Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto anime
beküldve: 2013-01-06 15:49:45
(#1162) A teljes Jetix-es Narutót nagyon durván megvágták. Sajna. Semelyik epizódban nem volt vér, és sok jelenetet is kivettek belőle. És végűl még az Openingeket, és Endingeket is megválltoztatták. Hogy miért?? Mert a Jetix az Amerikai verzíót vette meg, ha jól tudom...
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
Szerk: Moderátor 2013-01-21 14:52:04
beküldve: 2013-01-04 21:44:40
(#1160) A Naruto olyan jó kis anime, én szeretem nagyon.
Épp ma néztem meg újból a legelső részét és a 2., de már hozzá szoktam az animexes szinkronhoz, nekem tetszik vele . /most harapják majd le a fejem xD/
De a Jetixes változatát is megnézem egyúttal, hirtelen olyan volt mintha Naruto helyett Konohamaru bészélne, csak néztem hogy most mi van??? pár perc múlva rájöttem hogy Naruto mégsem némult meg csak olyan a hangja mint egy kisgyereknek.
Érdekes volt...
De a sexy jutsus jeletek haláliak!!!
És a Jetixes kiadásban cenzurázták a jeleneteket, mikor Naruto beveti a sexy jutsut hokage és Konohamaru magántanára ellen csak beájulnak, de a tipikus orrvérzést kivágták.
Épp ma néztem meg újból a legelső részét és a 2., de már hozzá szoktam az animexes szinkronhoz, nekem tetszik vele . /most harapják majd le a fejem xD/
De a Jetixes változatát is megnézem egyúttal, hirtelen olyan volt mintha Naruto helyett Konohamaru bészélne, csak néztem hogy most mi van??? pár perc múlva rájöttem hogy Naruto mégsem némult meg csak olyan a hangja mint egy kisgyereknek.
Érdekes volt...
De a sexy jutsus jeletek haláliak!!!
És a Jetixes kiadásban cenzurázták a jeleneteket, mikor Naruto beveti a sexy jutsut hokage és Konohamaru magántanára ellen csak beájulnak, de a tipikus orrvérzést kivágták.
*Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
Szerk: Moderátor 2013-01-21 14:53:03
beküldve: 2012-04-15 15:50:20
(#1159) Csak az bukott el, aki meghalt, mert amíg él az ember, mindig van lehetősége jóvátenni bűneit.
beküldve: 2012-03-19 21:24:47
(#1157) [Link]
Csinálok egy D-Gray Man FanMade-et! Akit érdekel az nézze meg a blogom!
*Hiányzó OFF pótolva. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2013-01-21 14:54:53
beküldve: 2012-03-09 19:06:10
(#1154) beküldve: 2012-02-05 01:27:22
(#1153) Na a héten véget ért a Narutó az Animaxon. Remélem, és én úgy hallottam, hogy majd jónéhány hónap mulva majd lesz Shippuden. Bár addig még aludni kell jó sokat, én nagyon várom...
beküldve: 2011-12-08 00:21:13
(#1152) Én szeretem a Narutót. Szerintem nagyon jó anime. És annak nagyon örülnék, ha az Animax leadná a movi-kat is. Bár mind megvan, szívesen megnézném a TV-ben is.. De szerintem erre nincs sok esély.
beküldve: 2011-11-17 16:26:47
(#1151) Èn màr szinte nem is nèzem a Naruto-t! Ezek a filler-ek teljesen "belezavarnak" a törtènetbe engem!....Az elejèn mèg egy-kèt filler el megy, de a vègèn az animènak szinte csak az van ès elnyùjtja az egèszet!....Naruto hangja az Animax-os vàltozatban nekem se tetszik, mintha nem is Naruto lenne.......szerintem az egèsz filler-ek nèlkül sokkal jobban àttekinthetöbb lenne.........
A hívott szám jelenleg nem kapcsolható...
Van egy 9éves öcsém. a kedvence a naruto shipuuden felirattal.
Nekem az 5 éves öcsém nézi, és eléggé idegesít, ha nem értem a szöveget a röhögésétől.
*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-12-13 13:13:12
beküldve: 2011-11-05 12:49:16
(#1149) Én szerintem, mint a legtöbb anime esetében: erre is illik, hogy az eredeti japán hangal a legjobb. Végülis az az igazi, az illik hozzá.
A Naruto hangja engem roppant mód idegesít. Bár bevallom, a régi Jetixes változata olyan rossz volt, hogy sejt szinten ölt.
Nekem még a Jetixes el is ment... de ez az Animaxos egyáltalán nem illik hozzá... tök komoly lett tőle O.o
~Kimi wa dare da? Boku wa Lambo! Boku wa dare da? Kimi wa Lambo!~
beküldve: 2011-11-05 10:56:54
(#1147) Van egy 9éves öcsém. a kedvence a naruto shipuuden felirattal.
imádja a sima naruto 102. részét.
valami kakashi maszkos.
imádja a sima naruto 102. részét.
valami kakashi maszkos.
Szerintem a 101. részre gondolsz. Amikor próbálják kideríteni mi van Kakashi maszkja alatt. Nekem is az a kedvencem ^^
A Naruto hangja engem roppant mód idegesít. Bár bevallom, a régi Jetixes változata olyan rossz volt, hogy sejt szinten ölt.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Ez sokkal inkább nevetséges, de nem egészen abban az értelemben, ahogy a készítők akarták. Inkább szánalmas értelemben.
talált, süllyedt.
az openingek, endingek nagyon jók lettek, a grafika jó, az akciójelenetek érthetőek, a magyar hangokkal sincs szerintem probléma, tsunade-ét, nejiét, naruto-ét, sasuke-ét, lee-ét nagyon eltalálták , csak sakura hangja túl felnőttes, komoly lett (szerintem). Ha a fillereket nem számítjuk, majdnem tökéletes lett az átírás!
(-(-(-(-.-)-)-)-) kínai maffia
Szerk: Encsi 吸血鬼 2011-11-04 19:58:13
beküldve: 2011-11-04 15:48:53
(#1143) Azért van olyan anime, ahol a filler is tud szórakoztató lenni ^^ (FMA, Katekyo Hitman Reborn!) ^^ bár ez alól sajna a Naruto nem kivétel... kezdő animésként én viszont végigszenvedtem a sima Naruto összes fillerét O.O
~Kimi wa dare da? Boku wa Lambo! Boku wa dare da? Kimi wa Lambo!~