Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto anime
beküldve: 2010-09-18 19:04:28
(#1112) És egyébként van másik fórum ami a a Naruto Shippuuden néven fut és ezek amiket írtok a most aktuális részekből vannak ha a filler story-t nem nézzük , és szerintem ezeket oda kéne írni és akkor is kell a spoiler gomb.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
beküldve: 2010-09-18 17:30:06
(#1111) Emberek, a Spoiler gomb szerintetek dísznek van???
Biztos sokan örülnek,hogy írogatjátok,hogy mikor mi történik...
pfff
Biztos sokan örülnek,hogy írogatjátok,hogy mikor mi történik...
pfff
Azé MER FÁN:D
beküldve: 2010-09-18 16:07:22
(#1110) jiraya nem menekül meg. csak az egész falu. és az utánavaló részen amikor narutot végre elismeri az egész falu na azon sírtam.
*Toronyidézet törölve. Hiányzó spoiler pótolva. A moderátor*
"Itachi megbűnhődött a tetteiért. Sasuke meg csak bűnhődött... A tettei még csak most jönnek.
Szerk: Moderátor 2010-10-05 13:17:13
beküldve: 2010-09-13 19:36:35
(#1108) mutkor láttam az indavidin 1 olyat, hogy naruto 30 kalóz. 5perc mert ő csak azt vette fel amikor eksön van, abból arészből amikor orocsimarcsi az átokpecsétet adja. 5 PERCES LOL.
És most jönn a legjobb: vérzik a busz...
beküldve: 2010-09-13 19:32:46
(#1107) Naruto átmegy a csapattal (neji,tenten) scooby_dooba pár filler epizódig(160-). szerintem kishimoto orra alá kéne dugni a fillereket hogy engedélyezze azokat, mer ez téleg naon szar.
És most jönn a legjobb: vérzik a busz...
beküldve: 2010-08-29 18:20:59
(#1106) Szerintem a Jetixes verzió nagyon béna volt... Mindent kivágtak belőle, amit ők "erőszakosnak, vagy fölöslegesnek" találnak: azaz a legjobb részeket...
Ez igaz nem volt a jetixes változata valami jó.
Én egyetértek veled.
Kakashi4ever
beküldve: 2010-08-26 17:26:37
(#1104) Szerintem a Jetixes verzió nagyon béna volt... Mindent kivágtak belőle, amit ők "erőszakosnak, vagy fölöslegesnek" találnak: azaz a legjobb részeket...
Egy is bőven elég lenne...
Na igen, max. kettő, egy-egy az animének és a mangának, de ezeken belül nyugodtan lehetne az első és a második sorozatot is egybe tárgyalni.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Remélem hasznos infó volt
Igen,az,köszönjük szépen!
Mint amikor a Bud Spencer,Terence Hill filmben,a "Különben Dühbe jövünkben",amikor a rosszfiúk elhozzák Terencéknek a kis sárga-piros Buggy-t: köszönjük szépen!
Spoiler gombot ismered amúgy?
Egyébként megkérdem már,minek van 3 darab Naruto topik? Van Naruto,Naruto anime és van a Shippuuden manga (spoiler veszély).
Egy is bőven elég lenne...
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-08-21 07:33:26
Hasznos volt igen.
Kb. k*rvára fog neki örülni az, aki még nem tart itt....
Spoiler gomb esetleg ?
Kb. k*rvára fog neki örülni az, aki még nem tart itt....
Spoiler gomb esetleg ?
MIANEVED?!
A shippuuden-ben meghal amikor a Pein-ek ellen harcol,de a 174-es rész végén a kövi rész bemutatójában azt mutassa h majd Nagato,a Rinnegan használója vissza hozza.Azt hiszem még Jiraya is megmenekül.
Remélem hasznos infó volt *Toronyidézet törölve. Hiányzó spoiler pótolva. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-10-05 13:18:40
beküldve: 2010-08-05 00:04:18
(#1099) Én láttam az összeset ami jelenleg van, és bátran mondhatom japánul a legjobb...(magyar felirattal persze)
De nem rossz magyarulsem...
De nem rossz magyarulsem...
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
beküldve: 2010-07-15 11:18:57
(#1098) Lehet tudni már valamit a Naruto DVD-ről?
"We fear that which we cannot see"