Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-08-31 19:32:15
(#28390) Hát igen, visszatérnek a régi szép sulis emlékek.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Én szeretem, ha tudják a nevem... Tanáriban is jobban hangzik az, hogy "XY mindig bealszik az óráimon" mint az, hogy "az a gyerek, amelyik alszik, nálam is mindig alszik". Mert tényleg alszom.
Azmeg elég humoros, ha ugyanabból az anyagból lefeleltetett két embert, egymás után, és még ő oltogat miatta, legalábbis szerintem. Az ilyesmit nem kell felvenni, ilyenkor szimplán ő a hülye, már nemazért...
Azmeg elég humoros, ha ugyanabból az anyagból lefeleltetett két embert, egymás után, és még ő oltogat miatta, legalábbis szerintem. Az ilyesmit nem kell felvenni, ilyenkor szimplán ő a hülye, már nemazért...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Jó neked. Nekünk 7:40-kor lesz évnyitó, míg felkelek, rájövök, miért keltem olyan korán, elkészülök, veszek bérletet.... Olyan korán lesz
beküldve: 2009-08-31 19:03:50
(#28386) Na megjöttem, csaj oszifő, összelettünk vona a kereskedelmisekkel, holnap nem lesz első 3 órám, szóval első nap még alhatok
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Nekem meg van egy hülye ismerősöm, és az régen folyton Kisrudizott nekem (mert apa keresztneve Rudolf, és hogy szerinte mennyire hasonlítunk...)
Hárdteknó: Jobb, ha nem tudják a nevünket. Akkor már egyből tudnak ránk panaszkodni a tanáriban + a nevünket is gyorsabban megtalálják a naplóban, és hoppá, ma te felelsz xD
Kilencedikben a magyartanár azzal szívatott folyton, hogy akár irodalmon, akár nyelvtanon volt felelés, kihívta azt a srácot, aki egy oldalon van velem, és utána meg én jöttem -.- És mindig beszólt, hogy hát igen, amit már előttem elmondtak, azt nem nehéz elismételni
Hárdteknó: Jobb, ha nem tudják a nevünket. Akkor már egyből tudnak ránk panaszkodni a tanáriban + a nevünket is gyorsabban megtalálják a naplóban, és hoppá, ma te felelsz xD
Kilencedikben a magyartanár azzal szívatott folyton, hogy akár irodalmon, akár nyelvtanon volt felelés, kihívta azt a srácot, aki egy oldalon van velem, és utána meg én jöttem -.- És mindig beszólt, hogy hát igen, amit már előttem elmondtak, azt nem nehéz elismételni
Szerk: _gabi 2009-08-31 18:53:34
beküldve: 2009-08-31 18:49:36
(#28384) Ha alszotok órán, vagy csak unott, ,,halálsoronüldögélőcsirke& quot; fejet vágtok, a tanárok többsége megjegyzi a neveteket... Én tudom, mindkettőt hivatásszerűen űzöm.
Kilencedikesként majdnem minden tanítómnak a szíve csücske lettem, amikor az első két hétben 2.-3. óra körül is lazán hajtottam a fejem a padra aludni... Át kellett állnom, a napi 3-4 óra alvás nem volt elég... Mondjuk ez már akkor is sz_r kifogás volt.
Szóval aludni kell, unott pofát vágni, és a testvéreteket fogja a kedves néni/bácsi a ti neveteken szólítani, olyan maradandó élményt fogtok nyújtani...
Kilencedikesként majdnem minden tanítómnak a szíve csücske lettem, amikor az első két hétben 2.-3. óra körül is lazán hajtottam a fejem a padra aludni... Át kellett állnom, a napi 3-4 óra alvás nem volt elég... Mondjuk ez már akkor is sz_r kifogás volt.
Szóval aludni kell, unott pofát vágni, és a testvéreteket fogja a kedves néni/bácsi a ti neveteken szólítani, olyan maradandó élményt fogtok nyújtani...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Tekintsünk balra, az avámra, és egyértelmű, hogy a Bleach az kell
Maryke: Nekem elsőben a kémiatanár csak akkor tanulta meg a nevem, amikor kaptam egy egyest (Ez kábé a 2. félévben volt) Addig "Lilla padtársa" néven futottam xD
Csak az a furcsa, hogy szinte mindig engem nézett , amíg magyarázott, de a nevemet nem bírta megjegyezni De legalább nem sokat hívott ki a táblához
Maryke: Nekem elsőben a kémiatanár csak akkor tanulta meg a nevem, amikor kaptam egy egyest (Ez kábé a 2. félévben volt) Addig "Lilla padtársa" néven futottam xD
Csak az a furcsa, hogy szinte mindig engem nézett , amíg magyarázott, de a nevemet nem bírta megjegyezni De legalább nem sokat hívott ki a táblához
XDXD Mondjuk nekem nem volt bajom a Kisdobossal.Olyan is volt,hogy sétáltunk és találkoztunk nővérem ismerősével és az le Kisidázott...Hát igen...Mondjuk úgy nővéremmel úgy hasonlítunk,mint tűz és víz...
meh....
Szerk: _gabi 2009-08-31 18:47:47
XDXD Berci bá 2x is évzárót mondott és egyszer fel sem tünt neki...
Jaja xD
Hol ültél? =P
Na én megyek meghalni x_x Jó fórumozást... Azért 1-2 órát itt tudok majd lenni hétköznap... majd meglátjuk, na sziasztok
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-08-31 18:46:39
Tekintsünk balra, az avámra, és egyértelmű, hogy a Bleach az kell
Szerk: _gabi 2009-08-31 18:41:54
Nem(szerencsére)
Engem csak két tanár hívott Kisdobosnak, sőtt az aki nem tanított,de ismert hamarabb megtanúlta a nevem mit aki tanított.
Aizen:Ebben egyetértünk.A Bleacht kihagyni vétek!!!
Engem csak két tanár hívott Kisdobosnak, sőtt az aki nem tanított,de ismert hamarabb megtanúlta a nevem mit aki tanított.
Aizen:Ebben egyetértünk.A Bleacht kihagyni vétek!!!
meh....
Szerk: Maryke 2009-08-31 18:35:32
Uh... hát... sok sikert xD
Hát, köszönöm a biztatást. XD
Barbara-chan, na igen. Meg ha például valamelyik kiadó azt mondja, hogy ,,Gyorsan megcsináljuk a Bleach-et!" akkor azt sem szabad kihagyni. XD
,,Hitler fején ugrálok!"
És a tesód mint rendes, szófogadó gyermek betartja a szavát?
Velem általánosban volt ez - volt, hogy a tesóm nevén szólítottak
Velem általánosban volt ez - volt, hogy a tesóm nevén szólítottak
Szerk: _gabi 2009-08-31 18:26:12
Hozzám oda szokott jönni,mert a tesóm is odajárt és megkérdezi,h hogy van és akkor beszélgetünk is.Egyszer tesóm bejött a suliba csak úgy és összetalálkoztak és akkor mondta az igazgató tesómnak,h rugdosson meg néha, hogy ne nőjek annyira(olyan magas vagyaok mint a 7 évvel idősebb tesóm)...Mondtam h köszönöm igazgató úr én is örülnék neki...
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
meh....
Szerk: Moderátor 2009-08-31 20:14:22