Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Kürtözök... Nah m ost te magadról! :)
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: _gabi 2009-09-01 16:07:41
beküldve: 2009-09-01 16:00:02
(#28418)
Szerk: _gabi 2009-09-01 15:58:42
Ejnye nem illik elolvasni azt ami nem nekünk szól! :P
Csak biztonságos információ esetében adom ki a hol létemet illetve a sulim címét (XD)
Igen Nyíregyházi vagyok és a Kodályba járok! :)
beküldve: 2009-09-01 15:28:27
(#28411) Szervusztok! Azaz jó suliutánt! (XD) Tegnap a laptopom megadta magát aztán "az aki értett hozza" két kattintással megoldotta a helyzetet.
Ja
De az irodalomtanár beszedhetett vmi boldogsághormont, mert azt mondta, ha elolvasunk bármilyen szépirodalmi könyvet, és elmondjuk, miről szólt, kapunk egy ötöst
Meg ha elolvassuk a Bűn és bűnhődést, 2 ötöst ír be
De az irodalomtanár beszedhetett vmi boldogsághormont, mert azt mondta, ha elolvasunk bármilyen szépirodalmi könyvet, és elmondjuk, miről szólt, kapunk egy ötöst
Meg ha elolvassuk a Bűn és bűnhődést, 2 ötöst ír be
Tanulás nélküli suli?
Ez jó ötlet
Holnap má' mi is tanulni fogunk xD még várhatnának egy hetet.
De legalább nem kapunk még egyest ha nincs felszerelésünk mert hát ez még csak az első hét
Ez jó ötlet
Holnap má' mi is tanulni fogunk xD még várhatnának egy hetet.
De legalább nem kapunk még egyest ha nincs felszerelésünk mert hát ez még csak az első hét
Ha csak arról lenne szó, hogy suliba kellene járni - de hogy még tanulni is kell Szívesen bemennék minden nap, ha nem lennének órák
Meg néztük az idei elsősöket... Pfüh... Annnyira látszott rajtuk, hogy újak xD Mi kilencedikben nem voltunk ennyire... kicsik xD
Nyíregyháza - Széchenyi István Közgazdasági és Informatikai Szakközép (Ezt még begépelni is szörnyű volt xD)
Meg néztük az idei elsősöket... Pfüh... Annnyira látszott rajtuk, hogy újak xD Mi kilencedikben nem voltunk ennyire... kicsik xD
Nyíregyháza - Széchenyi István Közgazdasági és Informatikai Szakközép (Ezt még begépelni is szörnyű volt xD)
Szerk: _gabi 2009-09-01 15:22:36
Szerk: Dan 2009-09-01 15:18:01
Ráadásul valószínűleg holnap kapjuk meg a tankönyveket - azt is cipelhetem majd haza. Meg holnap már tanulni is fogunk matekból meg irodalomból
És ma voltam füzeteket venni egy papírírószer boltban, és szinte csak Hannah Montanás cuccok voltak
A mai délutánt még végiglazulom - ha már ez az utolsó, mielőtt meghalnék tanulás-túladagolásban xD
És ma voltam füzeteket venni egy papírírószer boltban, és szinte csak Hannah Montanás cuccok voltak
A mai délutánt még végiglazulom - ha már ez az utolsó, mielőtt meghalnék tanulás-túladagolásban xD
Szerk: _gabi 2009-09-01 15:18:01