Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Majd ha kész lesz....ahm, az még sok idő. Majd holnap reményeim szerint végzek a villát tartó mellső végtagjaival, aztán beszkenneltetem, és majd nekilátok a színezésnek...majd föltöltöm oda, ha végre kész lesz. olyan ígéretesen disznóarcú a drágám...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Hmm... Sztem tök jok a rajzaid de én azért kiváncsi lennék arra a müzlievösre is
A név az ugy volt hogy ugye mivel Krisztián vok a japán név generátor kidobta hogy Keishi csak ez annyira nem tetszett és ezért lett Keiichi-re modositva de végülis mind1 mert Kei-chan nak hivnak és ez minkettönek megfelel De amugy nem tudom minek a hatására. a higurashi-t még csak most néztem nem rég a név már elötte megvolt.
A név az ugy volt hogy ugye mivel Krisztián vok a japán név generátor kidobta hogy Keishi csak ez annyira nem tetszett és ezért lett Keiichi-re modositva de végülis mind1 mert Kei-chan nak hivnak és ez minkettönek megfelel De amugy nem tudom minek a hatására. a higurashi-t még csak most néztem nem rég a név már elötte megvolt.
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
Csak az egyik szereplőm
Itt épp fegyvert nyalogat: [Link], itt meg fura dolgokká változtak a karjai [Link]
Egyébként még van róla sok a fisi.deviantart.com oldalamon, meg a tesóiról is ^^
Azért lett müzlievős, mert olyan, mintha épp elégedett képpel hajolna egy tál müzli fölé. De az nem müzli...egyelőre még nincs kész. Még csak be se lett szkennelve.
A neved véletlenül nem a Higurashi...-ból vagy az Elfen Lied-ből jött?
Itt épp fegyvert nyalogat: [Link], itt meg fura dolgokká változtak a karjai [Link]
Egyébként még van róla sok a fisi.deviantart.com oldalamon, meg a tesóiról is ^^
Azért lett müzlievős, mert olyan, mintha épp elégedett képpel hajolna egy tál müzli fölé. De az nem müzli...egyelőre még nincs kész. Még csak be se lett szkennelve.
A neved véletlenül nem a Higurashi...-ból vagy az Elfen Lied-ből jött?
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-06-21 21:44:26
(#26207) Sashi jó nyaralást!! és siess vissza.
Fiszi: "müzlievős-hülyegyerek-o csmán y-mutáns-hiénával jellegű" -ez milyen? Esetleg láthatunk majd egy képet a remekmüröl? engem nagyon érdekel
Lehet hogy valami uj stílusirányzatot sikerült létrehoznod?
Fiszi: "müzlievős-hülyegyerek-o csmán y-mutáns-hiénával jellegű" -ez milyen? Esetleg láthatunk majd egy képet a remekmüröl? engem nagyon érdekel
Lehet hogy valami uj stílusirányzatot sikerült létrehoznod?
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
beküldve: 2009-06-21 21:29:08
(#26206) Már előre félek, hogy miből maradtam ki. Legyen már kedd! Illetve ne, mert vizsga után még lerobbantabb/robbanékonyabb állapotban fogom hallgatni a vidám elbeszéléseket, míg én itthon ....hát, erre nem találtam jó igét.
De legyünk pozitívak: legalább sikerült egy müzlievős-hülyegyerek-ocsmán y-mutáns-hiénával jellegű, majdnem befejezett, elég jó képet rajzolnom egyik kedvenc saját szereplőmről.
Illetve elolvastam a Hellsing 5., 6. és 7. részét. Vizsgára nem tanultam arányaiban olyan sokat, de azért nem volt az olyan kevés.
De legyünk pozitívak: legalább sikerült egy müzlievős-hülyegyerek-ocsmán y-mutáns-hiénával jellegű, majdnem befejezett, elég jó képet rajzolnom egyik kedvenc saját szereplőmről.
Illetve elolvastam a Hellsing 5., 6. és 7. részét. Vizsgára nem tanultam arányaiban olyan sokat, de azért nem volt az olyan kevés.
Sziasztok!
Hazajöttünk a fórumtáborból!!! Örültök?
