Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Hmm...gondolod ?Akkor hívjak csak
Na én megyek nincs valakinek csokíja?
Na én megyek nincs valakinek csokíja?
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Szerk: Moderátor 2009-06-23 15:23:11
Há most mér? (H ki a naiv azt most nem feszegetem )
Tiszta komédia XD.+dráma. Harc közben mindenki átmegy Kakashiba, és elkezd olvasni...hát...ahogy én elképzelem XD.
Tiszta komédia XD.+dráma. Harc közben mindenki átmegy Kakashiba, és elkezd olvasni...hát...ahogy én elképzelem XD.
....Naív....Hallottál már valaha az Összeseküvés című könyvről?Nem akkor légyszives olvasd el és abban megtalálsz dolgokat arról,hogy,hogyan is zajlik 1954 óta a Világ!Amúgy a csata egy pont roosz példa volt,kívéve ha nem egy teremben játszódik
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Szerk: Bartha Botond 2009-06-19 21:27:55
Meglehet, h egy laborban ezt fejlesztették ki, h aztán pl egy csatában a levegőben engedjék szabadon. Gondold meg, teljes győzelem lenne.
Hé, inditsunk egy szerepjátékot XD. Van itt egy olyan topik, viszont mióta én itt vaok egyszer se láttam h folytatnák a történetet. Vajon szabad módositani?
offtopikok közt van, a M.A.G.U.S.
Horror: harc közben a katonák hirtelen eldobnák a fegyvereket és olvasni kezdenének...hát erre szavakat se lehet találni
Hé, inditsunk egy szerepjátékot XD. Van itt egy olyan topik, viszont mióta én itt vaok egyszer se láttam h folytatnák a történetet. Vajon szabad módositani?
offtopikok közt van, a M.A.G.U.S.
Szerk: Zoé 2009-06-19 21:21:53
Nyugi holnapra már meggyógyulok Habár...ez az új influenza már Narniában is elterjett(Narnia=Otthonom)
Amúgy azt hallottam,hogy a vírus laborban készült habár annyira nem lepődtem meg....
Nyah, most elment tőle a kedvem...
Inkább irjon már vki vmit amiről lehet beszélni/irni...
Inkább irjon már vki vmit amiről lehet beszélni/irni...
akkor kötekedj...
igazából nem zavar
de ha neked jól esik :) ... nyugodtan...
igazából nem zavar
de ha neked jól esik :) ... nyugodtan...
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
XDDDD
Hát tod...
Shuichi: jó jó na. De ne kötekedjek? Ezt nem igérem, mer nem tom betartani.
Hát tod...
Ez komoly betegség, és ez rá az egyetlen gyógymód. Sajnos semmi más. Úgyhogy vedd be szépen a gyógyszert. (csak nehogy a torkodon akadjon vm 800 oldalas XD )
Shuichi: jó jó na. De ne kötekedjek? Ezt nem igérem, mer nem tom betartani.
Szerk: Zoé 2009-06-19 21:02:19
Shuichi: h h csitt? Nincs benne a szótáramban... ( )
definiálnám neked, de valószínüleg nem értenéd így sem...
meg fáradt is vagyok hozzá
minden esetre ne kötekedj most...
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Nelli?
Abban benne van a "l" kétszer
Zoé:
Abban benne van a "l" kétszer
Zoé:
Neeeeeee!Tényleg?!De te ebben biztos vagy?
Szerk: Bartha Botond 2009-06-19 20:57:01
Néha mondok ilyet,de szeretnék olvasni valamit!
Hát arra egyszerű a megoldás, nem kell rajta sokat gondolkodni.
De megsúgom:
olvass!
Shuichi: h h csitt? Nincs benne a szótáramban... ( )
Szerk: Zoé 2009-06-19 20:58:12
te csitt....
am persze.. nem akarok én balhét
szóval akkor L! Köszi ^^
és téged hogyan szólítsalak? Sashi?
am persze.. nem akarok én balhét
szóval akkor L! Köszi ^^
és téged hogyan szólítsalak? Sashi?
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-06-19 20:54:44
beküldve: 2009-06-19 20:49:30
(#26123) Néha mondok ilyet,de szeretnék olvasni valamit!
De jó ez volt a 500. hsz-em.
De jó ez volt a 500. hsz-em.
Szerk: Bartha Botond 2009-06-19 20:54:44
Jóvanna! Csak viccelteeeeeeeeeem! Akkor jóban leszünk... L?
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
Szerk: Moderátor 2009-06-23 15:20:02
Tök mind1. Egyikőtök sem L. Hehe. ( ) Közelről sem.
Mintha ezt már irtam volna...
Most megyek futni egy kört XDDDD...
Mintha ezt már irtam volna...
Most megyek futni egy kört XDDDD...
Szerk: Zoé 2009-06-19 20:47:38