Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Már egyszer megbeszéltük hogy nem szállsz rá Near-re T_T
Nem úgy volt, hogy te már lefeküdtél Fél 8 előtt?
Bocsi a szivatásért, nálam ez a szeretet jele.
Hárdteknó: A vitrinem annyira nem brutális, mivel főleg tengeri állatok mészvázai vannak benne, meg halak és tengeri csillagok. De kígyóm az van (döglött).
Gaboo: te félrebeszélsz.
És igenis tartom magam ahhoz, hogy egy igazi Matt+Mello fannak utálnia kell Neart. Habár az lett volna a legjobb, ha a három szereplő összedolgozik.
Szerk: Yaven 2009-09-03 19:22:19
A szívem legeslegmélyén már régóta csak Near kap helyet
Itt az igazság. Mindenkiben ott van a Near fan.i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2009-09-03 19:20:58
A szíve mélyén persze tudja mindenki, hogy ő a legjobb, de kimondani kevesen merik.[/OFF]
Kimondtad, amit már régóta féltem a világ elé tárni A szívem legeslegmélyén már régóta csak Near kap helyet
Szerk: _gabi 2009-09-03 19:17:33
Már egyszer megbeszéltük hogy nem szállsz rá Near-re T_T
ezt most megjegyeztem xD
naaa sziasztok!!!!!!!
ezt most megjegyeztem xD
naaa sziasztok!!!!!!!
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-09-03 19:16:25
beküldve: 2009-09-03 19:14:22
(#28505) Mikor terjedt el a Near fanatikusság? L még hagyján, elvégre ő legalább egyedi karakter, Mello is ok, Matt meg aztán főleg, de Near? Ha neki is fekete haja lenne és képes lenne felöltözni, akkor megkapnánk L-t.
Megtaláltam ezt a wallscrollt
[Link]
Na én megyek kipihenni az iskola fáradalmait aztán holnap Péntek és Szabadság!!!!
na jóéjt+jó fórumozást
[Link]
Na én megyek kipihenni az iskola fáradalmait aztán holnap Péntek és Szabadság!!!!
na jóéjt+jó fórumozást
Szerk: Shaun 2009-09-03 19:14:07
Azthiszem, hogy ezután elbújhatok, így elképzelve azt a vitrint, be kell vallanom, hogy nálam szimplán rendetlenség van... Nem elég jó ahhoz, hogy felsőbb besorolást kapjon ennél. Meg kengurubőr... Én nem tudnék ilyesmik között létezni.
Bár a wallscrollok témái (Kuroshitsujit kivéve) távol állnak tőlem, szép sor, az biztos...
De a kézzel rajzolt Gintokimat semmi nem veri. Az imént, amikor megtekintettem, a madzagja is elszakadt... Szóval most összetekertem a Mestert, addig se csúfítja itt a világháborús hangulatot.
Mikami: Végre valaki, aki szimpatizál az L-copy albínóval... A szíve mélyén persze tudja mindenki, hogy ő a legjobb, de kimondani kevesen merik.
Bár a wallscrollok témái (Kuroshitsujit kivéve) távol állnak tőlem, szép sor, az biztos...
De a kézzel rajzolt Gintokimat semmi nem veri. Az imént, amikor megtekintettem, a madzagja is elszakadt... Szóval most összetekertem a Mestert, addig se csúfítja itt a világháborús hangulatot.
Mikami: Végre valaki, aki szimpatizál az L-copy albínóval... A szíve mélyén persze tudja mindenki, hogy ő a legjobb, de kimondani kevesen merik.
Tudom, hogy nem így van, elnézést... xD
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2009-09-03 19:13:32
Near L sokkal jobb ^^ Meg aranyosabb is :) Nearre ha ránézek, csak annyit látok, mintha egy olcsó L-copy lenne
De nem szólok be - mindenki szeresse azt, akit akar. Szabad országban élünk xD
De nem szólok be - mindenki szeresse azt, akit akar. Szabad országban élünk xD
Szerk: _gabi 2009-09-03 19:11:45
az első wallscrollom (Near & Mello, meg Light, a 10. volume borítójának kicsit editelt verziója, óccsóér' jutottam hozzá, örült is a Niörfan fejem),
*csillogó hatalmas szemekkel néz, csorog a nyála*
nyhhheee ilyen nekem is kell
<--- szintén niörfan xD
Szerk: Shaun 2009-09-03 19:08:40
Uff... nekem a radírom... az néha már tiszta fekete xD De amúgy a vizes rongy tényleg beválik :) - legalábbis olyan festéknél, amivel mi festettük a szobákat
Vizes rongy a falra? Wow, te aztán merész vagy. Én inkább radírt használok ilyenkor.
