Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Hát mi másért xD De lehet hogy azért is mert szeretek este bicajozni xD Olyan horrorisztikus xD
Csak jöjjön már egy vérfarkas
Csak jöjjön már egy vérfarkas
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-08-30 22:13:18
beküldve: 2009-08-30 22:09:22
(#28223) Ma este is 10-ig kint bicajoztam az erdőben...
Sajnos ma sem láttam aranyos vérfarkasokat mint Schrö, de még vámpírokat sem mit Seras úgyhogy csalódottan mentem haza. Már-már kezdem azt hinni hogy nem is léteznek
Nyugtassatok meg hogy igen xD
Sajnos ma sem láttam aranyos vérfarkasokat mint Schrö, de még vámpírokat sem mit Seras úgyhogy csalódottan mentem haza. Már-már kezdem azt hinni hogy nem is léteznek
Nyugtassatok meg hogy igen xD
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Biztos jó lehet... lehet hogy majd megnézzem...
Én is nagyon jó animét nézzek. Gintama.
Mondjuk nem komoly sorozat, hanem vicces.
Én is nagyon jó animét nézzek. Gintama.
Mondjuk nem komoly sorozat, hanem vicces.
Szerk: baniaa3 2009-08-30 20:03:50
Életem egyik legtetszetősebb animéjét nézem éppen: Umineko no naku koro ni-t (a Higurashi alkotóitól)
Ebbe muszáj lesz közösen is belenézni, mert nagyon jó/kissé horroros/krimis és sztem mindenkinek tetszene -legalábbis Fisiben, Iviben, Kamiban és alisterben biztos vagyok^^
Én is nézem, és szerintem nagyon jó kis anime, az openingje is gyönyörű mint grafikailag mint zeneileg, higurashi első opjánál is a zene nagyon tetszettEbbe muszáj lesz közösen is belenézni, mert nagyon jó/kissé horroros/krimis és sztem mindenkinek tetszene -legalábbis Fisiben, Iviben, Kamiban és alisterben biztos vagyok^^
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
akkor Mihonál sort ejtünk majd erre is ^^
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2009-08-30 19:53:54
(#28219) Életem egyik legtetszetősebb animéjét nézem éppen: Umineko no naku koro ni-t (a Higurashi alkotóitól)
Ebbe muszáj lesz közösen is belenézni, mert nagyon jó/kissé horroros/krimis és sztem mindenkinek tetszene -legalábbis Fisiben, Iviben, Kamiban és alisterben biztos vagyok^^
beküldve: 2009-08-30 16:26:18
(#28218) Nekem is kedden kezdődik a suli, bár szerencsére már nem kell általános műveltséghez tartozó tantárgyakat tanulnom...
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
sebaj. ami tartja bennem a lelket az a Miho-party...bár normális esetben ez ki kéne szorítsa az emberből a lelket de...
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Dan 2009-08-30 14:30:33
beküldve: 2009-08-30 13:38:10
(#28212)