Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-08-31 09:46:59
(#28240) Jó reggelt! Üzenem azoknak akik kérték tőlem a nyári conos képeket, hogy el lettek küldve.
Az embernek az őrültségnek csak piciny szikrálya jut. Azt nem szabad elveszíteni. XD :P
beküldve: 2009-08-31 09:37:17
(#28239) LiNN: Szerintem jobban járnál, ha gyakorolnál rajzolni és egy idő után biztosan menne. És az sokkal jobb lenne, mint egy buta karakterkészítő, ami rengeteg korlátot szab.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-08-31 09:11:31
(#28238)
Szerk: Dan 2009-08-31 09:12:52
beküldve: 2009-08-31 07:41:01
(#28236) hali!
nem tud valaki olyan programot (akár online is, de jó lenne ha le lehetne tölteni) amellyel manga/anime karaktereket tudok csinálni (mint ahogy south parkos karakterkészítő is van). ???
sajnos nem rajzolok valami jól :/ ha meg mást kérek meg, hogy rajzolja le az elképzelt karakterem az nem ugyan az...
segítsetek!
köszi
nem tud valaki olyan programot (akár online is, de jó lenne ha le lehetne tölteni) amellyel manga/anime karaktereket tudok csinálni (mint ahogy south parkos karakterkészítő is van). ???
sajnos nem rajzolok valami jól :/ ha meg mást kérek meg, hogy rajzolja le az elképzelt karakterem az nem ugyan az...
segítsetek!
köszi
"Mi a POKOL folyik itt? És ki a HALÁL ez a csaj?"
nagyon jó/kissé horroros/krimis
Jól hangzik, én benne vagyok, hogy nézzük meg. "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
NA hát akkor én is megyek, jó éjt fórumozók
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
-legalábbis Fisiben, Iviben, Kamiban és alisterben biztos vagyok^^
Yaven: pontosan eltaláltad, a nyári termésből pont ezt néztem ki magamnak, hogy meg kell nézni, el is kezdtem, az első részt valamikor nyár közepén néztem, tetszett, tovább egyelőre nem jutotottam (jelenleg 9 epizód van fansubbolva, ha jól tom)
Yoroi: ok, nézzük, Yaven hozol? vagy hozzak én epizódokat?
amúgy a nyári animék között ezé és a Canaan leírása tetszett meg a legjobban, így ezek várnak most a Plan to watch listámon
amúgy nekem kicsit úgy tűnt a beharangozó szövege alapján, hogy ez ilyen 10 kicsi néger (10 kicsi indián - kinek hogy tetszik) anime változatban
Szerk: Ivi 2009-08-30 22:44:07
xD Persze...
Grafika: 10
Történet: 10
Azt elfelejtettem odaírni, hogy 10/100
Megdönteném a legkevésbé-fogyó-mangák számának rekordját.
Na én megyek.
Jó éjt ^^
Grafika: 10
Történet: 10
Azt elfelejtettem odaírni, hogy 10/100
Megdönteném a legkevésbé-fogyó-mangák számának rekordját.
Na én megyek.
Jó éjt ^^
Szerk: _gabi 2009-08-30 22:42:47
Csinálj belőle horrormangát és milliókat kereshetsz xD ha jól sikerül... xD
Szerk: Shaun 2009-08-30 22:33:43
Ja, de annyi volt a szerencsém, hogy gyorsan rájuk csaptam a kaput xD Ráadásul 9-10 lehettem... Tél volt, hamarabb sötétedett.... Szörnyű volt xD
Hát nem igazán... Fehér volt a szőrük, és rövid, meg foltok is voltak rajtuk. Szerintem apa-fia kapcsolatban állhattak De nem nagyon néztem meg őket - csak teker-teker-előre-néz
az jöhetne nekem is... legalább hasonlítanak a vérfarkasokra xD
Hát én inkább nem biciklizek már esténként - egyszer megkergetett pár kóbor kutya