Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
hát igen...
etr és neptun. szeressük őket...
próbálok vmi pozitívat mondani, h képen törölj gumicsirkével lovagi jelmezben, de sajnos nem megy
etr és neptun. szeressük őket...
próbálok vmi pozitívat mondani, h képen törölj gumicsirkével lovagi jelmezben, de sajnos nem megy
-
beküldve: 2009-09-03 02:12:08
(#28479) Mivel Ádám és Éva evett a Tudás fájából, Isten az ETR-el büntette őket, hogy azon vegyék/ne vegyék fel a tantárgyaikat.
Papírformán kismilliárd áltművet kellenék felvenni a kiskalózoknak és bár nem vagyok nagy hype-os, de ingyen japán kezdőt is jó lenne okoskodni...de...
Innentől kezdve ha valaki a fejlett műszaki újvilágról mer nekem beszélni azt képentörlöm egy gumicsirkével lovag jelmezben. Kikiááá! (kultúrális mellékvágány, aki érti, annak pirospont)
Olvasási tippeket meg nem adok, merakit nagyon érdekel a véleménye, az majd kikéri. De tippünk az van...
Papírformán kismilliárd áltművet kellenék felvenni a kiskalózoknak és bár nem vagyok nagy hype-os, de ingyen japán kezdőt is jó lenne okoskodni...de...
Innentől kezdve ha valaki a fejlett műszaki újvilágról mer nekem beszélni azt képentörlöm egy gumicsirkével lovag jelmezben. Kikiááá! (kultúrális mellékvágány, aki érti, annak pirospont)
Olvasási tippeket meg nem adok, merakit nagyon érdekel a véleménye, az majd kikéri. De tippünk az van...
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-09-03 02:16:00
beküldve: 2009-09-03 00:28:43
(#28478) Akinek Fable túl lájt az olvasson TerryGoodkindot!
Ahol a jók, tényleg jók, és a gonoszok tényleg gonoszak. Igen18askönyvek...
Ahol a jók, tényleg jók, és a gonoszok tényleg gonoszak. Igen18askönyvek...
Szadista megtöretés, élve megnyúzás, megerőszakolás, mészárlás etc...
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Igaza van Alister bácsinak. Én a krimis-akciós könyveiért bolondulok (Halkirálynő, Vis Major), a burleszkjei valahogy nem jöttek át. A Mesemaraton például valamiért nem tetszik.
Áhh, pedig kiakartam fejteni, de most valahogy nincs rá energia kapacitásom, sorry x$...
Szerk: miyu 2009-09-02 21:27:03
Fablet úgy egy fél kötet erejéig bírtam
...
valahogy ez a Mennyből a csontváz nekem túl..."vicces".
Érdemes lenne egy próbát tenned a régebbi könyveivel, azok kevésbé vannak kihegyezve a humorra. Mesemaraton, A Halkirálynő, Édes, mint a bűn (novelláskötet), Vis Major, stb....
valahogy ez a Mennyből a csontváz nekem túl..."vicces".
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Kicsi vagyok még hozzá...
Barbara:Nekem az volt a régi sulimban a baj, h nem voltak barátnőim és most nyáron a "legjobb barátnőim" is kijelentették, h utálnak.Öröm az ürömben, hogy már egy ideje nem velük lógtam hanem másik barátnőmékkel(mostmár lehjobb barátaim), mert éreztem h addigi barátnőim nem igazán látnak szivesen kis csapatukban és addig örültem is meg nem is (a nemet tudjátok miért) az évnyitónak mert találkozunk az osztálytársakkal stb. azután meg már féltem, hogy mi lesz ha találkozunk.(Szerencsére nem lett semmi.)Azóta meg nem nagyon beszélünk.
Barbara:Nekem az volt a régi sulimban a baj, h nem voltak barátnőim és most nyáron a "legjobb barátnőim" is kijelentették, h utálnak.Öröm az ürömben, hogy már egy ideje nem velük lógtam hanem másik barátnőmékkel(mostmár lehjobb barátaim), mert éreztem h addigi barátnőim nem igazán látnak szivesen kis csapatukban és addig örültem is meg nem is (a nemet tudjátok miért) az évnyitónak mert találkozunk az osztálytársakkal stb. azután meg már féltem, hogy mi lesz ha találkozunk.(Szerencsére nem lett semmi.)Azóta meg nem nagyon beszélünk.
meh....
Szerk: Maryke 2009-09-02 19:31:16
beküldve: 2009-09-02 19:13:17
(#28474) Hát én vhogy az iskola második felére nem tudok, lehet ha kevsebb órám lenne, bár ha délután lennének mivel elvileg csoport bontás lesz az sokkal jobb lenne, nem kellene korán kellni, nem kellene látni a tömeget hogy fájlalja a szívem, el lehetnék teljesen... na jó ez marad egy álom holnap megint 7 órányi szenvedés egyedül-.-
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
sajnos át tudom érezni... én ilyenkor eszek egy csokit és megpróbálok optimista lenni ^^ (jó az már más téma h hányszor sikerül XD)
Gaboo: ajjaj...hát ez pech... én sajnos nem tudok segíteni mert nem tudok választani...és nem is szeretek XD
Gaboo: ajjaj...hát ez pech... én sajnos nem tudok segíteni mert nem tudok választani...és nem is szeretek XD
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2009-09-02 18:58:29
(#28471) Hali, ma volt a suli második napja és ma is tök depis lettem a magánytól... a zene hallgatás sem segített, ahogy a rajzolás se és az se hogy pár szót váltottam osztálytársaimmal, látszik, hogy nagyon hiányoznak a barátaim
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
nem elég nagy a fal h mindkettőt ki rakd?
Nagyon És amin találok celluxot, kiragasztom az új L-es poszterem ^^ Csak még azon gondolkodom, hogy Bleach vagy Naruto kerüljön-e mellé?
beküldve: 2009-09-02 18:39:44
(#28467) Sziasztok ^^
Végre meghozta a postás a pénzt És ma megjött a mangafanos rendelésem is. Szép nap ez a mai...
Végre meghozta a postás a pénzt És ma megjött a mangafanos rendelésem is. Szép nap ez a mai...
én az udvaron rekedtem...szegény gondnoknak kellet kiengedni azért értem csak mostanába haza... nembaj, volt kajám és elvoltam magamba ^^
ééés kiszúrtam a föci tanárral mert direkt engem feleltetett a tavalyi anyagból és...ötös XD
"Ha a halálistenek nem is, más istenek mellettem állnak"
ééés kiszúrtam a föci tanárral mert direkt engem feleltetett a tavalyi anyagból és...ötös XD
"Ha a halálistenek nem is, más istenek mellettem állnak"