Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-09-04 00:08:20
(#28525) Igen, ez már a hamisítatlan szeptember... XD
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Hajjajj, sajnos a yaoihoz nem vonzódok (konkrétan kampányolok ellene, ahol csak tehetem... Itt nem merek.), így ezt el kell utasítanom, de mindenképp megtisztelő az ajánlat.
Gintoki mester a Gintama című animéből szabadult el. Nagyon ajnálom, mert nekem ez a kedvencem.
Light apja maximum a mintafiúgyermek lehetne. Keményen dolgozik, kiáll az igazságért, meg hős. És férfias a bajusza.
Gintoki mester a Gintama című animéből szabadult el. Nagyon ajnálom, mert nekem ez a kedvencem.
Ennél jobb ajánlást kívánni se lehet...
Hordok szemüveget. Most is rajtam van, pl... Meg szinte mindig.
Light apja maximum a mintafiúgyermek lehetne. Keményen dolgozik, kiáll az igazságért, meg hős. És férfias a bajusza.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Á, látom már, neked az ősz hajú fiúk tetszenek. Ha akarod ajánlhatok neked egy kedves (yaoi) animét ősz hajú főszereplővel.
Am. ez a Gintoki milyen animéből van?
Jaj, de szűk látókörű itt valaki. Nem csak romantika csatorna néző nagyik léteznek, hanem unokabarát verziók is. Nekik pedig elképzelni sem tudok jobb karaktert, mint Light apja.
Am. ez a Gintoki milyen animéből van?
Szemüveget kéne hordanod.
Jaj, de szűk látókörű itt valaki. Nem csak romantika csatorna néző nagyik léteznek, hanem unokabarát verziók is. Nekik pedig elképzelni sem tudok jobb karaktert, mint Light apja.
Yaven: Near, mint példakép? Bwahh... Szó sincs róla. Az én példaképem Sakata Gintoki már évek óta, és ez az, amin maga Isten se tud változtatni. Soha.
Egyébként valóban reális esély van arra, hogy a nagyi, aki rosszabb esetben fordítva nézi a tévét, leül animét nézni a suhanccal, és beleszeret Juan Pablo Lightapja de Santa Cruz Fernandoba... Ha még nem rabolta el a szívét a pap a Costa Rica Macskaköveiből.
Hát nem tudom, először én kajak búvárszemüvegnek néztem... Aztán esett le, hogy nem valószínű...
Egyébként valóban reális esély van arra, hogy a nagyi, aki rosszabb esetben fordítva nézi a tévét, leül animét nézni a suhanccal, és beleszeret Juan Pablo Lightapja de Santa Cruz Fernandoba... Ha még nem rabolta el a szívét a pap a Costa Rica Macskaköveiből.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2009-09-03 23:48:35
Most néztem meg a mangában: A lencse formája tényleg egy pilótaszemüvegre hasonlít, de oldalt olyan, mint a hegesztőszemüveg (nem lehet kilátni).
Hárdteknó: félj is. Akinek Near a példaképe, az sosem lehet biztos a dologban.
Light apját igenis szerethetik: pl. lehet, hogy egy nagymama az unokájával nézi az animéket és számára Soichiro Yagami egy jóképű fiatalember.
Hárdteknó: félj is. Akinek Near a példaképe, az sosem lehet biztos a dologban.
Bocs^^ de a búvárszemüvegért ez a minimum. Am. már más is mondta...
Light apját igenis szerethetik: pl. lehet, hogy egy nagymama az unokájával nézi az animéket és számára Soichiro Yagami egy jóképű fiatalember.
Szerk: Yaven 2009-09-03 23:50:51
[QUOTE]
Matt nem szexi búvárszemüveget, hanem szexi hegesztőszemüveg-félét visel.
Nemtom miről van szó, de az utóbbi tipikus 10-20-as motorosszemüveg /a pilóta nem burkolt oldalról mert fontos az oldallátás/ Igen, betonba is
Nemtom miről van szó, de az utóbbi tipikus 10-20-as motorosszemüveg /a pilóta nem burkolt oldalról mert fontos az oldallátás/ Igen, betonba is
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Hárdteknó: gondolom ismered a mondást: Ember tervez, Isten végez.
