Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-08-31 13:57:03
(#28315) Nekünk szerencsére csak a nyakkendő meg a kitűző van megszabva - olyan inget és fekete nadrágot/szoknyát veszel fel (fiúknak öltöny is lehet), amilyet akarsz. Az én kitűzőm elázott, szóval... xD
Szerk: Maryke 2009-08-31 13:54:22
Áááááá Úúúgy tudtam! xD
Én is ott lakom xD
Fogadjunk hogy a Törökbe jársz te is =D
Én is ott lakom xD
Fogadjunk hogy a Törökbe jársz te is =D
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-08-31 13:53:33
Nálunk ugyanez van, a lányoknak matrózblúz kell, nekünk fiúknak öltöny
Aztán holnap 7:50-re hülye gimi -_- Hol laksz? xD
Gödöllőn.Te?
meh....
Nálunk is. Lányoknak matrózblúz, szoknya, sulis kitűző. Fiúknak öltöny, sulis nyakkendő.
A matrózblúz felvétele nálam is kb. fél óra. Utálom.
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
Hamar elment a nyár. Holnap évnyitó és kezdődik a suli.
Jó neked,hogy csak holnap lesz!Semmi kedvem 4-kor elkezdeni készülni...(matrózblúz felvétel nállam fél óra)és 5-re bemászni a suliba aztán holnap 6:15-kor kelni és 7:50-re beérni...
meh....
Szia mindenki!
6 hét után újra itt! Volt valami izgi? *nem szeretne visszaolvasni*
Nálunk ma déluton 5kor lesz és holnap suli 6 hét után újra itt! Volt valami izgi? *nem szeretne visszaolvasni*
De azért jó volt ez a 4 hónap szünet, mindig ennyinek kellene lennie és nem 2 és fél hónapnak
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2009-08-31 13:44:21
Maryke nincs kedved megvenni a Naruto mangáimat 1-től 5-ig ? olcón adom
Mi is a suliról beszéltünk épp xD
Szerk: Shaun 2009-08-31 13:44:33
beküldve: 2009-08-31 13:42:11
(#28305) Szia mindenki!
Maryke: a mi infotanárunk se volt 100-as. Kedvenc szavai az is és a szinte. 9.-be számoltuk, hogy egy órán hányszor mondja ki ezeket. Sokszor. xD
Az osztályomat meg egyenesen utálta, nem telt el úgy óra, hogy ne mondta volna, hogy hülyék vagyunk, itt nem fogunk mi leérettségizni. (Az osztály fele 4-es tanuló... )
Ha tudom, hogy ő tartja az emelt - és közép infot, akkor nem jelentekzem, de szerncsére egy normális nő lesz a tanárom idén.
Maryke: a mi infotanárunk se volt 100-as. Kedvenc szavai az is és a szinte. 9.-be számoltuk, hogy egy órán hányszor mondja ki ezeket. Sokszor. xD
Az osztályomat meg egyenesen utálta, nem telt el úgy óra, hogy ne mondta volna, hogy hülyék vagyunk, itt nem fogunk mi leérettségizni. (Az osztály fele 4-es tanuló... )
Ha tudom, hogy ő tartja az emelt - és közép infot, akkor nem jelentekzem, de szerncsére egy normális nő lesz a tanárom idén.
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
Szerk: Leighton 2009-08-31 13:46:10
beküldve: 2009-08-31 13:37:43
(#28304) Nekem az infótanárom egy idegbetek és pirosnapos ünnepnek számít ha jó kedve van...általában év végén az utolsó órákon szokott mosolyogni és sztem csak azért mert örül h megszabadul tőlünk...
meh....
beküldve: 2009-08-31 13:31:52
(#28303) Én megint magolhatom az info elméleti hülyeségeit oldalamon meg majd gyakolom a gyakorlati résztXD
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
jogos xD
Pénteken délután megcsinálok mindent hogy zavartalanul ülhessek itt két napon keresztül xD
Pénteken délután megcsinálok mindent hogy zavartalanul ülhessek itt két napon keresztül xD
nem baj az... majd megoldod őket
különben meg hétközben nem árt tanulni is...
különben meg hétközben nem árt tanulni is...
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!