Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-09-04 14:23:43
Ne is mondd...legalább ebben egyetértünk.
Mikami: azt írtad akkor, hogy mész ledőlni (vagy vmi hasonlót), szóval gondoltam aludni mész. Am. hogy van az, hogy már mindenki az interneten lóg? A suliban is bevezették a rövidített pénteket?
Mikami: azt írtad akkor, hogy mész ledőlni (vagy vmi hasonlót), szóval gondoltam aludni mész. Am. hogy van az, hogy már mindenki az interneten lóg? A suliban is bevezették a rövidített pénteket?
=P miért ő olyan jó? xD am tényleg jó xD
Hali,hali!
Na mizu?Légyszi!!!Csak annyit hanyadik vagy!!!!Csaláááás!!!!!!Nekte k mért Ficher az ofőtök és nekünk mért nem?????!!!!
Na mizu?Légyszi!!!Csak annyit hanyadik vagy!!!!Csaláááás!!!!!!Nekte k mért Ficher az ofőtök és nekünk mért nem?????!!!!
meh....
Szerk: Maryke 2009-09-04 12:59:02
beküldve: 2009-09-04 12:40:13
(#28536) nem tom mi az aktuális téma, én még a DN-nél ragadtam le xD
Yaven: Mi az hogy fél 8 előtt? csak eljöttem a géptől, nem aludni mentem xD
Yaven: Mi az hogy fél 8 előtt? csak eljöttem a géptől, nem aludni mentem xD
Pontosan, ahogy mondod....
fel is riadnék egy ilyen rémlátomásból... XD
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-09-04 12:11:48
Voltak smároló csajok a nyári Conon..?
És nem csak a nyárin, de a tavaszin is voltak
Szerk: Ivi 2009-09-04 11:15:33
beküldve: 2009-09-04 11:08:30
(#28533) Sziasztok. (bár per pilla senki nincs fönn úgyh: Szia Mangafan fölirat)
Az újaknak üdv.
Akiknek megkezdődött a suli: sok sikert hozzá.
Akik nem várták: részvétem
"Lányoknak matrózblúz, szoknya, sulis kitűző. Fiúknak öltöny, sulis nyakkendő."
Fú mi meg régi sulimban a fekete-fehér ruhákér voltunk kiakadva. (azok is csak szerepléskor kellettek meg ünnepségekre)
Ja és: versengés van az L cimér? L dijak...És Kira ő hol van?
Az újaknak üdv.
-egy ideje folyton lemaradok arról ami itt történik
Akiknek megkezdődött a suli: sok sikert hozzá.
Akik nem várták: részvétem
nem mintha belehalnának
"Lányoknak matrózblúz, szoknya, sulis kitűző. Fiúknak öltöny, sulis nyakkendő."
Fú mi meg régi sulimban a fekete-fehér ruhákér voltunk kiakadva. (azok is csak szerepléskor kellettek meg ünnepségekre)
Asszem nekem csak formaruha lesz meg kitűző viselése a kötelező. =egy póló iskola cimerrel + táskán kitűző. De ez sem biztos
Ja és: versengés van az L cimér? L dijak...És Kira ő hol van?
Bár amennyire átfutottam a szöveget lehet volt szó róla csak én nem láttam
Szerk: Zoé 2009-09-04 11:09:22
beküldve: 2009-09-04 10:28:29
(#28532) Sztem túl sok alvóhelyet foglalnál el.
Majd szorosan összebújunk... "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
2. Mit szeretnél, maradjak?
Őszintén? Sztem túl sok alvóhelyet foglalnál el.
Hárdteknó: Áhá, szóval győztem! Bár nem tudom miben.
A smárolós libákra még a legliberálisabbak is csúnyán néztek, mivel direkt műsort csináltak.
Oktatni animét? Azt meg hogyan gondoltad?
No de én is megyek aludni. További szép estét minden itt maradónak!
Sztem a nagymamák fiatalkorában pont Soichiro volt a férfiideál. Elvégre olyan, mint egy huszár a bajszával.
Ez... Ez a vége. Most elmentem aludni. Mindenkinek jobb lesz így... Nem erre vagyok én kitalálva, övön alul ért ez így fél egykor.
Voltak smároló csajok a nyári Conon..? Azt tudom, hogy több yaois volt, mint ahányig el tudok számolni, és nagyon csúnyán néztek rám, amikor a firkafalon áthúztam a nagy YAOI feliratot, de ebből szerencsére kimaradtam akkor.
Gintama viszont alapmű kéne, hogy legyen. Oktatni kéne.
Ennél jobb tényleg nem jut eszembe.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Már úgy hiányzott a szarkazmusod. Mihonál ott fogsz maradni éjszakára is, avagy pizsilövés otthon?
1. Örülök, hogy hiányoztam
2. Mit szeretnél, maradjak?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Nem is értem, miért nem szereted a yaoit. (Én a yurival vagyok így, főleg miután láttam a smároló csajokat a nyári conon. )
Hmm...ennek a Gintamának még majd utánanézek, habár az ajánlásban nem vagyok biztos.
Sztem a nagymamák fiatalkorában pont Soichiro volt a férfiideál. Elvégre olyan, mint egy huszár a bajszával.
alister: Már úgy hiányzott a szarkazmusod. Mihonál ott fogsz maradni éjszakára is, avagy pizsilövés otthon?
Hmm...ennek a Gintamának még majd utánanézek, habár az ajánlásban nem vagyok biztos.
Akkor erősebb szemüveg kell.
alister: Már úgy hiányzott a szarkazmusod. Mihonál ott fogsz maradni éjszakára is, avagy pizsilövés otthon?
Szerk: Yaven 2009-09-04 00:15:44