Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Na jó én már vissza is vontam a panaszkodásomat, neked sokkal rosszabb a helyzeted xD
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Akkor nézd meg az én órarendemet xD
És ezek közül matek-angol emelt szintű és az egyik irodalom helyére nyelvtant fogunk berakni
De legalább akkor, amikor valamiből dupla óránk van, kevesebb könyvet kell vinni xD
Csak az a napi matek ki fog készíteni
Mondjuk annyira nem szörnyű ez az órarend, de minden nap 3-kor érek majd haza - ha elérem a buszt xD
Hétfő:
1. angol
2. töri
3. közgáz
4. matek
5. rajz
6. infó
7. tesi
Kedd:
1. töri
2. taniroda
3. taniroda
4. matek
5. irodalom
6. angol
7. angol
Szerda:
1. irodalom
2. közgáz
3. üzleti gazdaságtan
4. matek
5. infó
6. társadalom ismeret
7. tesi
Csüt.:
1. angol
2. közgáz
3. ofő
4. matek
5. üzleti gazd.tan
6. töri
7. irodalom
Péntek:
1. közgáz
2. irodalom
3. -
4. angol
5. matek
6. üzleti gazdaságtan
7. tesi
1. angol
2. töri
3. közgáz
4. matek
5. rajz
6. infó
7. tesi
Kedd:
1. töri
2. taniroda
3. taniroda
4. matek
5. irodalom
6. angol
7. angol
Szerda:
1. irodalom
2. közgáz
3. üzleti gazdaságtan
4. matek
5. infó
6. társadalom ismeret
7. tesi
Csüt.:
1. angol
2. közgáz
3. ofő
4. matek
5. üzleti gazd.tan
6. töri
7. irodalom
Péntek:
1. közgáz
2. irodalom
3. -
4. angol
5. matek
6. üzleti gazdaságtan
7. tesi
És ezek közül matek-angol emelt szintű és az egyik irodalom helyére nyelvtant fogunk berakni
De legalább akkor, amikor valamiből dupla óránk van, kevesebb könyvet kell vinni xD
Csak az a napi matek ki fog készíteni
Mondjuk annyira nem szörnyű ez az órarend, de minden nap 3-kor érek majd haza - ha elérem a buszt xD
Szerk: _gabi 2009-09-01 15:12:45
Nekünk A héten háromszor lesz 7. óránk és kétszer 5.
a B héten meg kétszer 7. egyszer 6. és kétszer 5.
Én meg már ma hulla vagyok. Mi lesz itt még?
Szerintem ez egy összeesküvés a gyerekek ellen, mert a felnőttek zombikat akarnak gyártani, ha engem kérdeztek xD
a B héten meg kétszer 7. egyszer 6. és kétszer 5.
Én meg már ma hulla vagyok. Mi lesz itt még?
Szerintem ez egy összeesküvés a gyerekek ellen, mert a felnőttek zombikat akarnak gyártani, ha engem kérdeztek xD
beküldve: 2009-09-01 14:40:41
(#28401) Megjöttem a hü... okos iskolából, és már most ku... nagyon ki vagyok, pedig ma még nem is tanultunk
Nincs kedvem visszaolvasni. miről beszéltetek?
Nincs kedvem visszaolvasni. miről beszéltetek?
Szóbeli? Matekból? Erről még nem is tudtam xD
Amúgy magától az emelt matekórától félek xD Az érettségin parázni elég lesz jövőre is. Úgyis tudom, hogy mindenből 2-3 leszek xD
Amúgy magától az emelt matekórától félek xD Az érettségin parázni elég lesz jövőre is. Úgyis tudom, hogy mindenből 2-3 leszek xD
Szerk: _gabi 2009-09-01 14:33:17
nekem csak 14én kezdődik
emelt matek annyira nem nehéz, csak rohadt sok példát meg kell előtte oldani, meg jól fel kell készülni a szóbelire
emelt matek annyira nem nehéz, csak rohadt sok példát meg kell előtte oldani, meg jól fel kell készülni a szóbelire
-
beküldve: 2009-09-01 14:07:02
(#28396) Sziasztok ^^
Uh... nagyon király egy nap volt Az igazgató évnyitón megint dadogott egy sort, ráadásul az órarend szerint minden nap 7 óránk lesz. Ráadásul van egy olyan érzésem, hogy rosszul írtam le az órarendet xD
Az emelt matektól meg kezdek félni
Maryke: még hogy ma kezdődött az élet? Inkább a pokol...
Uh... nagyon király egy nap volt Az igazgató évnyitón megint dadogott egy sort, ráadásul az órarend szerint minden nap 7 óránk lesz. Ráadásul van egy olyan érzésem, hogy rosszul írtam le az órarendet xD
Az emelt matektól meg kezdek félni
Maryke: még hogy ma kezdődött az élet? Inkább a pokol...
Szerk: _gabi 2009-09-01 14:08:01
beküldve: 2009-08-31 22:44:20
(#28395) Én is imádok aludni, az alvás a második legjobb dolog amit egy ágyban lehet csinálni.
És én gyorsan eszem. Nagyon gyorsan.
És én gyorsan eszem. Nagyon gyorsan.
Mondjuk nem akarom letagadni, hogy imádok aludni. Sokan azt mondják, hogy az életünket nem szabad alvásra pazarolni, de szerintem nincs igazuk. Aludni csodálatos. Annak ellenére, hogy a legtöbb pókot olyankor esszük.
ÓÓÓ hát én azt egy szóval sem állítottam,hogy aludni rossz.Sőtt...imádok aludni(L)engem azért röhögnek ki, mert mindig lassan eszek és mikor siettetnek én lehurrogom őket azzal a kijelentéssel,hogy az evést nem szabad elsietni és hogy annak szentsége van...
meh....
Maryke: Nem... Lehet, hogy kicsit furcsán jött ki, de például most sem alszom. (pedig kéne...) Iskolában szokásom, de nem sokat ott sem (20 perc körüli eddig a rekord, ezt egy évvégi rajzórán adtam elő. Meg több lyukasórát sikerült már végigszundítanom)... De biztos legalább háromszor annyit vegetálok az intézmény falai között, mint egy átlagember.
Mondjuk nem akarom letagadni, hogy imádok aludni. Sokan azt mondják, hogy az életünket nem szabad alvásra pazarolni, de szerintem nincs igazuk. Aludni csodálatos. Annak ellenére, hogy a legtöbb pókot olyankor esszük.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2009-08-31 21:50:52
Azmeg elég humoros, ha ugyanabból az anyagból lefeleltetett két embert, egymás után, és még ő oltogat miatta, legalábbis szerintem. Az ilyesmit nem kell felvenni, ilyenkor szimplán ő a hülye, már nemazért...
Már bocs,de te mindig alszol???
Alister:Mit vártál?Holnap kezdődik az élet!
meh....
Szerk: Maryke 2009-08-31 21:38:06
beküldve: 2009-08-31 21:02:37
(#28391) Látom a fórumon már beköszöntött a szeptember... XD
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."