Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-08-31 14:37:30
(#28345) Mindenkinek ajánlom figyelmébe ezt a linket aki ismeri a vegetable juice-t ^^
ez a kira változat:
[Link]
nem jóó
najó legyen... majd leszek Erald Coil XD
ez a kira változat:
[Link]
nem jóó
najó legyen... majd leszek Erald Coil XD
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2009-08-31 14:38:12
Maryke: Az természetes, hogy egy-két szülőn kívül, illetve általánosban az elsősökön kívül az ég világon senki nem figyel, de nekem pl. sikerült többször állva (!) elaludnom... Mondogatták már, hogy túl sok, meg próbáljak figyelni, de veszett ügy.
//Woahh, reflexből írom a postok elejére, hogy kinek megy... Ennyire berögzül az ilyesmi...?//
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2009-08-31 14:35:57
beküldve: 2009-08-31 14:33:23
(#28342) hú...elkalandoztam...
Gaboo: hehehe...nekem két l van a nevemben ^^
Gaboo: hehehe...nekem két l van a nevemben ^^
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2009-08-31 14:32:13
(#28341) Nekem ez ugyanaz, csak hogy msot 5.éves lettem új oszifőm lesz, bár passz ki, sztem a fiú osztálytársaim nem is nagyon fognak kiöltözni király lesz egyedüli csajnak lenni...
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Új suli, most én se tudom xD
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
beküldve: 2009-08-31 14:28:48
(#28339) Azt se tom hova kell állnom, vagya hogy egyáltalán bekell e vhova állnom
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
hát lehet jobban lekötnének mint a kötelezők, de jó hogy már nincs kötelező soha többéX3
kis mázlista xD
De miért pont én alapítsam? Én diák akarok lenni, nem igazgató
Akkor kérjük meg a mangafant xD
Szerk: Shaun 2009-08-31 14:27:24
Ha már úgyis az évnyitókról volt szó az imént, felteszem a kérdést, hátha valami sorstársra lelek...
Csak én szoktam az ilyen ceremóniákon elaludni?
Viccelsz?Én ugyan még nem aludtam el de kb olyan voltam mint aki ott sem volt...(vagy végig beszéltem)
Remek ötlet és én szívesen feláldozom magam és leszek igazgató
*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
meh....
Szerk: Moderátor 2009-08-31 20:09:41
beküldve: 2009-08-31 14:26:26
(#28336) hát lehet jobban lekötnének mint a kötelezők, de jó hogy már nincs kötelező soha többéX3
Alapíts egy iskolát és ott az lesz xD
Meg a mangákról fogunk tanulni, tök jó lesz xD
Meg a mangákról fogunk tanulni, tök jó lesz xD
ja. Mostantól az iskolában a csillagos 5-ös helyett bevezetik az L-t, mint legjobb jegyet xD
beküldve: 2009-08-31 14:21:50
(#28331) Szerintem találkozzatok és verjétek össze egymást az L rangért...Komolyan L érdemrendet kéne osztogatni
meh....