Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto anime
beküldve: 2010-04-19 19:38:13
(#1067) beküldve: 2010-04-19 18:19:31
(#1066) Valaki látta már az Egy Akatsukis Élete című művet nagyon király és magyar a hang és a készítő is youtub-on nézze meg aki szereti a naruto-t.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Az lehet, hogy nem álom, mert a valóság De amúgy nem értelek, nekem semmi bajom az eredeti hangjával
Hát csak annyi hogy amikor sikít meg mondja hogy naruto!!!!
akkor majdnem megrepednek az ablakok.
Ja. Borzalmas hangja van szentem. Gr...
Az lehet, hogy nem álom, mert a valóság De amúgy nem értelek, nekem semmi bajom az eredeti hangjával
Hát csak annyi hogy amikor sikít meg mondja hogy naruto!!!!
akkor majdnem megrepednek az ablakok.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
beküldve: 2010-04-13 19:40:04
(#1063) egy picit tényleg de ez lehet a Japánoknál természetes...de a tuti én mondom sztem Sai a legjobb
Rosetta-ch@n
beküldve: 2010-04-13 15:15:56
(#1061) Hát igen sakura-nak most olyan férfiasabb hangja van mint ami a karakteréhez illene de a japán sem panaszkodhat mert amikor sikít akkor majd megőrülök szóval az sem valami álom.
beküldve: 2010-04-13 14:50:38
(#1060) Hát Tshunade hangját téll eltolták, de Sakura se panaszkodhat ezzel a mostanival a régebbi jobban illet hozzá.
Ramen evő izomerő
beküldve: 2010-04-12 07:39:02
(#1059) Jajj, gyerekek, mikor lesz ebből shippuuden?!
A múltheti részekhez kapcsolódva, szerintem Tsunade szinkronját nagyon nem találták el . Eddig sem voltam egy szinkronbolond, de legyen megmondva, hogy egyes karakterekhez passzol a magyar hang is. A 3. Sannin néni nálam nem ilyen.
A múltheti részekhez kapcsolódva, szerintem Tsunade szinkronját nagyon nem találták el . Eddig sem voltam egy szinkronbolond, de legyen megmondva, hogy egyes karakterekhez passzol a magyar hang is. A 3. Sannin néni nálam nem ilyen.
beküldve: 2010-04-08 14:08:21
(#1058) Odáig értem, de eddig minden ködrejtekinek háton hordható kardja volt még nem láttam kis kardot náluk.
Ramen evő izomerő
nah a tegnapi rész KO volt naruto és chiraja is mind a 2-en a cölöphöz kötve kezdtek XD
nah meg a nagypapi ment vele kukkolni
és egy kérdés minden ködrejteki szököttnek olyan very big kardja van amit 1kézzel tartanak?
és egy kérdés minden ködrejteki szököttnek olyan very big kardja van amit 1kézzel tartanak?
nem! de ha figyeltél volna el is mondta hogy ö az elopta
beküldve: 2010-03-18 14:20:32
(#1056) nah a tegnapi rész KO volt naruto és chiraja is mind a 2-en a cölöphöz kötve kezdtek XD
Ramen evő izomerő
nem adták ki sajna. nekem meg az lenne a kérdésem, hogy bezárták a szinkronosanime oldalt? me nekem azt irja már 2 napja, h a feblap nem jeleníthető meg. onnan szedtem le megauploaddal a naruto részeket. esetleg valaki tud eredeti japán szinkronos részeknek a letötésének a linkjét megadni? lehetőleg megauploaddal kéne. kössz
Ja ja inkább kérdezz meg valakit E-mailben
azota már visszajött az oldal, szal tudom szedni, sztem csak korrigálás volt az oldalon. de kössz
nem adták ki sajna. nekem meg az lenne a kérdésem, hogy bezárták a szinkronosanime oldalt? me nekem azt irja már 2 napja, h a feblap nem jeleníthető meg. onnan szedtem le megauploaddal a naruto részeket. esetleg valaki tud eredeti japán szinkronos részeknek a letötésének a linkjét megadni? lehetőleg megauploaddal kéne. kössz
Ja ja inkább kérdezz meg valakit E-mailben
Szerk: Ryuga 2010-03-15 18:48:18
Szerk: ∂z 2010-03-15 13:04:16