Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto anime
Kakashi télleg meghal. De mielőtt elérte volna a mennyet találkozik az apjával és beszél vele. Amúgy Nagato / ő áll Pein mögött / feltámasztja majd ( hála Naruto-nak) és nem csak Kakashi-t hanem az összes olyan falusit akit ő illetve a Pein-ek öltek meg / szóval pl. a 4. Hokage vagy a 3. nem fog feltámadni/ és Naruto is megtudja az apjáról az igazságot magától az apjától./és egy akora gyomrost ad szegény Minato-nak "Hogy voltál képes a saját fiadba zárni?".... stb....
Ahhoz, hogy megvédj valakit, valaki másnak ártanod kell... - Chrno Crusade
Szerk: Zaza-chan 2010-05-12 18:16:45
beküldve: 2010-05-12 16:04:52
(#1081) Kakashi télleg meghal. De mielőtt elérte volna a mennyet találkozik az apjával és beszél vele. Amúgy Nagato / ő áll Pein mögött / feltámasztja majd ( hála Naruto-nak) és nem csak Kakashi-t hanem az összes olyan falusit akit ő illetve a Pein-ek öltek meg / szóval pl. a 4. Hokage vagy a 3. nem fog feltámadni/ és Naruto is megtudja az apjáról az igazságot magától az apjától./és egy akorát ad szegény Minato-nak "Hogy voltál képes a saját fiadba zárni?".... stb....
Ahhoz, hogy megvédj valakit, valaki másnak ártanod kell... - Chrno Crusade
Szerk: Zaza-chan 2010-05-12 16:06:28
beküldve: 2010-05-12 12:07:33
(#1080) beküldve: 2010-05-09 11:22:59
(#1079) Na, végre sikerült továbbhaladnom. Nos:
De még mindig ott a körkörösen képzett népművészeti agyagedény, aki
Meghalt kedvenc kígyóidiótánk, legnagyobb főgonoszunk: Oricsibácsi... Időszerű volt már
De még mindig ott a körkörösen képzett népművészeti agyagedény, aki
magába szívta minden erejét. Bekaphatja a bal fülemet
Naruto Shippuuden 159. rész: Kakashi vs. Pein - ez a jövőheti rész címe, szóval...
Narutóból nem lesz chuunin - legalábbis azon a vizsgán, amin a Narutóban részt vett, nem lett az. Csak Shikamaru ment át
hol nézitek a narutot???
Kamilla
Naruto Shippuuden 159. rész: Kakashi vs. Pein - ez a jövőheti rész címe, szóval...
Narutóból nem lesz chuunin - legalábbis azon a vizsgán, amin a Narutóban részt vett, nem lett az. Csak Shikamaru ment át
Köszi szépen:))
"Dattebayo"
Szerk: _gabi 2010-04-30 06:28:24
beküldve: 2010-04-29 19:28:09
(#1075) Figyuszkázzatok??
Narutóékból chujnin lesz a vizsga után? átmennek??
Narutóékból chujnin lesz a vizsga után? átmennek??
"Dattebayo"
beküldve: 2010-04-29 17:33:53
(#1074) Úristen Úristen ha Kakashi meghal én tuti bőgni fogok nagyon bírom)))
legalább annyira mint Uraharát a Bleachből
am köszi az infót:)
am megkérdezhetem hanyadik részben "hal" meg Kakashi??
legalább annyira mint Uraharát a Bleachből
am köszi az infót:)
am megkérdezhetem hanyadik részben "hal" meg Kakashi??
"Dattebayo"
Szerk: Higurashi Kagome 2010-04-29 17:52:48
hol tart most a naruto???
én már egyszer végig néztem , és nagyon szeretem!!
Tegnap kicsit belenéztem - most ott tart, hogy Jiraiya és Naru-chan elmennek Tsunadéhoz, és most harcolnak Orochimaruval és Kabutóval (legalábbis szerintem itt tart )
Kagome: Kakashiról:
Hát, lehet én tudom rosszul, de valahol olvastam, hogy Kakashi fog harcolni Painnel, meghal, de Pain feltámasztja (???)
Szinkronhang: Szerintem a japán és a magyar is jó lett
de durva , szeretem kakashit , erre kíváncsi vagyok
Kamilla
hol tart most a naruto???
Tegnap kicsit belenéztem - most ott tart, hogy Jiraiya és Naru-chan elmennek Tsunadéhoz, és most harcolnak Orochimaruval és Kabutóval (legalábbis szerintem itt tart )
Kagome: Kakashiról:
Hát, lehet én tudom rosszul, de valahol olvastam, hogy Kakashi fog harcolni Painnel, meghal, de Pain feltámasztja (???)
Szinkronhang: Szerintem a japán és a magyar is jó lett
Szerk: _gabi 2010-04-29 14:09:01
Én igen . Az összeset megnéztem, nagyon jók. Csak az a bajom, hogy az eredeti sorozatban le vagyok maradva, ezért van pár dolog, amit nem szoktam érteni.
beküldve: 2010-04-25 17:33:00
(#1070) Nemtudom hol tart mert nem Animaxon nézem hanem a neten amit találtam...
"Dattebayo"
beküldve: 2010-04-25 16:41:36
(#1069) hol tart most a naruto???
Kamilla
beküldve: 2010-04-24 09:14:38
(#1068) Most kezdtem el nézni nagyon tetszik...
de ugye Kakashinak nem esik baja??
Nagyon megkedveltem...
de ugye Kakashinak nem esik baja??
Nagyon megkedveltem...
"Dattebayo"