Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
A lustaságnál és az evésnél
És akkor most hol marad az ivás?
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
milyen kis cseles xD
Naaa légyszíííííííííííí !!!!
XDXDXD Béééééééééééééénaa aaa!!!!!!!!!!
*Csúnyánnézmertnemárulodel !!!!*
Tudom...hülye Bandi bá...khmmm vagyis Guba András tanárúr...
meh....
Szerk: Maryke 2009-09-02 15:18:21
milyen kis cseles xD
de mért tök jó volt, bezártak aztán jött a csaj a balesetvédelmis cuccal aztán mentem mindenki után, észere se vették hogy eltüntem xD hogy beparáztam akkor xD
Amúgy a mi névsorunk még nincs kint a honlapon
de mért tök jó volt, bezártak aztán jött a csaj a balesetvédelmis cuccal aztán mentem mindenki után, észere se vették hogy eltüntem xD hogy beparáztam akkor xD
Amúgy a mi névsorunk még nincs kint a honlapon
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-09-02 14:01:13
Minden elismerésem!!Hogy tudtál ennyire béna lenni??Ez még nekem sem jött össze soha.Am ha a neved ne árulod el akkor legalább azt mond meg hanyadik vagy a névsorban???
meh....
beküldve: 2009-09-02 13:45:01
(#28461) Éljen, mindjárt a második nap sikerült bezáratni magam a tesiöltözőbe
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-09-02 13:45:26
Az első legjobb dolog (amit ágyban lehet csinálni?) az a Hellsing, kész. Nincs vita.
...önkielégítés. Aszt is naon jó cinálni, nyem?
get a life
- It's called sarcasm.
- What's that taste like?
Miyu: természetesen bedőlni az ágyba, kézbe venni és úgy olvasni.
Fablet úgy egy fél kötet erejéig bírtam (plusz a teljes Kedves, mint egy kéjgyilkos, de azt mondják az nagyon eltér a többitől, lehet ezért tetszett), valahogy ez a Mennyből a csontváz nekem túl..."vicces". Akkor már inkább Wodehouseon röhögök.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Miyu itt bizonyosan sok tapasztalt embert találsz majd, veled együtt.
Vedd komolyan légy szíves minden szavam x"DDDD
Hehe, ironikus hátteres tartalommal értettem a népszavazást :Đ (az átlagkorra való tekintettel) - de ezt te is tudod, okos jány vagy te. [Bár ez csak szimpla feltételezés ]
Az első legjobb dolog (amit ágyban lehet csinálni?) az a Hellsing, kész. Nincs vita.
Ámen, nem vitázok, kinek mi ^^. (Olvasni vagy monitoron bámulni? Nem mindegy ám, kéremszépen.)
Tulajdonképpen nem értem miért nem vetődött még fel az önkielégítés. Aszt is naon jó cinálni, nyem?
Elvégre szabad ország, Vavyen Fable után szabadon.
Ajjvé, pénteken Debrecen ~örömtánc~ Csak valaki más pakoljon össze helyettem, kizökkentem a koleszos létből.
Szerk: miyu 2009-09-02 13:24:44
get a life
-
beküldve: 2009-09-02 12:30:47
(#28457) Miyu itt bizonyosan sok tapasztalt embert találsz majd, veled együtt.
Tulajdonképpen nem értem miért nem vetődött még fel az önkielégítés. Aszt is naon jó cinálni, nyem?
Btw Drifters 5. fejezet raw már fent van. Lehet szerkesztőségnél megverték azt az alakot, aki eddig kiszivárogtatta mindig hivatalos megjelenés előtt, ezért rakják fel csak 1 nappal utána.
Btw Drifters 5. fejezet raw már fent van. Lehet szerkesztőségnél megverték azt az alakot, aki eddig kiszivárogtatta mindig hivatalos megjelenés előtt, ezért rakják fel csak 1 nappal utána.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-09-02 11:27:00
(#28455) off:
Lehet ünneprontó leszek és belerondítok a csevegésbe, de azért megkérdem Tőletek... Nincs valaki aki gitározni szeretne tanulni? Ha igen, akkor az dobjon nekem egy mailt! Örök hála!
on:
Egyébként meg nem álmodozni kell a rangsorról, tudni kell Vagy inkább merni kell kijelenteni, hogy az ágyban a legjobb dolog a főzöcskézés
Lehet ünneprontó leszek és belerondítok a csevegésbe, de azért megkérdem Tőletek... Nincs valaki aki gitározni szeretne tanulni? Ha igen, akkor az dobjon nekem egy mailt! Örök hála!
on:
Egyébként meg nem álmodozni kell a rangsorról, tudni kell Vagy inkább merni kell kijelenteni, hogy az ágyban a legjobb dolog a főzöcskézés
Nem is. A harmadik a szex
Eheheh... a konyhaasztalon.
Vagy az az első? Ezt még megálmodom.Na erre a megálmodásra kíváncsi vagyok...
Konyhaasztal... hmmm...
[Ismerősök szerint pedig a ducibb lányok jobbak az... a szerelemben.]
Ez szerintem, khm, ízlés kérdése. "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
szerintem az ágyban evés
Nem is. A harmadik a szex
a konyhaasztalon.
Vagy az az első? Ezt még megálmodom. Népszavazást indítványozok az ügyben.
Dz: Nade mijé'? Hisz lustaság + evés=elhízás.
[Ismerősök szerint pedig a ducibb lányok jobbak az... a szerelemben.]
Szerk: miyu 2009-09-01 23:15:15
A lustaságnál és az evésnél nincs is jobb!!!!
ezzel azért én nem értek egyet, de ez már csak az én bajom
-
Ugye??Szerintem is.A lustaságnál és az evésnél(meg az animenézés/mangaolvasás kombónál )nincs is jobb!!!!
Na megyek és alszok(,mert az jó ) és mert holnap suli
Na megyek és alszok(,mert az jó ) és mert holnap suli
meh....
Szerk: Maryke 2009-09-01 23:06:07