Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Yaven: Nem majdnem, hanem konkrétan... Sok egyéb elem tovább fokozza ezt az érzést (konkrétan van itt energiaitaldobozgyűjteménytől kezdve törött, javításra váró gitáron át minden... Mozdulni alig lehet. De természetesen Feng Shui szerint van elrendezve minden, nehogy megakadjon a negatív energia a régi bukósisakomban), szóval az ember tényleg úgy érzi, mintha a szoba még nem épült volna fel félig, vagy már félig leomlott volna.
Én kértam apámat anno, hogy legyen szíves, és fúrjon nekem be csavart, de amikor meglátta az első wallscrollom (Near & Mello, meg Light, a 10. volume borítójának kicsit editelt verziója, óccsóér' jutottam hozzá, örült is a Niörfan fejem), ő elpártolt az ötlet mellől, én azért oldottam meg magamtól. Meg is látszik, mint ahogy írtam korábban...
A másik kettő wallscrollom közül az egyik egy totál semmitmondó, unalmas Bleaches, Ichigoval, meg a többi idegesítő főszereplővel (egy Ichimarut, Grimmjózsit, Kyourakut vagy Ukitaket ábrázoló cucc pedig mennyivel jobban mutatna...), ezt is óccsóér sikerült megvásárolni, a harmadik pedig egy házi gyártású darab, egy hibás wallscrollt vásároltam meg nagyonóccsóér (700 HUF) egy sráctól, amiből kiszedtem magát a textilt, aminek a világos hátuljára rajzoltam egy -korlátolt képességeim miatt- megkérdőjelezhetően sikerült alkotni egy Gintokit, és most ő figyel az ajtó mögül, ahol csak én látom. Másnak nem is ajánlom, de totál Gintama freakként nem élhetek Gintama wallscroll nélkül...
De ha már ilyen kedves kérdést kaptam, akkor lehet visszakérdezni? Mert már csak illemből szokás, de még ráadásul érdekel is. Már ha nem tabutéma... .__.
Én kértam apámat anno, hogy legyen szíves, és fúrjon nekem be csavart, de amikor meglátta az első wallscrollom (Near & Mello, meg Light, a 10. volume borítójának kicsit editelt verziója, óccsóér' jutottam hozzá, örült is a Niörfan fejem), ő elpártolt az ötlet mellől, én azért oldottam meg magamtól. Meg is látszik, mint ahogy írtam korábban...
A másik kettő wallscrollom közül az egyik egy totál semmitmondó, unalmas Bleaches, Ichigoval, meg a többi idegesítő főszereplővel (egy Ichimarut, Grimmjózsit, Kyourakut vagy Ukitaket ábrázoló cucc pedig mennyivel jobban mutatna...), ezt is óccsóér sikerült megvásárolni, a harmadik pedig egy házi gyártású darab, egy hibás wallscrollt vásároltam meg nagyonóccsóér (700 HUF) egy sráctól, amiből kiszedtem magát a textilt, aminek a világos hátuljára rajzoltam egy -korlátolt képességeim miatt- megkérdőjelezhetően sikerült alkotni egy Gintokit, és most ő figyel az ajtó mögül, ahol csak én látom. Másnak nem is ajánlom, de totál Gintama freakként nem élhetek Gintama wallscroll nélkül...
De ha már ilyen kedves kérdést kaptam, akkor lehet visszakérdezni? Mert már csak illemből szokás, de még ráadásul érdekel is. Már ha nem tabutéma... .__.
//Kisregény, bwahh... //
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2009-09-03 18:29:24
Am nem csak kék.Lehet fehér is
Az méginkább rágószerű. Az én kis nyomtatott Mello és Matt-es poszterkémet jól hazavágta; kénytelen voltam levágni a széleket, mert nem akart lejönni, ráadásul a papír is elkezdett szakadni. Am. mi az a KS? És hogyhogy nem érdekelnek a posztermaradványok? Ez már tiszta horror.
