Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto anime
Ősszel?Csak őssze lesznek új részek?
Igen, csak akkor, ha nem lesz csúszás. Legalábbis én így gondolom, mert most elkezdték ismételni, és akkor valószínűleg végigadják, és ha elérnek 104-ig, utána lesz a folytatás.
beküldve: 2010-07-11 22:20:23
(#1096) hello pls vki küldjön egy linket ahol le tudom szedni a naruto első pár évadát magyar szinkronal mert unoka tesom nem tudja el olvasni a fel íratot elöre köszi
beküldve: 2010-06-16 12:45:34
(#1095) jah igen aztán jön egy kis Naruto vs Sasuke aztán Kakashi elrepti őket ..na azt várom
és én is csaodálkoztam a futógyereken amikor leszedte a lábsúlyt
és én is csaodálkoztam a futógyereken amikor leszedte a lábsúlyt
Mert? Most mivan? Nem adják tovább? Jövőhéten lesz a 105+106. Oszt utána? Szünet? Ismétlés? Lemaradtam
Azt tudom, hogy a héten hetvenvalanyadikat adták, értetlenkedtem is magamban egy sort.
Azt tudom, hogy a héten hetvenvalanyadikat adták, értetlenkedtem is magamban egy sort.
Szerk: Merchior 2010-06-12 18:27:22
Én úgy tudom Facebookon azt mondták, hogy elírás történt, és 53-től fogják ismételni a részeket, és ősszel várható a folytatás.
Ősszel?Csak őssze lesznek új részek?
beküldve: 2010-06-12 17:03:44
(#1092) Én úgy tudom Facebookon azt mondták, hogy elírás történt, és 53-től fogják ismételni a részeket, és ősszel várható a folytatás.
beküldve: 2010-06-12 15:45:11
(#1091) Ha igaz amit a csatorna oldalán láttam, nincs okotok aggódni, jövő héttől megint a futóversennyel folytatódik. Ezt két részt ki kellett hagyniuk, úgyhogy nem ismételve lettek, hanem pótolva, hogy miért itt arra csak azt tudom saccolni, hogy a 104. rész évadzáró volna, ahogy az 52. is volt... Azt hiszem.
Amúgy ezekre a részekre azóta vártam, hogy meghallottam, hogy ki Gaara hangja. Nem csalódtam, abban ahogy ordítozott
"Uchiha Sasuke, te félsz tőlem! Te vagy a zsákmány! A prédááám!"
Amúgy ezekre a részekre azóta vártam, hogy meghallottam, hogy ki Gaara hangja. Nem csalódtam, abban ahogy ordítozott
"Uchiha Sasuke, te félsz tőlem! Te vagy a zsákmány! A prédááám!"
Hatalmasságom túlszárnyalja az Isteneket!
beküldve: 2010-06-12 10:16:28
(#1090) totál ki akadtam amikor megláttam hogy ismétlik a részeket nem értem miért nem tudják tovább leadni
beküldve: 2010-06-12 09:13:36
(#1089) megőrülök már megint Avar rejtek megtámadásától adják
így mire vége lenne én már vén tata leszek máshol meg nem tom nézni mert a netem befagy ha rámék az oldalra ahol töménytelen anime van a youtuben meg rosz a kép és nem is minden rész vann fenn
Ramen evő izomerő
beküldve: 2010-06-04 19:49:56
(#1088) a naruto 130. részének második darabjának 3. perce körül szerintem egy tv van sasuke szobájában
rémeket látok vááááááá
rémeket látok vááááááá
És most jönn a legjobb: vérzik a busz...
beküldve: 2010-06-03 14:31:46
(#1087) Ahogy elnéztem Naruto is bevett a szerből párat.
tehetettlen naruto-->sakura bajban=> piff puff búvár nindzsák kiütve->sasuke úszik a vízben naruto fut a vizen-->megbotlik és a partig repül sakurával XD
de a lélegeztetés nem jött össze neki XD
tehetettlen naruto-->sakura bajban=> piff puff búvár nindzsák kiütve->sasuke úszik a vízben naruto fut a vizen-->megbotlik és a partig repül sakurával XD
de a lélegeztetés nem jött össze neki XD
Ramen evő izomerő
hol nézitek a narutot???
Én letöltöm a részeket, de indavideón fent van (magyar felirat+japán hang)
Sakura nem tudom, mit szedhet, hogy ilyen erős XD De tesi előtt szívesen beszednék belőle párat
Szerk: _gabi 2010-05-31 20:52:46
beküldve: 2010-05-31 19:17:06
(#1085) beküldve: 2010-05-29 19:12:25
(#1084) Sakura milyen italt ivott, hogy csak úgy kikapta az árbocrudat?
nekem is adhatna belőle
Azt hittem csak Lee hord mázsás lábsúlyokat, de ez a futó gyerek még nehezebbet hord
nekem is adhatna belőle
Azt hittem csak Lee hord mázsás lábsúlyokat, de ez a futó gyerek még nehezebbet hord
mért halt ki a forum ezen szeglete?
Ramen evő izomerő
beküldve: 2010-05-13 16:02:12
(#1083) Reno W. : Ezeket az eladnák vennék toppicba is írhattad volna:))
am a kitűzők teccenek:))
Segény Kakashi!
am a kitűzők teccenek:))
Segény Kakashi!
"Dattebayo"