Ezek után félve megyek el aludni...Azt valóban nem tudtam, hogy Matsudának sok fanja van... Viszont azt tényleg nem hiszem, hogy sok középkorú hölgy néz DNt, és ők a fiatal hús (Light, meg az izomállat L) helyett a bajuszos öregember mellett tennék le voksukat. Szegény Lightapja.
Elfelejtettem a nevét...
Szerintem az a cucc egy pilótaszemüveg (Mármint nem olyan, mint amilyen Tomkrúznak van... Olyan, amiben az első vh alatt repkedtek.), már csak azért, mert az átlátszó, a hegesztőszemüveg (legalábbis amilyet én használtam) pedig nem, sőt, ki se lehet látni belőle. Veszélyeztette volna a közlekedést vele, ilyesmit pedig shounenmangában tilos csinálni, nehogy a kisgyerekek is hegesztőszemüvegben vezessék apu kocsiját. Mondjuk alapból nem látnak ki a volán mögül, de az irreleváns.
Azért írtam búvárszemüveget, mert az vicces, szerintem. Höhöhö.
Szerk: Háté 2009-09-03 23:20:57
hím vagyok, és ezen nem tervezek változtatni.
Arrgh...elment a netem. De végre megcsinálta a bátyám, úgyhogy visszatértem!
Hárdteknó: gondolom ismered a mondást: Ember tervez, Isten végez.
Am. az ezelőtti postodon jót nevettem. Én inkább a két kis halacskámmal szeretek "farkasszemet" nézni, de valahogy mindig ők győznek.
Hmm...te nem is tudod, hogy mennyi Matsuda fan van. Light apját meg biztosan sokan szeretik az idősebb hölgyek körében.
És szia Morduk! Rég beszéltünk már. Hogy megy a rajzolás?
Szerk: Yaven 2009-09-03 23:08:10
Márcsak az kell h felmenj és akkor annyi! Avagy duma party... XD
Az aláírásom ne tévesszen meg XD
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Teljesen nyugodtan.
//Erre nem tudok kisregényt írni, fa_k... Pedig megpróbáltam.//
Felvehetlek MSN-re?
PLs gyorsan me nem tudom sokáig húzni az időt anyámmal!
beküldve: 2009-09-03 21:30:28
(#28514) Halihó!
Látom a Death Note a téma...a special-t kéne megnézni.
Látom a Death Note a téma...a special-t kéne megnézni.
,,Hitler fején ugrálok!"
Morduk: Szépjóreggelt... Igen, hím vagyok, és ezen nem tervezek változtatni. Soha.
beküldve: 2009-09-03 21:00:21
(#28512) Hogysmint all? Jé egy új arc! Szeva!
Aki regi után ír is valamit és vissza olvas és és...
Egy kérdés hárdteknó te fiú vagy? Nehogy egy másik meglepetés érjen úgy mint Yavennel XD
Szerk: Morduk 2009-09-03 21:03:19
Yaven: Nem tudom, én akkor se tudnék nyugodtan élni, ha tudnám, hogy egy szilárd, mégis kitömött, szemetlen tengeri csillag figyeli minden lépésem... Vagy egy gyilkos tekintetű drótmerevítőre feszített élő szövet-papírmasé hibrid ponty...
Mattnek szerintem körülbelül annyira lehet a fanjának lenni, mint mondjuk a Nyomozócsoportnak, vagy Light apjának... Mellékszereplő, bár nagy hype van körülötte, mert szexi a búvárszemüvege.
Ennek ellenére tényleg nagyon tetszett volna nekem is egy kis team, de szebb volt ez így, ahogy volt.
Mattnek szerintem körülbelül annyira lehet a fanjának lenni, mint mondjuk a Nyomozócsoportnak, vagy Light apjának... Mellékszereplő, bár nagy hype van körülötte, mert szexi a búvárszemüvege.
//Remélem azért sértődés nem lesz belőle, hogy volt pofám ezt így leírni...//
Ennek ellenére tényleg nagyon tetszett volna nekem is egy kis team, de szebb volt ez így, ahogy volt.