Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto anime
beküldve: 2010-03-15 12:55:17
(#1052) nem adták ki sajna. nekem meg az lenne a kérdésem, hogy bezárták a szinkronosanime oldalt? me nekem azt irja már 2 napja, h a feblap nem jeleníthető meg. onnan szedtem le megauploaddal a naruto részeket. esetleg valaki tud eredeti japán szinkronos részeknek a letötésének a linkjét megadni? lehetőleg megauploaddal kéne. kössz
beküldve: 2010-03-09 19:08:01
(#1051) A Narutot kiadták magyarul DVDn??
Asumi Uchiha, az én álmomban született Sasuke ikertestvére csak lány, Asumi a fiatalabb
beküldve: 2010-03-09 15:00:51
(#1050) Én egyszer néztem bele a német szinkronosba, de meg fogott.
Már mint nem a szinkron hanem az anime
Jó ez így ahogy van
Legalább nem késem le az egészet csak az opening-jét =)
+ van min agyalnom, hogy mi lesz a kövi részben
Már mint nem a szinkron hanem az anime
Jó ez így ahogy van
(szerintem)
Legalább nem késem le az egészet csak az opening-jét =)
+ van min agyalnom, hogy mi lesz a kövi részben
Ramen evő izomerő
Szerk: ferc 2010-03-09 15:01:56
hát igen ez a uj szinkron nem a legjobb de nézhető
Hát az lehet, de inkább ez, mint a JETI-xes!
Bátyja, de lassan adja az ANImeMAXimum... Ezzel a sebességgel egy vámpír életkora is kevés lenne, mire a végére érnek
Egy vámpír 5-6 száz évig él...
igen ez nagyon rossz hogy hetente 1 rész de nem is régen
volt mikor minden nap volt Animaxon
Hát az lehet, de inkább ez, mint a JETI-xes!
Bátyja, de lassan adja az ANImeMAXimum... Ezzel a sebességgel egy vámpír életkora is kevés lenne, mire a végére érnek
Egy vámpír 5-6 száz évig él...
szerintem érdemes meg nézni a animexen mert akor izgulsz hogy mi lessz a jövő heti részbe
De minek, ha már bőven a Shippuudent nézed, a szinkrontól meg feláll a szőr a hátadon? (márhogy nekem)
szerintem érdemes meg nézni a animexen mert akor izgulsz hogy mi lessz a jövő heti részbe
De minek, ha már bőven a Shippuudent nézed, a szinkrontól meg feláll a szőr a hátadon? (márhogy nekem)
De azért az sem rossz néha hogy egy kicsit előre haladsz.
És megtudod a történet folytatását.
És megtudod a történet folytatását.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Szerk: Moderátor 2010-02-20 12:45:16
beküldve: 2010-02-19 20:27:54
(#1044) szerintem érdemes meg nézni a animexen mert akor izgulsz hogy mi lessz a jövő heti részbe
Nem hinném,hogy találsz kimondott angol szinkront hozzá.Meg ha az ember alapból tud angolul,akkor a felirat bőven elég,hidd el,hogy az angol szinkron vmi borzalom.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-02-15 18:56:02
(#1042) *A fórumszabályzat tiltja a warezolást. A moderátor*
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Szerk: Moderátor 2010-02-20 12:46:55
beküldve: 2010-02-12 18:41:59
(#1041) Hy!
Azért írok, met letölöttem Naruto animet japánul angol felirattal és hogy esetleg vhonnan le lehetne-e tölteni csak az angol szinkront hogy dual audioba megcsináljam?
Azért írok, met letölöttem Naruto animet japánul angol felirattal és hogy esetleg vhonnan le lehetne-e tölteni csak az angol szinkront hogy dual audioba megcsináljam?
deidaranak nincs semmi a xemevel..csak azert viseli azt az izet az egyik xemen h azt a xemet kimeli s tartogassa h majd tudjon ellenalni itachi sharinganjanak mert leakarja ot gyozzni..
ennyi..
:P
amugy meg van egy kerdesem..
emberek csak en latom mintha tenten odalenne lee-ert..
a shippuudenben vannak pillanatok amik mintha azt sugnak..
ennyi..
amugy meg van egy kerdesem..
emberek csak en latom mintha tenten odalenne lee-ert..
a shippuudenben vannak pillanatok amik mintha azt sugnak..
*Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
Szerk: Moderátor 2010-02-20 12:47:15
beküldve: 2010-02-07 17:23:45
(#1038) Három okkal írok újból ide.
Az első: Hogy legyen itt is valami a történés.
A második: Egy kérdés: Deidara hogy szerezte a bal szemén lévő akármit, vagy az a szeme, vagy miaz?
A harmadik: Kezdem felfogni, amit a múltkor nem. A véleményem pedig az, hogy ez így jó, mert látni kell, hogy hol harcolnak, meg azt is, hogyan viselkednek a felek a harc előtt, közben és után. Ez így jó
Az első: Hogy legyen itt is valami a történés.
A második: Egy kérdés: Deidara hogy szerezte a bal szemén lévő akármit, vagy az a szeme, vagy miaz?
A harmadik: Kezdem felfogni, amit a múltkor nem. A véleményem pedig az, hogy ez így jó, mert látni kell, hogy hol harcolnak, meg azt is, hogyan viselkednek a felek a harc előtt, közben és után. Ez így jó
Szerk: Merchior 2010-02-07 17:25:59
beküldve: 2010-01-19 20:26:16
(#1037) Nos ezt most se nem értem, se nem tűnt fel
De mostmár nekiülök nézni, nem tudok egész héten csak vámpírozni....
De mostmár nekiülök nézni, nem tudok egész héten csak vámpírozni....