Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Nem tudom, én még nem nagyon beszélgettem vele :) De mikor most nyáron voltunk osztálykiránduláson Balatonbogláron, ő is akkor járt ott a férjével.
Mikor ebédnél majdnem leült mellénk, azt hittem, lefordulok a székről.
Mikor ebédnél majdnem leült mellénk, azt hittem, lefordulok a székről.
Nyugi, nekünk is csinált már ilyet az igazgatónk. Plusz még "öööö"zik is, mondhatni, nem beszéli a nyelvet xD
na én megyek az évnyitóra, sziaztok
XDXD Berci bá 2x is évzárót mondott és egyszer fel sem tünt neki...
meh....
beküldve: 2009-08-31 17:48:59
(#28371) Sok ilyen licitálós oldalon találtam azt a szállítás/átvételnél, hogy utánvéttel nem postáznak. Mi a baj az utánvéttel?
Szerk: _gabi 2009-08-31 17:55:35
Én még csak az elsőt olvastam el.
Nem csak te vagy így én a nanaval vagyok lemaradva rendesen még csak az első 2 kötete van meg, akkor angyal 4et is kéne szerezni, gravitation 3mat is, vízisten 3, ördögmenyasszonya 2, borsmenta 3-4, lidércfölde 2-3, persze a chrnot is majd folytatni kell ha ki jön az új, de ez a princess ai káosz csere nem votl rossz üzlet ai-t nem szerettem annyira káoszt meg igen, és másképp nem hinném, hogy meglett volnaXD
*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: Moderátor 2009-08-31 20:13:38
beküldve: 2009-08-31 16:11:56
(#28369) na én megyek az évnyitóra, sziaztok
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Én még csak az elsőt olvastam el. Legutoljára mikor Alexandrában voltam, akkor vettem Kenshin-t, az előtt meg Death Note-ot. Egy ideig nem is lesz meg a Káosz Kapui 2, mert mindjárt megjelenik a DN 5, aztán még Kenshin 5-6 sincs meg, szóval le vagyok maradva rendesen. Na meg még a Hellsing is. A Death Note az amit rendesen követek. Ha az meglesz jön a Kenshin. Közben néha Chrno Crusade is kell, akkor nem maradhatok le Alucard kalandjairól, aztán még a Vámpírvadász is vár rám és még közben a Mondo is van.
Szóval, eleszek egy darabig. XD
Szóval, eleszek egy darabig. XD
,,Hitler fején ugrálok!"
Mégszép:P
Elcseréltem princess ai-t káoszra barátnőmmel csak még nincs meg neki a 3.kötet de ha majd meglesz megkapom, nagyon bírom a mangát
Elcseréltem princess ai-t káoszra barátnőmmel csak még nincs meg neki a 3.kötet de ha majd meglesz megkapom, nagyon bírom a mangát
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: Moderátor 2009-08-31 20:12:58
beküldve: 2009-08-31 15:44:40
(#28365) Halihó!
Oh, holnap suli. Franc. -.-
Barbara-chan, na az biztos. XD
Oh, holnap suli. Franc. -.-
Barbara-chan, na az biztos. XD
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerintem káosz kapui mangában eléggé gótikus mindenki, már csak elkell képzelni a valóságba őket
Az a jó benne! A helyek is eléggé gótikusak, már amikor átlátható, hogy mi is van a képen. És illik rá a cím, mert a második rész érthetősége után megint kaotikussá vált az egész. :)
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-08-31 15:18:08
(#28363) Nah további szép napot!
Nekem mennem kell sajnos :S
Nekem mennem kell sajnos :S
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2009-08-31 15:12:52
(#28362) Szerintem káosz kapui mangában eléggé gótikus mindenki, már csak elkell képzelni a valóságba őket
Ja mate!
Nah senki?
Ezen a téren a google nem a barátom, de azért megnézem a linket köszi
Amúgy engem csak alap érdekel és valami szolídabb szerelés és viselet a stíluson belül...
Nah senki?
Ezen a téren a google nem a barátom, de azért megnézem a linket köszi
Amúgy engem csak alap érdekel és valami szolídabb szerelés és viselet a stíluson belül...
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-08-31 15:13:08