Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ok Mindenesetre én ránézek majd párszor az oldalra amit adtál
Köszi! Tök jó! Most épp csinálgatok egyet, ami per pillanat nagyon foltosnak néz ki, de csak azért mert egy kísérleti stádiumban lévő új technikával próbálkozok.
Exiled: Drakulálok az övhöz.
És búcsúzom, mert mégis holnap vizsga, és tulajdonképpen azért kapocsoltam be a gépet, hogy életrajzokat nyomtassak....még átnézek Deviantart-ra, aztán csá.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-06-22 13:41:56
beküldve: 2009-06-22 10:52:33
(#26225) Jó reggelt! *írna ásítást is a csillagba, de már nem fáradt *
,,Hitler fején ugrálok!"
Kedves mangafanos barátaim!
A jövő héten Cserkeszőlőn nyaralok, internetkapcs nem lesz, ezért erre a kicsi, ám annál hosszabbnak tűnő időre el kell, hogy búcsúzzam tőletek
A jövő héten Cserkeszőlőn nyaralok, internetkapcs nem lesz, ezért erre a kicsi, ám annál hosszabbnak tűnő időre el kell, hogy búcsúzzam tőletek
Höhö. Jövő héttől 3 hónapig Cserkeszőlőtől 10 km-re leszek *Kunszenti bugrisparaszt *
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2009-06-22 10:49:27
Áh nem én csak Rapiderrel meg Narutoval fotózkodtam^^
őm... ha gondolod dobok az e-mailedre egy képet^^ és akkor "talán" felismersz^^
őm... ha gondolod dobok az e-mailedre egy képet^^ és akkor "talán" felismersz^^
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
persze, nyugodtan. Most éppen fenn is vagyok,szal akár folytathatjuk ott is
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: Moderátor 2009-06-23 15:38:14
Egyébként nem bánnád ha felvennélek msn re én is ? Pár dolgot szeretnék töled kérdezni ezzel kapcsolatban és hát a fórum nem alkalmas erre
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
ugyanmár. engem egy fogadalom köt, amit már nem mondok el, mert már jó sokan hallották és lusta vagyok elmondani
Am meg ne aggódj, klasszikuson kezdtem el, de elektromos gitározást csak magamnak köszönhettem( meg persze a tanáromnak,mert felcseréltük egy időre a klasszikust az elektromosra ). A lényeg,hogy megtanuld a pengetést, hangok hejét, aztán az akkordokat. utána próbálj meg egyszerűbbszámokat eljátszani,majd egyre nehezebbeket. Én is így csináltam ;)
Am meg ne aggódj, klasszikuson kezdtem el, de elektromos gitározást csak magamnak köszönhettem( meg persze a tanáromnak,mert felcseréltük egy időre a klasszikust az elektromosra ). A lényeg,hogy megtanuld a pengetést, hangok hejét, aztán az akkordokat. utána próbálj meg egyszerűbbszámokat eljátszani,majd egyre nehezebbeket. Én is így csináltam ;)
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: Moderátor 2009-06-23 15:37:57
Én még nem vok tul jo lehet hogy azért mert nem zene iskolában tanulok Nekem sajnos csak elektromos gitárom van, (ami véletlenül sem az enyém hanem bátyámé ).Szeretnék egy akusztikus gitárt is . De remélem 2 év után nekem is jol fog menni a nyáron sokat fogok gyakorolni. De te se hanyagold ám el
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
Visszatééééérttttteeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmm^^
Szió Exiled!
Gratulálok a sárgaövedhez! Ha nem gond, akkor máris felveszlek MSN-re.
hát,kb 2 éve, és klasszikuson tanulok hivatalosan zenesuliban, de november óta elektromoson is játszok. azóta már voltam versenyen is,ahol kiváló minősítést kaptam. A gitárok: Neve nincs, lidl-ben vett klasszikus ( Tudom, szégyeljem magam.... ), és YAMAHA elektromos gitár+erősítő
Szerk: Moderátor 2009-06-23 15:37:32
Hát szerintem azért van köze hozzá, mondjuk a nana kevésbé szol a zenéröl de hát te tudod. Deh nem találtam mást amihez hasonlitsam Am az én képem is mozogna és én is gitározok. Te mi ota gitározol amugy? Csak mert azt irtad elég jol de ahhoz sok idö és sok gyakorlás kell... Jah és mlyen gitárod van? Mondjuk igazad van lehet hogy azt kellett bolna irnom hogy aki szereti a zenés animeket... gomen nasai
Szerk: Keiichi 2009-06-21 22:46:16
szvsz a BECK-nek semmi köze a Nana-hoz, de ki tudja^^
Am meg eltaláltad, az ryusuke mikor koyuki első gitárját hangolja. mozogna is, csak hát mangafan.hu...^^
Am meg azért lett ez, mert 1: szeretem a BECK-et, 2: mivel én is gitározok (elég jól) szerettem volna már egy hozzám illő avát
Am meg eltaláltad, az ryusuke mikor koyuki első gitárját hangolja. mozogna is, csak hát mangafan.hu...^^
Am meg azért lett ez, mert 1: szeretem a BECK-et, 2: mivel én is gitározok (elég jól) szerettem volna már egy hozzám illő avát
beküldve: 2009-06-21 22:26:26
(#26213) Hmmm csak nem te is Beck fan vagy The Exiled? Csak a képedböl itélve... mert ha jol látom az ott Ryuusuke. Nekem nagy kedvencem lett. Aki szereti a Nana-t az kóstolja meg a Becket is
beküldve: 2009-06-21 22:15:40
(#26212) Visszatééééérttttteeeeeeeee eeeeemmmmmmmmmmmm^^
túl sokat kockultam manapság,ezért nem volt időm ide feljárni^^
És mostmár van egy sárgaövem^^
jah,jut eszembe: új msn-t kellett csinálnom, mert a régivel történt némi gond...^^'Aki akar vegyen fel, aki meg eddig is fenn volt, az meg főleg.Ja és valaki tudna szólni erről FŐLEG Dragdának Alisternek és Bencének?
áj msn:bazuka1@citromail.hu
túl sokat kockultam manapság,ezért nem volt időm ide feljárni^^
És mostmár van egy sárgaövem^^
jah,jut eszembe: új msn-t kellett csinálnom, mert a régivel történt némi gond...^^'Aki akar vegyen fel, aki meg eddig is fenn volt, az meg főleg.Ja és valaki tudna szólni erről FŐLEG Dragdának Alisternek és Bencének?
áj msn:bazuka1@citromail.hu
Ok. Ne siesd el. Majd kész lesz amikor kész lesz miattam ne siess. Mindenesetre én ránézek majd párszor az oldalra amit adtál