Hárdteknó: akkor a te szobád már majdnem olyan, mint egy építési terület. A szögeket nálunk szerencsére apukám verte be (még most is csodálkozom, hogy hogyan tudtam rávenni az első wallscrollnál), csak ezért néz ki rendesen a fal. Amúgy mik láthatók a wallscrolljaidon -ha nem túl személyes a kérdés?
*nagyban reménykedik, hogy idén is lesz októbertől kezdő japán nyelvtanfolyam a J-M Baráti Társaságnál*
Szerk: Yaven 2009-09-03 18:08:58
Yaven: A falaim nagy részén nekem is wallscrollok vannak (három összesen), ők kaptak egy-egy csavart a falba, (mindegyiknek legalább kétszer elfúrtam a helyét, és utána porszívózhattam mindig a törmelék miatt, de) így szépek.
A falaim egyetlen kis szeletén (fél méter széles maximum) vannak poszterek, ott viszont 20-30 (Metálhámmörből, meg hasonló csodaújságokból), és ezeket rögzítettem rajzszögekkel. Nagyon egységes látvány, ahogy az egymásba lógó poszterek (Immortalék egy Death Note cucc miatt pl. felesben szerepelnek, alapból vannak hárman, így egy tag látszik) több helyen át vannak szúrva, meg minden.
A falaim egyetlen kis szeletén (fél méter széles maximum) vannak poszterek, ott viszont 20-30 (Metálhámmörből, meg hasonló csodaújságokból), és ezeket rögzítettem rajzszögekkel. Nagyon egységes látvány, ahogy az egymásba lógó poszterek (Immortalék egy Death Note cucc miatt pl. felesben szerepelnek, alapból vannak hárman, így egy tag látszik) több helyen át vannak szúrva, meg minden.
//Néha tényleg reflexből odavágom a nicket a válasz elejére... LOL.//
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2009-09-03 18:01:11
Stréber,stréber!!!! A bravos posztereken nyomot hagy ezt tapasztaltam én is,kb. 2 hónapig volt kint a poszer és a Blue Tech helyén egy nagy olajos folt volt... Am nem csak kék.Lehet fehér is(tesómé olyan{enyém kék }) Nekem két poszterem van(Narnia térkép,KS) és mindkettő Blu Techel van kirakvan.Én megvagyok vele elégedve.(Mondjuk réggebbi poszterek kirakásából maradtak ott darabkák,de azok kirt érdekelnek???
meh....
Szerk: Maryke 2009-09-03 17:55:24
Na jó abba hagyom az okoskodást mielőtt strébernek könyveltek el aki órákig tudna beszélni a Blue-Techről
Már késő.
Am. meg én a szekrényem tükörsima oldalára próbáltam felragasztani a szintén nagyon fényes (és drága ) poszteremet, de ez a kombó nem tetszett a rágószerű izének. A cellux viszont nem ártott meg a papírnak.
Hárdteknó: a falaimon a wallscrolljaim vannak; azoknak rendes szög kell, de nem szívesen kalapálnék semmit a bútorzatba^^
szerk: a neptun-ínyenceknek szól a következő történet az elmúlt fél órámról.
Elégedetten ülök a számítógép előtt azt gondolva, hogy végre minden órám rendben fel van véve, amikor véletlenül rákattintok a neptun gombra. Na gondolom üsse kő, megnézem. 3 új üzenet. Na itt már kezdett gyanússá válni a dolog. Megnézek 2-t, rendben van. A harmadik viszont arról értesít, hogy mivel én nem vettem fel, ezért felvették nekem a Design I. tárgyat. wtf? Megnézem, nincs benne a tantervben, magyarán elvileg szabadon választható tárgy lenne. Viszont leadni meg nem merem. Utánanézek, hogy mikorra vette fel, látom, hogy csak tárgyra van jelentkezés, kurzusra viszont nincs. Megpróbálom az erre alkalmas gombbal a legmegfelelőbb időpontot bejelölni, de kiírja ez a **** hibaüzenetként, hogy már jelentkeztem. De mikorra? Arrgh. Mielőtt még végképp elveszteném a maradék eszemet, gyorsan lejelentkezem, mejd visszajelentkezem időpontra. De ó miért kell ezt ilyen bonyolultan megoldani???