Én örülök, hogy hazaértetek, Alisterrel is beszéltem, ő is odaért, ahová indult
A többiek, akik még nem jelentkeztek gondolom bedőltek ágyba
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-06-21 21:18:55
(#26204) Sziasztok!
Mindenekelőtt szeretném megköszönni az összes fórumosnak, hogy az elmúlt napokban csupán 6 és fél oldalt írtatok a topikba.
Másodszor: végre tudom Parasikoly kapitány MSN-jét. *kiskalóz jelentkezik szolgálatra*
Harmadszor: BB megszállott lett?!?!?!?!? *elkezdi figyelni az apokalipszis további előjeleit*
Negyedszer: Dzke azért nem volt fennt, mert velünk fórumnyaralt
Avatár kérdésben: egyszer próbáltam lecserélni, de végül rájöttem, hogy ennél jobb kép nincsen.
Sashi: érezd jól magad! Aztán majd várunk vissza!
Mindenekelőtt szeretném megköszönni az összes fórumosnak, hogy az elmúlt napokban csupán 6 és fél oldalt írtatok a topikba.
Másodszor: végre tudom Parasikoly kapitány MSN-jét. *kiskalóz jelentkezik szolgálatra*
Harmadszor: BB megszállott lett?!?!?!?!? *elkezdi figyelni az apokalipszis további előjeleit*
Negyedszer: Dzke azért nem volt fennt, mert velünk fórumnyaralt
Avatár kérdésben: egyszer próbáltam lecserélni, de végül rájöttem, hogy ennél jobb kép nincsen.
Sashi: érezd jól magad! Aztán majd várunk vissza!
Sziaaa!
Érezd jól magad! csak nem lesz olyan rossz
és ki fogod bírni Ha meg visszatérsz, mi
szeretettel várunk
Érezd jól magad! csak nem lesz olyan rossz
és ki fogod bírni Ha meg visszatérsz, mi
szeretettel várunk
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2009-06-21 21:03:21
(#26202) Kedves mangafanos barátaim!
Este van, az én órámon pontosan 21 óra 5 perc. A jövő héten Cserkeszőlőn nyaralok, internetkapcs nem lesz, ezért erre a kicsi, ám annál hosszabbnak tűnő időre el kell, hogy búcsúzzam tőletek! Egy hétig nem láttok itt! Sziasztoooooooook!!!!!!
Este van, az én órámon pontosan 21 óra 5 perc. A jövő héten Cserkeszőlőn nyaralok, internetkapcs nem lesz, ezért erre a kicsi, ám annál hosszabbnak tűnő időre el kell, hogy búcsúzzam tőletek! Egy hétig nem láttok itt! Sziasztoooooooook!!!!!!
Zoé! Nem kell mondanod, tudom, h neked nem fogok hiányozni! ( )
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
beküldve: 2009-06-21 20:16:44
(#26201) Hát nem tom nekem annyira nem jönnek be az ilyen dolgok... Nem mondom hogy rossz csak nekem nem tetszik
Utálooooomm a kocsikat
Szerk: Moderátor 2009-06-23 15:31:17
beküldve: 2009-06-21 18:32:16
(#26199) Sziasztok!
Ki látta már a Knight Rider 2008-at? Én igen, tetszik. Jobban, mint az első...
Opening: [Link](HQ-ban nézzétek)
Sokkal jobb, mint az első.
Ki látta már a Knight Rider 2008-at? Én igen, tetszik. Jobban, mint az első...
Opening: [Link](HQ-ban nézzétek)
Sokkal jobb, mint az első.
,,Hitler fején ugrálok!"
hát lehet, hogy poén...
de én meg vagyok 1el...
illetve annak a változataival mert, hogy az alap az mindig ez az L-es kép elsz a levelekkel az biztos
de én meg vagyok 1el...
illetve annak a változataival mert, hogy az alap az mindig ez az L-es kép elsz a levelekkel az biztos
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2009-06-21 16:31:45
(#26197) egy ideid úgy gondoltam, nem változtatok avatart, merthogy legyen egy állandó arculatom, de mostanra rájöttem, hogy poén néha lecserélni.
beküldve: 2009-06-21 15:17:20
(#26196) Nah megyek sziasztok! Majd holnap leszek!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!