethű mintha igaz történetre alapulna!!Mert sok ilyen gyerek lehet mint pl a Naruto! Nem lehet valami király ha nincsenek szüleid..főleg ha valami olyan miatt 'utasítanak el' amiről te nem is tehetsz! Kiskorába meg milyen lehetett már neki hogy azt se tudta miért mégis mindenki olyan'hidegen nézett rá'(hogy őt idézzem) Ez volt az egyik dolog amiért beleszerettem ebbe az animébe mert olyan 'igaz alapja van' meg a történet is jó
Szerk: Hisa-chan 2010-01-04 20:32:55
beküldve: 2010-01-04 20:27:21
(#1015) Kicsit érdekes megoldás volt ez a négynapos maraton, ami még ma is folytatódik, bár nem olyan jelleggel. Mondjuk én néztem, nem is fogom, későn van az már, meg láttam is már, meg háth én nem szimpatizálok a szinkronnal.
Más.: Valahogy teljesen magával ragadott ez a világ, nem tudom, de én valahogy azonosulni tudtam ezzel az animével. És nem ez az első. Bár néha az jut eszembe: Naruto, te nemnormáliselmebeteg hogy lehetsz ilyen??
A nyilvánvaló dolgok észre nem vételétől, ami gyakran van az "elfogultság" (vagy melyik szót keresem??? ) miatt. Ilyenkor képes lennék arcon rúgni!!! Gondolok itt Hinatára. Vagy egy másik megközelítés: Odáig van Sakuráért, mégis olyan furcsán (talán bunkón?) viselkedik vele.... Bár ez már afféle elcsépelt, uncsi, snassz, megszokott fanduma, nem?
Más.: Valahogy teljesen magával ragadott ez a világ, nem tudom, de én valahogy azonosulni tudtam ezzel az animével. És nem ez az első. Bár néha az jut eszembe: Naruto, te nemnormáliselmebeteg hogy lehetsz ilyen??
A nyilvánvaló dolgok észre nem vételétől, ami gyakran van az "elfogultság" (vagy melyik szót keresem??? ) miatt. Ilyenkor képes lennék arcon rúgni!!! Gondolok itt Hinatára. Vagy egy másik megközelítés: Odáig van Sakuráért, mégis olyan furcsán (talán bunkón?) viselkedik vele.... Bár ez már afféle elcsépelt, uncsi, snassz, megszokott fanduma, nem?
okés benne vagyok
és a shippuuden is jó
és a shippuuden is jó
azta..
de elhagyatott lett a topic
több mint 1 hónapja nem írt senki?!
pedig a Naruto az nagyon jó anime ám
Csupa-csupa igazság, de én a shippuuden pártját fogom.
Dobjuk fel a hangulatot Hisa!!!!
Megyek Soul Eater topikhoz is rögtön
Szerk: Merchior 2010-01-04 19:59:03
beküldve: 2010-01-02 11:51:33
(#1012) azta..
beküldve: 2009-11-24 16:45:05
(#1011) beküldve: 2009-11-24 16:36:29
(#1010) azt hittem, h a curry of life lesz a mélypont, de nem! rámenkészítés rasengunnal. nem tudom, ezek milyen kábszert tolnak, de KÉREK BELŐLE!!!
-
Dehát Iruka sensei-nek pont azért kell túlélnie a gerincbe-shurikent, mert ráment vesz a kiskukásnak. Ha Ő nem lenne, ki venne szegénynek?
...*fél*
Csalódtam volna benned, ha nem harapsz rá erre a mondatra.
viszont Iruka nem a szupertáp főhős, csak egy nímand aki arra jó, h vegyen ráment a kukásfiúnak
shino mér szemüvegben alszik?
shino mér szemüvegben alszik?
már megbocsájts, de előbb vagy utóbb a csáposhentai valósággá válik. god bless génmanipuláció. ha máshogy nem megy felrobbantok egy atomreaktort. ha volt 2 fejű tehén, akkor ennek is van realitása. és azok a szörnyek legalább meg tudnak halni
"csápos-hentai fan vagy. Abban sincs realitás. Mégsem vered a fejed a falba tőle". nem, azt nem verem
-
Szerk: ∂z 2009-11-16 23:21:26
beküldve: 2009-11-16 23:14:38
(#1007) Na és persze ott van a másik dolog: mindegy, hogya vállad-szemed-gyomrod találja el a támadás, a karakter VÉRT KÖP. Tökmindegy, hol sérül meg, vért KELL köpnie.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.