Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Szervusz!
Nos lenne egy kérdésem hozzád!
Kérdés: Ugyebár voltál a Conon... Ha igen akkor ugye te voltál Death Note Cosplay igaz??? Csak mert akkor találkoztunk!
Hát mostmár nekem mennem kell!
Sziasztok! És jó éjszakát!
Nos lenne egy kérdésem hozzád!
Kérdés: Ugyebár voltál a Conon... Ha igen akkor ugye te voltál Death Note Cosplay igaz??? Csak mert akkor találkoztunk!
Hát mostmár nekem mennem kell!
Sziasztok! És jó éjszakát!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2009-06-20 21:54:34
beküldve: 2009-06-20 21:36:12
(#26149) szijasztóóók^^
alister: remélem azért már itten leszel!!^^
Naruto és Rapider! remélem 23-án lesz tali, és jöttök is
Mindenesetre olyan dél fele érünk fel azt hiszem, összeszedem bnőmet, és az egész délután az enyém egészen este a koncertig! csak óvatosan majd a helyszínnel, hogy odataláljak
alister: remélem azért már itten leszel!!^^
Naruto és Rapider! remélem 23-án lesz tali, és jöttök is
Mindenesetre olyan dél fele érünk fel azt hiszem, összeszedem bnőmet, és az egész délután az enyém egészen este a koncertig! csak óvatosan majd a helyszínnel, hogy odataláljak
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Rendben, rendben!
De különben baj h itt vagyok?
Kár hogy nem leszel az a jó ha sokan vagyunk!
De különben baj h itt vagyok?
Kár hogy nem leszel az a jó ha sokan vagyunk!
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-06-23 15:26:19
beküldve: 2009-06-20 20:53:07
(#26147) Morduk, zárjuk le ezt a témát, rendben?
Morduk előkerült, Aizen még mindig nincs itt, Dzke meg már megint eltűnt!
Botond: Nem értelek...
Hétfőtől kezdve 1 hétig nem leszek, mert Cserkeszőlőn nyaralok! Nagyon fogtok hiányozni! De vasárnap még jövök, ha tudok!
Morduk előkerült, Aizen még mindig nincs itt, Dzke meg már megint eltűnt!
Botond: Nem értelek...
Hétfőtől kezdve 1 hétig nem leszek, mert Cserkeszőlőn nyaralok! Nagyon fogtok hiányozni! De vasárnap még jövök, ha tudok!
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
Szerk: Sashi 2009-06-20 20:54:12
Hát én a papáméknál voltam! Majdnem egy hétig! És hát igen itt vagyok! De ha még mindig nem áll a tali akkor nem tudok mit csinálni! Pedig tök jó lenne! De te tudod. Ha nem hát nem!
Puff-jujj ott a bann Csak vicceltem
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Morduk: Sorry de nem. Am kezdtelek hiányolni a fórumról! Hol voltál?
Zoé: Azért, hogy ő legyen anya pici kedvence XD Meg hogy kötekedjen! És hidd el: tényleg megölnétek az utolsó értelmes embert!
Zoé: Azért, hogy ő legyen anya pici kedvence XD Meg hogy kötekedjen! És hidd el: tényleg megölnétek az utolsó értelmes embert!
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
Szerk: Moderátor 2009-06-23 15:25:28
He, na igy kell vikből kiszedni valamit XD. Am tudtam h lány vagy szal mind1, csak vhogy neked is be kellett vallanod annélkül h megmondanám hogy jöttem rá.
Uccsó értelmes ember mi? Meglehet.
Végülis XD:
Tesód meg mér folytana meg?
Uccsó értelmes ember mi? Meglehet.
Végülis XD:
Légy bolond és vidám, mert mind tudjuk, a hülyeség fertőző. Hehe
Tesód meg mér folytana meg?
Szerk: Zoé 2009-06-20 17:36:24
beküldve: 2009-06-20 17:04:54
(#26142) Hello mindenkinek! Nos mára már annyi szlenget halgattam h szlenges szleng kocka lettem (értitek? akarom mondani vágjátok!) Nos akkor íme megjöttem!
Sashi: Még mindig nem áll a tali? És hangsúlyozom ez nem randi, csak egy találkozó a korzóban!
Sashi: Még mindig nem áll a tali? És hangsúlyozom ez nem randi, csak egy találkozó a korzóban!
Akkor mostmár csakazért is megmondom h csaj vagyok!
Szegény párna... Amíg az engem megfojt, eljön a DN 12. premierje Ráadásul meghalna a világ utolsó értelmes embere is XD
A tesóm azt üzeni neked, h megteszi helyetted ezt a szivességet! Csak nem párnával fojt meg, hanem egy interaktív szőrmóki kiskutyával!
Szegény párna... Amíg az engem megfojt, eljön a DN 12. premierje Ráadásul meghalna a világ utolsó értelmes embere is XD
A tesóm azt üzeni neked, h megteszi helyetted ezt a szivességet! Csak nem párnával fojt meg, hanem egy interaktív szőrmóki kiskutyával!
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-06-23 15:24:59
Há? Ő azt a smiley-t odaképzelte XD.
Am Sashi, engem hidegen hagy h lány vagy v srác, én akkor lezsek veled jóban, ha már megfojtottalak egy párnával XD ( komoly )
Parasikoly: szegény kapitány...mondanám h velem lehet beszélni/irni, de abból nem tom mi lenne hehe... (max "az idegeiden táncolnék" -ezt se felejtem el XD )
Am Sashi, engem hidegen hagy h lány vagy v srác, én akkor lezsek veled jóban, ha már megfojtottalak egy párnával XD ( komoly )
Na jó, nem...
Parasikoly: szegény kapitány...mondanám h velem lehet beszélni/irni, de abból nem tom mi lenne hehe... (max "az idegeiden táncolnék" -ezt se felejtem el XD )
Szerk: Zoé 2009-06-20 16:54:54
te csitt....
és téged hogyan szólítsalak? Sashi?
és téged hogyan szólítsalak? Sashi?
Persze, a Sashi megteszi! De csak akkor leszünk jóban, ha Zoénak úgy mondasz csittet, hogy egy smile-t is teszel mellé
De azért jóban leszünk, ugye L?
Zoé: Lehetek L a szerepjátékban? Vagy inkább legyek egy ál-L? Nem akarom megsérteni Shuichi önérzetét
Mellesleg: LEBALLAGTAM, JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!! OLYAN HAPPY VOK!!!!!
Maryke: Talán 00:00 körül megtalálod itt Aizent
Szerk: Sashi 2009-06-20 16:51:26
beküldve: 2009-06-20 00:48:20
(#26138) Hali!Felháborító hogy hajnali 1-kor nincs fenn senki!Ez egyszerűen türhetetlen!!!!
meh....
Szerk: Maryke 2009-06-20 00:50:02
beküldve: 2009-06-20 00:28:41
(#26137) 'szem most van az a pillanat, mikor a Kapitány kis és nagykalózok nélkül maradt értékelné ha valaki MSN-en verbálisan komminikálna vele;
Most van még hátra 8 óra azért a monumentális eseményig, ami miatt nem bírtunk elmenni sok-sok fiatal lánkát megmolesztálni messze-messze.
oarpad@tiszanet.hu
Most van még hátra 8 óra azért a monumentális eseményig, ami miatt nem bírtunk elmenni sok-sok fiatal lánkát megmolesztálni messze-messze.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Ezt csak én nem értem?
A hirtelen csöndből azt gondolom h a válasz nem...és más se érti...
A hirtelen csöndből azt gondolom h a válasz nem...és más se érti...
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-06-23 15:24:02