Szerk: Yaven 2009-09-03 17:58:09
Hát az én szobám kivan tapétázva (kb 10 éve) és azon tökéletesen megragad, és szerintem minden egyéb máson (különben nem kerülne forgalomba, és a használati útmutatón is az áll: mindnere üvegre is) és foltot se hagy, az egyedüli baj ha mondjuk fél évnél tovább van kint a poszter akkor hajlamos megkeményedni és akkor leszaggathatja a papírt... ezért én néha cserélgetni szoktam a Blue-Techet, és semmi baj sem történik. (bár mióta megismertem a Mondot ezt se szoktam mert a Mondo poszterei jók (Thank you Mondo ))
Szárt Sport, Bravo, meg egyéb ilyen magazinokban (azthiszem az AnimeStarsban is) adják ezeket a jól ismert sz@r anyagból készült posztereket amikkel én jól megszívtam amikor azt hittem Blue-Techel könnyem elintézem (az összes félbeszakadt, aztán még háromszor keresztbe a kezem által)
De a Mondo megoldotta a problémát mindjárt azzal hogy normális anyagból van a poszter. ( Thank you Mondo )
Én úgy tapasztaltam hogy a poszteren kívül semmilyen kárt nem tesz, és abban is csak akkor ha sz@r.
Cellukszal sose próbálkoztam mert van elég ösztönből fakadó fizikai tehetségem hogy tudjam, a celluksz tönkretesz mindent.
*És igen a Blue-Tech egy nagyobbacska kinyújtott kék lap szerűség, amiből kis darabokat kell lecsippenteni és bogyóalakúra formálni*
Szárt Sport, Bravo, meg egyéb ilyen magazinokban (azthiszem az AnimeStarsban is) adják ezeket a jól ismert sz@r anyagból készült posztereket amikkel én jól megszívtam amikor azt hittem Blue-Techel könnyem elintézem (az összes félbeszakadt, aztán még háromszor keresztbe a kezem által)
De a Mondo megoldotta a problémát mindjárt azzal hogy normális anyagból van a poszter. ( Thank you Mondo )
Én úgy tapasztaltam hogy a poszteren kívül semmilyen kárt nem tesz, és abban is csak akkor ha sz@r.
Cellukszal sose próbálkoztam mert van elég ösztönből fakadó fizikai tehetségem hogy tudjam, a celluksz tönkretesz mindent.
*És igen a Blue-Tech egy nagyobbacska kinyújtott kék lap szerűség, amiből kis darabokat kell lecsippenteni és bogyóalakúra formálni*
Na jó abba hagyom az okoskodást mielőtt strébernek könyveltek el aki órákig tudna beszélni a Blue-Techről
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-09-03 17:22:55
beküldve: 2009-09-03 17:09:30
(#28489) Én már az első posztereim óta rajzszögeket használok. Igaz, hogy ha valami rikító színe van, akkor nem túl esztétikus, kalapáccsal kell őket beverni, hogy normálisan bennmaradjanak, és néha lepereg tőle a festék, ha erősen odacsap neki az ember, de ha minden jól megy, akkor kicsi lyukat hagy, és nem esik le.
Ennek ellenére én is totál baromságnak tartom, de celluxszal 100, hogy leszedném a fél festést (ez a Blue-Tech meg totál új... Ez az a kék ragacs -nevéből mondjuk gondolom-, vagy Googlézzek utána?), és sok alvással töltött óráim egyikén közelebbi, bennsőséges kapcsolatba kerülnék pl. egy DN poszterrel, aminek a sok átragasztás után celluxdarabkái feladták volna a harcot.
Ennek ellenére én is totál baromságnak tartom, de celluxszal 100, hogy leszedném a fél festést (ez a Blue-Tech meg totál új... Ez az a kék ragacs -nevéből mondjuk gondolom-, vagy Googlézzek utána?), és sok alvással töltött óráim egyikén közelebbi, bennsőséges kapcsolatba kerülnék pl. egy DN poszterrel, aminek a sok átragasztás után celluxdarabkái feladták volna a harcot.