Te cellukszal rakod ki? Az nagyon rossz. Vegyél Blue-Tech-et. Én azt használok, nem megy tönkre a fal, a poszter se, és ha megunod simán leveszed bárminek a sérülése nélkül
Nekem nem szedi le a festéket + ha lassan húzom le a celluxot, a poszter sem megy tönkre :)
Olvastam, hogy tapédtád van - akkor persze, hogy leszedheti a cellux. Nekem festve van a szobám :) De olyan festékkel, hogy mikor rajzolok, és összefogdosom a falat, hozok egy vizes rongyot, és simán lejön vele a kosz
Ma ültem emelt matekon, és csak annyit éreztem, hogy míg beszél a tanár, az én agyam egyre jobban zsibbad xD
Szerk: _gabi 2009-09-03 19:01:43
Az én szobám is kezd kissé eklektikussá válni. Az egyik sarokban a feltűzött pillangók, valamint a döglött állatokkal és ásványokkal teli vitrin van jelen, a szoba többi részében viszont az animés hűtőmágnesek/poszterek/wallsc rollok a dominánsak.
Az első ws-om Hell Girl-ös volt (eléggé visszafogott darab, talán túlontúl is ), a második LA DN 2 filmes (főszereplők +REM), a harmadik Vampire Knightos (khm...Yuki érdekes pózban XD), a negyedik Kuroshitsujis (pórázos láncos; amit anyukám nem nézett jó szemmel "hála" egy sakuraconos cikknek). Aztán jött a második Vampire Knightos, meg a harmadik^^. De tervbe van véve a mangafanos Light és L wallscroll is, meg még egy Hell Girl-ös.
Azért a tieid sem lehetnek rosszak (főleg a Mello és Neares, habár én Mello fan vagyok). Na meg a saját kézzel rajzolt. XD
Am. Animestarsnál vannak nagyon jó wallscrollok. *folyik a nyála *
Miyu: *buksisimi* Remélem visszamegy/megtalálod.
Na meg mostmár kanguru bőröm is van; az fog a babaágy fölé kerülni.
Az első ws-om Hell Girl-ös volt (eléggé visszafogott darab, talán túlontúl is ), a második LA DN 2 filmes (főszereplők +REM), a harmadik Vampire Knightos (khm...Yuki érdekes pózban XD), a negyedik Kuroshitsujis (pórázos láncos; amit anyukám nem nézett jó szemmel "hála" egy sakuraconos cikknek). Aztán jött a második Vampire Knightos, meg a harmadik^^. De tervbe van véve a mangafanos Light és L wallscroll is, meg még egy Hell Girl-ös.
Azért a tieid sem lehetnek rosszak (főleg a Mello és Neares, habár én Mello fan vagyok). Na meg a saját kézzel rajzolt. XD
Am. Animestarsnál vannak nagyon jó wallscrollok. *folyik a nyála *
Miyu: *buksisimi* Remélem visszamegy/megtalálod.
Szerk: Yaven 2009-09-03 18:58:04
beküldve: 2009-09-03 18:50:41
(#28496) Eltűnt a kiskutyám : ((( *intenzíven bőg*.
Az én kicsiminiszőrgombóc puliimitátorom :"(((... Nem tudom, hogy elkóborolt-e azzal a sok eszével, vagy a macskák esküdtek össze ellene, vagy netán ellopta valaki. (Ha igen akkor az illető potenciális halálra ítélt >/ )
Jaj istenem és én még haragudtam rá, amiért leszedte a ruhákat a szárítóról... Az se érdekelne ha a vans pólómat rágja ízekre, odaadom neki önként csak jöjjön vissza...
~Léptem bőgni.
Az én kicsiminiszőrgombóc puliimitátorom :"(((... Nem tudom, hogy elkóborolt-e azzal a sok eszével, vagy a macskák esküdtek össze ellene, vagy netán ellopta valaki. (Ha igen akkor az illető potenciális halálra ítélt >/ )
Jaj istenem és én még haragudtam rá, amiért leszedte a ruhákat a szárítóról... Az se érdekelne ha a vans pólómat rágja ízekre, odaadom neki önként csak jöjjön vissza...
~Léptem bőgni.
Szerk: miyu 2009-09-03 18:51:20