Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Hasonlít a Higurashi-hoz, de itt valamivel több információt kapunk, meg a karakterek közti kapcsolat teljesen más. (Azt láttad már Ivi?)
A legegyszerűbb sztem az lenne, ha Mihonál is internetről néznénk; így nem kéne senkinek sem feleslegesen CD-t írnia
A legegyszerűbb sztem az lenne, ha Mihonál is internetről néznénk; így nem kéne senkinek sem feleslegesen CD-t írnia
Higurashit még nem láttam. Sajnos egyelőre túl sorozat van a várólistámon. Netről? Az jó minőség?
Te még nem vétettél semmit..... még! xD
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: _gabi 2009-08-31 11:40:13
Yaven: pontosan eltaláltad, a nyári termésből pont ezt néztem ki magamnak
Yoroi: ok, nézzük, Yaven hozol? vagy hozzak én epizódokat?
amúgy nekem kicsit úgy tűnt a beharangozó szövege alapján, hogy ez ilyen 10 kicsi néger (10 kicsi indián - kinek hogy tetszik) anime változatban
Yoroi: ok, nézzük, Yaven hozol? vagy hozzak én epizódokat?
amúgy nekem kicsit úgy tűnt a beharangozó szövege alapján, hogy ez ilyen 10 kicsi néger (10 kicsi indián - kinek hogy tetszik) anime változatban
Hogy eltaláltam már Am. igen, eddig 9 rész van fansubbolva, de ebből csak 4 volt nagyon hasonló az említett Agatha Christie regényhez. A többi, hát azt nehéz meghatározni. Hasonlít a Higurashi-hoz, de itt valamivel több információt kapunk, meg a karakterek közti kapcsolat teljesen más. (Azt láttad már Ivi?)
áááááá engem egyszer meg fognak ölni ezek a fölösleges idézetek
Én még nem írtam bele senkit.... még!
lehetne ilyen topik is a fórumon, és oda kerülnének akik engedetlenek *tűz ég a szemében*
Szerk: Shaun 2009-08-31 10:56:20
Tavasszal az egyik normális osztálytársammal csináltunk egy Death Note-t de csak olyan sima füzetből, nem olyanból mint az igazi, de tök hasonlít még a szabály is benne van
Igen ilyet én is csináltam szabályokkal meg mindennel.
gonosz gondolatok
Az embernek az őrültségnek csak piciny szikrálya jut. Azt nem szabad elveszíteni. XD :P
beküldve: 2009-08-31 10:51:53
(#28249) Tavasszal az egyik normális osztálytársammal csináltunk egy Death Note-t de csak olyan sima füzetből, nem olyanból mint az igazi, de tök hasonlít még a szabály is benne van
Te még jól jártál.. Nálam valaki azt mondta hogy az anime egy Esti mese made in China...
Úristen! Na az ilyeneket...
Death Note- ba írni
nehogy komolyan vegyétek
Legalább azt tudná hogy NEM China! Különben a szüleim is egy időben mindig azt montdák, hogy kínai , aztán addig hajtogattam, hogy japán, még végre megjegyezték.
Az embernek az őrültségnek csak piciny szikrálya jut. Azt nem szabad elveszíteni. XD :P
Szerk: Gekkofangirl / Gitana 2009-08-31 10:52:08
Te még jól jártál.. Nálam valaki azt mondta hogy az anime egy Esti mese made in China...
EZ fájtXDVigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-08-31 10:43:04
(#28246) Te még jól jártál.. Nálam valaki azt mondta hogy az anime egy Esti mese made in China...
lesz munkája az adminnak a fölösleges idézetek törlésével, már egy csomó topikban láttam és még csak 11 óra
Szerk: Shaun 2009-08-31 10:49:10
beküldve: 2009-08-31 10:39:58
(#28245) Különben botrányos dolog történt! Az egyik osztálytársam lededózta a mangákat! (még kimondani is szörnyű)De tényleg. Azt hittem megtépem...Nem is tudja miről beszél, akkor meg mért szól bele!
beküldve: 2009-08-31 10:35:21
(#28244) Miért halmozzátok az idézeteket fölösen?
amúgy szép reggelt!
amúgy szép reggelt!
Jó reggelt! Üzenem azoknak akik kérték tőlem a nyári conos képeket, hogy el lettek küldve.
Nekem is küldesz?
ok egy párat küldök/ de fenn vannak myvipemen is
Szerk: Gekkofangirl / Gitana 2009-08-31 10:21:45
Jó reggelt! Üzenem azoknak akik kérték tőlem a nyári conos képeket, hogy el lettek küldve.
Nekem is küldesz?