Szerk: Háté 2009-09-03 17:12:51
Jó falad van...
Ha már a neptunról esett szó... Az a **** berakott egy teljesen új órát az órarendembe, pedig a tantervben nem is szerepelt. Most akkor vegyem fel? És persze így két hetente lógnom kell majd a tesi óra utolsó fél órájáról. *átkozódik*
Ha már a neptunról esett szó... Az a **** berakott egy teljesen új órát az órarendembe, pedig a tantervben nem is szerepelt. Most akkor vegyem fel? És persze így két hetente lógnom kell majd a tesi óra utolsó fél órájáról. *átkozódik*
beküldve: 2009-09-03 16:58:16
(#28487)
Szerk: Maryke 2009-09-03 16:59:34
Lehet, hogy attól nem megy tönkre a fal, de a túl sima felületeken nem ragad meg eléggé. Meg a sima papírt olajossá teszi, amitől foltos lesz és elkezd mállani (-tapasztalatból mondom). Az ágyam fölé inkább celluxot használok, mert nincs kedvem arra ébredni éjjel, hogy leesett a poszter az arcomba. Am. meg a jobb minőségűekről simán le lehet szedni a celluxot is.
Ivi: nekünk lehet, hogy még régi van, mert ugyanolyan rossz, mint egy éve.
Ivi: nekünk lehet, hogy még régi van, mert ugyanolyan rossz, mint egy éve.
Nagyon És amin találok celluxot, kiragasztom az új L-es poszterem ^^ Csak még azon gondolkodom, hogy Bleach vagy Naruto kerüljön-e mellé?
Te cellukszal rakod ki? Az nagyon rossz. Vegyél Blue-Tech-et. Én azt használok, nem megy tönkre a fal, a poszter se, és ha megunod simán leveszed bárminek a sérülése nélkül
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-09-03 16:18:25
Júj...pedig az ember azt hinné, hogy annál nincs rosszabb.
a régi neptunnál van rosszabb, a legújabb neptun!
az augusztus végén feltöltött új verzió egyszerűen katasztrofális, minél többet fejlesztik, annál hibásabb lesz
Hali, ma volt a suli második napja és ma is tök depis lettem a magánytól... a zene hallgatás sem segített, ahogy a rajzolás se és az se hogy pár szót váltottam osztálytársaimmal, látszik, hogy nagyon hiányoznak a barátaim
Pedig az elején érdemes barátkozni: később még rosszabb lesz látni, hogy mások milyen jól összebarátkoztak. Én is azokkal vagyok csak jóban, akikkel már az elején próbálkoztam szót érteni. Nem a legjobb haverjaim, de legalább bármikor odamehetek hozzájuk, meg együtt csinálhatunk házikat. Tényleg, te most milyen suliba jársz? Azt tudom, hogy leérettségiztél már.
Parasikoly: igazad van, kapitány. A Neptun az új tömeggyilkolási eszköz a mérnökök körében. Mert örül az ember, hogy minden óráját szépen elrendezte, aztán meg hirtelen -amikor már nincs tárgyfelvételi időszak- azt látja, hogy min. 3 órája megváltozott, ráadásul mégcsak nem is lehet mindent felvenni, mert bizonyos kurzusok nem jelennek meg. Ki ne kapna agybajt ettől? Arról már nem is beszélek, hogy az év 1/4-ében nem is elérhető az a sz@r, mert "karban tartják". Komolyan, karbantartás helyett hagyni kéne, hogy megdögöljön. Ennél még a füzetes jelentkezés is jobb lenne. Habár úgyis tök mind1, mert év közben nincs olyan ember, aki mindig a hivatalos óráira járna be.
(Jaj és az új kedvencem: eltűnő gombok. )
Gondolom az ETR-rel ugyanez a helyzet.
Szerk: Yaven 2009-09-03 11:57:22